E kuptoj brengen e atyre qe e shohin por sduan ta pranojne qe Shqiptaret po shkojne drejt bashkimit.Me ndihmen e Zotit dhe te Amerikes Shqiptaret do marrin mbrapsht ate qe u kane rrembyer.
Po
Jo
E kuptoj brengen e atyre qe e shohin por sduan ta pranojne qe Shqiptaret po shkojne drejt bashkimit.Me ndihmen e Zotit dhe te Amerikes Shqiptaret do marrin mbrapsht ate qe u kane rrembyer.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
firma ime flet vet
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
Nuk jam aq e dobet sa mos te mundem ti tejkaloj sfidat qe kerkon bashkimi. Une dua te bashkohem vetem me llojin tim, per bashkimet tjera nuk me intereson aq fort. Kjo ka qene dhe eshte deshire e vullnet i paraardhesve te mi dhe eshte edhe e imja. Sfidat qe do ta veshtiresonin kete do te ishin interesante per mua dhe nuk ju frikesohem.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 12-01-2010 mė 18:11
Une kam qene,jam edhe do te jeme per bashkim.Por edhe me shume jam per te gjithe shqipetaret te bashkuar ne Europe.
Une jam pro bashkimit Shqiperi-Kosove, por duhet te dalim nga provincializmi qe mos t'i konsiderojme armiq ata qe kane dyshime apo nuk jane dakord.
Pse duhet mendohet ndihma e dikuj qe ishte pjes e ndarjess sone dikur ..!?
mendoj qe duhet ta kerkojm bashkimin si arsye qe keshtu na do interesi me se shumti sikurse aji ekonomik edhe ai kombetar ..! sot kombi yne po shuhet ne 6 shtete .. Shqiperi Kosove Mali i zi Maqedoni Serbi dhe ne Greqi .. shqiptaret e jugut te shqiperis po u ndikon politika hegjemoniste greke ne asimilim,po ashtu ne veri te shqiperis po behen shum martesa dhe lidhje me sllavet e malit te zi ne maqedoni(ilird) po shkilen te drejtat primare per jeten,ne preshev ndalohet gjdo gje qe thirret ne gjuhen shqipe gjithashtu edhe qameri shqipetaret poo shkojn drejt asimilimit ..! Kurse ne Kosove po aplikohen nje politik aq e ulet nga shqiptaret e Kosoves te cilet po pranojn qdo shitje qdo nenshtrim te vendit per interesat e tyre personale mirpo ata e kan nje emer dhe kan nje etiketim qe quhen Tradhetar ..!
Bashkimi do vije deshet ju apo nuk deshet ..! nuk do te shkoj huq gjaku i atyre qe u sakrifikuan nder shekuj per lirin dhe vetevendosjen e popullit ..!
![]()
EULEX MADE IN SERBIA
EULEX UNMIK merre HASHIMIN edhe IK
secili eshte i lire te shpeh mendimin e tij, skeni pse nendshtoni psesion mbi njerezit. mendim i lire.
ne shqiperi po te behet nje referendum 95% do jene kunder bashkimit, keta qe kane votuar pro ketu jane nga kosova. per mendimin tim seshte koha e duhur per bashkim, jo vetem kaq po kjo nuk varet fare nga shqiptaret por nga fuqite e medha
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Me duket se ketu kerkohet mendimi yne, dhe jo ai i fuqive te medha...
Natyrisht qe secili ka te drejt te shpreh mendimin e tij, dhe nuk do te thote se te gjithe duhet te mendojme njejt. Por sinqerisht per mua kjo teme ka qene e padiskutueshme deri me tani, dhe nuk kam besuar se ka kaq shume kundershtar. Sidomos kur degjoj arsyet si: "kam njohur ca cuna nga Kosova, dhe nuk ishin njerez te mire, prandaj nuk e dua bashkimin", nuk me duket si argumente mjaft bindese.
Thank God I'm a woman!!!
peshku madh e ha te voglin e dashur...
pyll pa derra nuk ka jo, po edhe ato mirren si baze.
shqiperia ekonoimikisht vetem humbje do te kete nga bashkimi. shqiperia eshte nje vend i pasur me pasuri natyrore. ka shume arsye pse nuk bashkohet shqiperia me kosoven per momentin, ne nje te ardhme te larget do bashkohet, por ky proces do zgjase mbi 200 vjet...
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
PYETJA BASHKIMI I KOSOVES ME SHQIPERINE NUK KA SHIJE , PORE BASHKIMI I GJITHE SHQIPETAREVE ME NJE SHTETE.
Me mire do te ishte nje UNION I SHQIPETAREVE SE SA TE PRESIM QE TE BEHEMI ANETARE TE BE.
Rruga me e afert do te ishte shqipetaret ne nje shtete ,se sa shqipetaret ne Bashkimin Evropiane.
Politikanet dhe udheheqesit shqipetare aktualishte, gjtiheshqipetare jane padofila te ushqyere me politike te interesit personal ekonomik.
Aktualishte duhet t'i behet me dije dhe ulrimatum ,ketij klubit te padofileve evropiane ,BE. Izolimi te cilein e kane instaluare BE, kunder shqipetareve , duhet te nderpritet menjehere ose shqipetaret duhet te kerkojen partner , aleat jashte kontinentit te evropes.
Sali Berisha, Edi Rama , Hashim Thaqi , Fatmir Sejdiu , Ali Ahmeti, Menduh Thaci, duhet sa me shpejte te ju tregojme litarin e evropes.
Kete izolim total qe jane duke e berre evropianet kunder shqipetareve, jane duke e verejtur edhe afrikanet e jo vetem evropianet .
Krijoni Kontakt