Banda BUTUESI eshte ajo qe e ka 100% Rep HiP-HoP Te Vertet
kam ngju shum kenge te ndryeshme Rap Hip-Hop , por me aq sa kam ngju un Sot Per Sot qe mundesh ti thush Rap eshte ajo qe e bejne Djemt e Grupit BUTUESI si pjestar te ketij Grupi jan
, DMC a.K.A Babloki , ELEMINIMI , 99nci, Mc`DoC , Stresi , Gazepi , Toskkanik , Magik - Eagle , Alba-g , Antrax , Lazy , Diti-G , Omerta king ling , SpinxaK e tjer
mundesh te Pelqesh cdo lloj muzike por varet se si e ben dallimin e njej kenge nga tjetra apo rrymat ritmi dhe rimat , kam pare shum tjere qe hiqen si HipHopist e amo si Raper`s por nuk eshte Repi sic e imagjinojne ca si puna e noizy mundohet tjet Repist duke mundu me vjedhur stilin e Repistave Shqiptar do T`hiqet me Katil se C`eshte Vet Katili gje qe nuk ka per tu bere kurr me ate version qe m`kendon stil regaton apo gati si n`stil te san paul ,ne kendo si me qen tu kendu si Femer me tangallikne mbeshtetja e tij eshte me DUDA Wg i cili ka humb fare eshte fsheh ne Zvicer nga pjestart e Grupit BUTUESI qellimi i ketyre per te bo famen ,bene kenge diss DMC , Diss Stresi , texte qesharake kur DMC ka me Vite tera ne muziken Rap Hip-Hop , kur para shum viteve ka pas mbaru albumin e pare Hapi Dyert Europ , Tingulli West Site , BUTUESI , vien pas tij Eliminimi & Mc`DaC me kengen e tyre te pare Qeveria dhe pastaj vijne njeri pas tjetri u be Grup Shum i madh dhe me pasion per Rap HiP-HoP Albanian
Mundem Te Flas per UNIKKATIL , emri i tij i vertete eshte Viktor Paloka Lindur ne Prishtine dhe Jeton ne New-York muzika e tij eshte perhapur vetem nga interneti pa perfundu album apo pa patur mundesi te prezantohet ne Radio Televizion dhe kenga e tij me e Popullarizuar qe ka qen titullohet - Ju Ha Per Se Gjalli - i cili ju ka pas kunderpergjigjur PRINCI me emrin e tij te vertet Hysen ,Por UNIKKATIL kur sot per sot ,pak kush i afrohet per Rap HiP-HoP , ku i perputhen Rimat dhe Ritmi bashke , i kam ngju me kureshtje gjith ata qe e bejne muziken Hip-Hop , qe shkojne si ne te njejtin stil jan UNIKKATIL & DMC BaBloki , por nuk e kan , rivalitet mes njeri tjetrit se pse perputhen qe dy ne te njejten Grup TBA qe per UNIKKATIL Do Thot "The Bloody Arboz" kurse per DMC Babloki eshte e njejta me kte por i ka dhe domethenjen e Grupit tij "Tropoja Butuesi Albanian" Jan Ne Dy Grupe Tjera qe njera ka 4 vite qe nuk ka bo kenge publike eshte [J.K.N] ne Shqip Qe Do Thot JETA KUNDER NESH perbehet nga 3 apo 4 Repista te tjere dhe eshte dhe kjo pjese e Bandes BUTUESI dhe Grupi tjeter eshte RAG qe do Thot REAL ALBANIAN GANSTER ,qe perbehet afersisht 20 Repistash .
Miqt e Ngushte te Bandes BUTUESI , jan Si RUDI i SHkodres , KOBRA ., RruGaCi-ArT , Master-Max , e tjer si GJith Grupi i Bandes TBA
Krijoni Kontakt