Jam per bashkimine te gjitha trojeve shqiptarve 100% ner nji flamur dhe me Nji MBRET Shqiptar DERI TE MOLLA E KUQE.
Po
Jo
Jam per bashkimine te gjitha trojeve shqiptarve 100% ner nji flamur dhe me Nji MBRET Shqiptar DERI TE MOLLA E KUQE.
E dua pėr hir tė sė vertetes, pėr hir tė tė parėve tanė, pėr hir tė realiteti se kjo tokė ėshtė e pėrbashkėt e jona dhe jo e ndarė, pėr hir se kemi njė gjuh, njė gjak dhe njė etnicitet dhe mė sė shumti pėr hir tė asaj shumices sė popullates e cila nuk ėshtė e keqe nuk ėshtė e pėrfshirė nėpėr bandat mafioze dhe e cila ėshtė mikėpritėse dhe shquhet pėr traditėn dhe kulturėn Shqiptare, e si tė jem kundėr tyre dhe vullnetit tė shumicės sė tyre pėr shkak tė njė minoritet tė X ēunave nga Kosova dhe X bandave nga Shqipėria.
Pėrshėndetje!
Unė posho njė ndryshim te madh po paskan ndryshuar shum shqiptaret.I shikoni problemet ne shkoder me uj i shikoni kosovaret qe vien te ofrojn ndime e shikuat kur kishte luft kosova shtepia kosovareve ishte shqiperia dhe eshikoni mor te dashur shqiptare qe gjithe kohen te tjeret vendosin per shqiptaret po pse mor shqiptare ju nuk jeni ata qe te dilni dhe te kerkoni bashkimin tuaj.Un do te endrroja te shohe kosov-shqiperi te ken nje president nje parlament dhe nje ushtri
Ne te vertet shumica e punes eshte kryer pjesa qe ka ngelur eshte burokraci.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Po: me shume pasuri (ne njerez, truall etj etj), me shume rritje e zhvillim
Problemi i vetem do ishte tek politikanet, se ata te Shqiperise thone ne sollen demokracine, ata te Kosoves thone ne sollem clirimin e do zihen akoma me shume per pushtet se sa per "ALKO" ose "DASH" emrat e bashkuar lol
La vita č bella...
patjeter qe PO...
Vasudhaiva Kutumbakam
o xamia ku ke qen i her se ke humb fare....
dhe Erlebnisse me siper e ka dhen nji shembull te mire...
normliasht qe me u bashku do jen me te forta sec jan tani...po une e kam aty qe te dy shtete per momentin kan shume shume probleme prandaj me u bashku qy tani kush e mer vesh ku perfundon kjo gje...prandaj me mire le te regullojn i her ca probleme qe kan....te fillojn ke qeveria po eeeee ender kjo ca ti besh....
pranej mos na i mer per keq ket mendim qe kam more se me ma mare ti per keq na bone me vra veten...
Ne Shqipetaret kemi experiencen e dy gjermanive:Nuk do kete asnje problem,por puna eshte se nuk na lene te bashkohemi!!!!!! Por te gjithe se bashku ne Europe eshte me e kollajte,ne kete drejtim duhet punuar.
Krijoni Kontakt