Une i jap 12 vjet Max.
Por ne te vertete shpresoj qe te ndodhi me pare.
Brenda 5 vjeteve te ardhshem
5-10 vjetet e ardhshem
10-20 vjetet e ardhshem
Mbas me teper se 20 vjet
Asnjehere
Une i jap 12 vjet Max.
Por ne te vertete shpresoj qe te ndodhi me pare.
Shpresojme sa me heret, edhepse faktoret ekonomike nuk do jene gjithmone ne favor te Shqiperise.
Duke pasur parasysh ritmin e reformave social-ekonomiko-politike dhe nivelin e cilesise se punes se administrates shqiptare, futja ne BE mund te behet e mundur ne intervalin kohor 11-14 vjet.
p.s Kur te hyjme, sdo kemi me titullin ''the poorest country in Europe'', por do te quhemi, ''Albania......one of the poorest countries of the EU''
Passwords are like underwear. Change yours often........Don't share yours with your lover.
TaTaJa
ne do futemi ne bashkimin europian kur ne vend te fatos nanos do te jem une. atehere ka shume mundesi ALB. qe te hyj ne bashkimin se deri tashi me vjen keq tiu a them se shqipua eshte vendi im dhe e dua shume nuk ka gjo ne vij.
Alba pride Is on my mind
Albanian blood is my kind
step aside n let us through
cuz its all about da Alba crew
Albanian love is all around
4 my fellow Albanians never let me down
show your pride n say its tru
cuz Albanian genes can b in u
i copied that but i love it.
ALBANIA(tirona) rocks ..............
hahaa great........Pedro je nr 1!![]()
Mendoj se do duhen me shume se 20 vjet, neqoftese un e krahasoj me standartin dhe politiken uropine. Ne shqiperi luhet politika e "Xhepave" (dmth kush te fitoj me shum para) dhe jo ajo e zhvillimit dhe ndertimit te saj. Nuk mund te them brenda 5-10 ose 20 vjetet e ardhshme sepse ka shume proleme si psh Energjia elektrike, Uji, Papunesia etj..etj... Nuk eshte vetem regullimi i fasades se jashtme te Tiranes pershembull, por e ghjith Shqiperis. Dhe sa te jen ato njerez qe mendoj vetem per veten e tyre dhe jo per POPULLIN do te duhen te pakten 20 vjet.![]()
:^Globi E SHQIPETAREVE
ne do futemi ne BE kur ta bejme BE si Shqiperia.Dhe kjo do te ndodhi ne 10 vjetet e ardhshme.
Like Sand Through the huors Glass so Are the Days of Our Life
Hyrja e Shqiperise ne Europe eshte e pamundur te ndodhe brenda 20 vjeteve te ardhshem.
Kjo jo vetem sepse gjendja aktuale politiko-ekonomike e Shqiperise eshte e vajtueshme, por dhe sepse procedurat e aderimit ne BE jane te kohezgjatjeje teper te madhe.
Mjafton qe dikush qe sapo ka ardhur nga nje vend europian te hedhe nje sy duke bere nje rruge nga Tirana ne Gjirokaster per te kuptuar se sa larg jemi ne nga standartet europiane...
Eshte perllogaritur sipas nje studimi te nje Komisionit Europian qe Shqiperia ekonomikisht te arrije standartet europiane do ti duhet nga 50 - 70 vjet!
Rregullorja e Forumit Shqiptar | Te Drejtat e Anetareve | Pyetje - Pergjigje |
Verejtje dhe Keshilla| Te Drejtat e Stafit | Probleme? Klikoni ketu... |
Kush t'ka qit me krye ne hi?
Ti ke pas ken nje zonj e rand...
Burrat e dheut te thirrshin NANE...
(Pashko Vasa)
Mendimin e gjen ne linkun e meposhtem pas nje takimi te drejtperdrejte me Komisionerin Europian per UK Neil Kinnock ne nje seminar ne universitetin e Wellsit para pak ditesh.
http://www.forumishqiptar.com/showth...threadid=13532
Ketu mund te shihni se sa larg jemi.
Saimir
E kam lexuar, dhe bashkohem me mendimin tuaj
Rregullorja e Forumit Shqiptar | Te Drejtat e Anetareve | Pyetje - Pergjigje |
Verejtje dhe Keshilla| Te Drejtat e Stafit | Probleme? Klikoni ketu... |
Kush t'ka qit me krye ne hi?
Ti ke pas ken nje zonj e rand...
Burrat e dheut te thirrshin NANE...
(Pashko Vasa)
Krijoni Kontakt