A me duhet vize mua te shkoj ne kosove?
A i duhet vize nje shqiptari nga kosova te shkoje ne shqiperi?
nese jo, atehere te bashkuar jemi.
Po
Jo
A me duhet vize mua te shkoj ne kosove?
A i duhet vize nje shqiptari nga kosova te shkoje ne shqiperi?
nese jo, atehere te bashkuar jemi.
Edhe une edhe Gostivari_usa edhe une, jemi pro bashkimit kombetar.Jo une nuk jam per me qu ne Mars, ne Jupiter veq ni shetitje me jau bo.
Nuk ka kuptim kjo qe po thua , sepse Kosova eshte shtet i vete qeverisur . Edhe jo krahine e ndonje shteti tjeter . PRANDAJ NUK BEN PRECEDENT !
Referencen per thenien e Ali Ahmetit ? Mesa eshte akuzuar ai nga "Maqedonesit" , ai ka shqiptarizuar shume gorane , turq , rome , torbeshe edhe pomake . Prandaj po te pyes : ke reference per ate thenie te A.Ahmetit , sepse me duket pak e besueshme ?!
Lugina e Presheves ! Kosova lindore eshte pjesa lindore e shtetit te Kosoves .
Ti mund te thuash cfare te duash , por faktikisht Shqiperia edhe Kosova kane bashkim monetar edhe doganor . Qe do te thote qe kane ngelur vetem burokraci diplomatike nderkombetare para bashkimit evident !
Pse nuk jane shqiptare kosovaret ? Cfare jane , serbe ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 14-01-2010 mė 01:53
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Apollyon, ti je nga Veriu plako, njė solidaritet duhet sė paku me Kosovėn, se prej karakteri e tipi si ne janė. Pastaj kėta tė tjerėt deri dje ēa s'na kanė thėnė, malok e ēeēen, apo harrove?
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 14-01-2010 mė 01:54
Life's too short to remove USB safely.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 14-01-2010 mė 01:54
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Pse hapni tema te tilla me pyetje retorike, dhe ku nuk pranohet mendimi i lire dhe i kundert?
Me mire te kishin vene dhe optione te tjera si
Nuk e di
Ndoshta
Nuk me intereson
Se keshtu hajde perleshtje
Krijoni Kontakt