Close

Rezultati i Sondazhit: Do te ishit te pajtimit qe Kosove /Shqiperi te bashkoheshin ne nje shtet?dhe pse?

Votues
170. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

124 72.94%
  • Jo

46 27.06%
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 147
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    A me duhet vize mua te shkoj ne kosove?
    A i duhet vize nje shqiptari nga kosova te shkoje ne shqiperi?

nese jo, atehere te bashkuar jemi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    40
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    JO

ca na duhen kosovaret.

ps. se harrova po te behen shqiptar po.po
    Pse qfare qenkan ata ?jo Shqiptare sipas teje?
    Po keta Kosovaret jam i bindur qe i pret ne kufi me fjalet kam banes dhe dhoma me qira po jam i bindur
    Shqiptare jane Shqiptare nuk ndrrohet kombesia qoft te jetojm edhe ne fund te botes prap do te vdesim si shqiptare

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Edhe une edhe Gostivari_usa edhe une, jemi pro bashkimit kombetar. Jo une nuk jam per me qu ne Mars, ne Jupiter veq ni shetitje me jau bo.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga ZENISHTI Lexo Postimin
    Me mire dy shtete Shqiptare ne BE,sepse prespektiva e kosoves dhe e shqiperise
    eshte antaresimi ne BE. Bashkimi i Shqiperise me Kosoven eshte i rrezikshem per
    rajonin,sepse do te kerkojne edhe shqiptaret e Maqedonise edhe te Malit te zi bashkim me trojet e Shqiperise dhe eshte e pa shmangshme nje lufte ballkanike.
    Nuk ka kuptim kjo qe po thua , sepse Kosova eshte shtet i vete qeverisur . Edhe jo krahine e ndonje shteti tjeter . PRANDAJ NUK BEN PRECEDENT !

Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin

Pershendetje

Bashkimi i Shqiperis me Kosoven do te ndodhe doemos, deshem apo nuk deshem. Kosova ka qene dhe do te mbetet Shqiperi, na pelqeu apo jo.
    Sigurisht qe do te kete njerez qe per qellime te ndryshme do te mundohen ta pengojne kete bashkim, por ne fund do te deshtojne.
    Ali Ahmeti dikur pati thene "Me mire Cezar ne "IRJM" se sa askushi ne Shqiperine e bashkuar. Pikerisht njerez si ky, do te mundohen te pengojne bashkimin e trojeve shqiptare, por e them edhe nje here se te gjitha keto perpjekje do te deshtojne.
    Referencen per thenien e Ali Ahmetit ? Mesa eshte akuzuar ai nga "Maqedonesit" , ai ka shqiptarizuar shume gorane , turq , rome , torbeshe edhe pomake . Prandaj po te pyes : ke reference per ate thenie te A.Ahmetit , sepse me duket pak e besueshme ?!

Citim Postuar mė parė nga pa-emer Lexo Postimin
    po Kosoven Lindore e harruat
    Lugina e Presheves ! Kosova lindore eshte pjesa lindore e shtetit te Kosoves .

Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ndermjet Kosoves dhe Shqiperise se Jugut (Toskerise), por edhe te Shqiperise se Mesme, e vetmja gje e perbashket jane disa fjale shqip qe mezi kuptohen kur fliten nga kosovaret.
    Mentaliteti, marredheniet njerezore, qendrimi ndaj grave, etj., jane aq te ndryshem, sa bashkimi nuk do te sillte gje tjeter vecse shtimin e racizmave te dyanshme, qe dhe keshtu jane shume te perhapura, per shqiptaret e veriut (si shprehjet "malok", "cecen",..etj). Politikanet e duan bashkimin per bizneset e tyre fitimprurese. Nje pjese e shqiptareve, jane ne gjume dhe s`dine se c`duan..., nuk duan ta shikojne situaten realisht, pa ngjyrime roze.
    Mendoj se nuk ka rendesi se kush fiton sondazhin..., rendesi ka c`pasoja do te kete ky "bashkim" i mundeshem, sepse kur te zgjohen nga gjumi disa shqiptare do te jete teper vone. Megjithate une them ky "union" nuk ka per te ndodhur kurre.
    Ti mund te thuash cfare te duash , por faktikisht Shqiperia edhe Kosova kane bashkim monetar edhe doganor . Qe do te thote qe kane ngelur vetem burokraci diplomatike nderkombetare para bashkimit evident !

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    JO

ca na duhen kosovaret.

ps. se harrova po te behen shqiptar po.po
    Pse nuk jane shqiptare kosovaret ? Cfare jane , serbe ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 14-01-2010 mė 01:53
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Apollyon, ti je nga Veriu plako, njė solidaritet duhet sė paku me Kosovėn , se prej karakteri e tipi si ne janė. Pastaj kėta tė tjerėt deri dje ēa s'na kanė thėnė, malok e ēeēen, apo harrove?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 14-01-2010 mė 01:54
    Life's too short to remove USB safely.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Apollyon, ti je nga Veriu plako, njė solidaritet duhet sė paku me Kosovėn , se prej karakteri e tipi si ne janė. Pastaj kėta tė tjerėt deri dje ēa s'na kanė thėnė, malok e ēeēen, apo harrove.
    E bej sa me i acaru i cike, se pyetja eshte shum idjote!! Kush eshte ai shqiptar qe nuk e do bashkimin e Kosoves edhe Shqiperise?

Tallem me pyetjen po he, se sjam kundra bashkimit ne te vertete jo.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 14-01-2010 mė 01:54
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Pse hapni tema te tilla me pyetje retorike, dhe ku nuk pranohet mendimi i lire dhe i kundert?

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Pse hapni tema te tilla me pyetje retorike, dhe ku nuk pranohet mendimi i lire dhe i kundert?
    Hapin tema sic i hapte dikure kutite e votimit Enver Hoxha.

Kishte vetem "PO" edhe ai qe donte te votonte te kunderten INTERRNOHEJ!

Ca jan kta kamikaz kshu aman? Ahaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Me mire te kishin vene dhe optione te tjera si

Nuk e di
    Ndoshta
    Nuk me intereson

Se keshtu hajde perleshtje

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    o xamia ku ke qen i her se ke humb fare....
    dhe Erlebnisse me siper e ka dhen nji shembull te mire...
    normliasht qe me u bashku do jen me te forta sec jan tani...po une e kam aty qe te dy shtete per momentin kan shume shume probleme prandaj me u bashku qy tani kush e mer vesh ku perfundon kjo gje...prandaj me mire le te regullojn i her ca probleme qe kan....te fillojn ke qeveria po eeeee ender kjo ca ti besh....
    pranej mos na i mer per keq ket mendim qe kam more se me ma mare ti per keq na bone me vra veten :...
    hahhaha

qe bre kendej duke ber gjiro

mo mo se nuk ta mora per te keq

As un nuk jam qe neser te bashkohemi ne nje shtet ....amo jo me humb ndjenja per bashkim .

Se paku edhe 5 vjet nuk ka gjasa e mandej shofum .

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •