Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ne kuvajt jon embeltoret, me me numer te madh ne arabi, nga shqiptaret. une njo nji mikun tim qe esht me familje gat qe 50 vjet. kur e kom pyt me thot se ka shqiptar nga do qe hedh syrin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2009
    Postime
    143
    Anesti_55 dhe ganimet mund te me jepni ndonje imell adrese me bisedu dicka me ata nese mundet si me ja be?
    ok flm per pergjigjet qe mi keni dhene flm flm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Haaa Do na dali tashi tere kuvaijti i shqiptareve ,do kisha vetm nje lutje te te gjithe ata te cilet japine emra boshe inegzistente te shqiptarve ne kuvajte te jene me konkrete me emra ne te cilet thirren ..

FAKTE JU LUTEM JO FJALE E HIPOTEZA (AJ AJO KY ATA DJALI I DAJES TEZJA ATA KETA ATO KETO JANE ASHTU KANE KETE JANE KESHU E BLAAAAA BLAAAA BOSHE)

Une ofrova nje fakte konkret me deshmi konkrete per nje shkenctare kosovare ne kuvajte prof.dr. Jahja Kokaj JO fjale boshe....

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga rinor.1 Lexo Postimin
    Anesti_55 dhe ganimet mund te me jepni ndonje imell adrese me bisedu dicka me ata nese mundet si me ja be?
    ok flm per pergjigjet qe mi keni dhene flm flm
    me gjithe qef mund te jap e-malin tim por kurrsesi te dikuj pa lejen e tyre.Sinqerisht une nuk kamas vet mardhenie me to pasi jeta na ka nda dhe une keto te dhena i kam mesuar nga prinderit e tyre. Ato vete nuk me njohin, por dhe une nuk kam bere asnje perpjekje per tu lidh me to.Une jam i krishtere dhe nena e tyre ,ndersa ato jane konvetue ne besimin e babait, keshtu ndoshta lidha me mua do ti sillte shqetesim, e une kure nuk kam bere perpjekje per tu afruar.Kusherira ime me ka thene se ato jane patrialkale dhe fanatike te medhenj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2009
    Postime
    143
    ok flm nuk ben ndonje problem nuk ka lidhje te pershendes bye bye

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •