Close

Rezultati i Sondazhit: Do te ishit te pajtimit qe Kosove /Shqiperi te bashkoheshin ne nje shtet?dhe pse?

Votues
170. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

124 72.94%
  • Jo

46 27.06%
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 147
    e ėmbėl - pa sheqer :) Maska e Yllėza*
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    2,315
    Jam pro bashkimit Kosove-Shqiperi, sepse jemi nje komb. Bashkimi ben fuqine ...
    Thank God I'm a woman!!!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga ĘTIUS Lexo Postimin
    Kush e ka hapur temen, mund te shtronte dhe disa pyetje si p.sh:

Cilat jan te mirat?
    P.sh. te gjitha ato qe vijne nga rritja e teritorit dhe numrit te banoreve. Pra ekonomia mund te kete favor, tregu eshte me i madh, firma ne Vlore ka me shume konsumente potenciale, pra edhe banoret e Kosoves. Jane me shume njerez qe paguajne taksat shteterore. Ekziston mundesia per krijimin e me shume vendeve te punes. Mesuesja e Tiranes mund te mesoje ne Gjakove. Juristi i Gjirokastres mund te behet gjykates ne Mitrovice. E keso gjera.

Cfare ndikimi do te ket?
    Kryesisht pozitiv. Duke u nisur nga mendimet qe dhashe me lart. Mendon ndryshe?

Cfare politike do ndiqet?
    Ate qe e ndjeke Kuvendi. Brenda kornizes qe e jep Kushtetuta.

Si do drejtohet shteti?
    Sipas kushtetutes.

Me cfare te drejte kerkohet bashkimi?
    Me ate morale.
    Me ate historike.
    Me ate te bashkimit faktik. Gjuhen e njejte. Me literaturen e njejte, perrallat, dukurite dhe zakonet (kryesisht) e njejta.
    Dhe para se gjithash me mendimin se do t'i sherbejme paqes dhe prosperitetit te rrethit (Ballkanit).

Si mund te bashkohemi?
    Me faza te ndryshme:
    - Politike paqesore
    - Shtetudheheqje te mbare, pa rene ne sy nderkombtarisht per zhvillime negative
    - Mireqenie ekonomike
    - Hartim te nje projekti, i cili siguron levizjen e dy formacioneve aktuale shteterore ne te njetin drejtim (p.sh. Gjykata Kushtetuese e Kosoves permanent i merr parasysh vendimet., vlerat qe dalin nga Gjykata Kushtetuese e Shqiperise)
    - Dikur mbyllet goja per cdo njeri, te cilin e pengon Shqiperia e Ribashkuar.

Pra perafersisht sipas modelit/rruges se dy Gjermanive.

*

Only god can judge me Maska e Anarchist
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Po ti qe votove PO, na the noj arsye? Ose kta tjeret qe votuan PO, ku jan arsyet?

Skam deshire te bashkohemi, se shumica e kosovareve qe kam njoht, sme kan dal cuna te mire. Ta them troc, i kam inat! Po te votoja PO, do dilja kundra deshires time (gje qe nuk ndodh ndonjeher sikur nami te behet)!

Un ta them vet 1 arsye NE JEMI NJE KOMB

mendoj se sduhet te gerkohet asnje arsye tjeter pervec ksaj

E ti se nuk te paskan dal KOsovaret cuna te mir thot JO,me tvertet me vjen keq kur shoh njerz qe jan kunder kti bashkimi

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Po ti qe votove PO, na the noj arsye? Ose kta tjeret qe votuan PO, ku jan arsyet?

Skam deshire te bashkohemi, se shumica e kosovareve qe kam njoht, sme kan dal cuna te mire. Ta them troc, i kam inat! Po te votoja PO, do dilja kundra deshires time (gje qe nuk ndodh ndonjeher sikur nami te behet)!
    Pse meqe te ke njohur disa persona te pa pelqyeshem , do te thote qe jane te gjithe ashtu ?

Edhe une kam njohur Kosovare , jo te pelqyeshem , por m*t fare .

Por ata ishin vetem nje minorance e vogel ! Sepse kam shume shoke Kosovare , edhe jane njerez shume te shoqerueshem edhe miqesore . Pastaj nuk e imagjonoj dot kombin tone pa Kosovaret . Edhe ne Kosove ka ashkali , ashtu sic ka ashkali edhe ne Shqiperi . Por ata nuk jane perfaqesues te kombit tone !
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Jo sepse tani s'nav duhet bashkimi fare , sepse jemi shtet tash , kosova shtet

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    votova JO...mire esht keshtu sic jan ky esht mendimi im..kur te dy shtete te jen te zhvilluar sic duhet athere le te bashkohen po tani mendoj se nuk do ishte ide e mire..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 11-01-2010 mė 12:57

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Apollyon te lutem voto per bashkim. Edhe pse ne jemi shume me te keqinj se ju, prap se prap ke pak meshir per ne sepse ku i dihet...ndoshta edhe ne do te permiresohemi me vone duke qendruar prane jush.
    Apollyon juve edhe engjujt ju kane lakmi...

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Sigurisht qe po, jam PRO dhe vetem PRO bashkimit te ketyre dy MOTRAVE, duhet ti heqim kufinjet sa me pare aq me mire !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642

Arsyet janė jemi njė Komb, kemi njė gjuhė, jemi njė gjak madje kemi qenė bashkė mirpo na kanė ndarė pa dėshirėn tonė.
    Arsyetim banal nga ana juaj, kjo ėshtė njėsoj sikur tė thuash jam durrsak dhe nuk i dua vlonjatėt sepse nuk janė ēuna tė "mirė".
    Pavarsisht kėsaj toka ėshtė e pėrbashkėt dhe ajo se a janė ēuna tė mirė apo jo nuk qendron pėr faktin se nga ta di unė se me kėnd ke pasur punė ti! ndoshta me ndonjė bandė mafioze? epo si ka mundėsi ata tė jenė ēuna tė mirė! personalisht jam nga Kosova pėr pushime ēdo herė vij nė Shqipėri ndonėse kam parė shum grupe mafioze qė bashkpunojnė me Italianėt dhe njerėz tė kėqij prapė nuk paragjykoj pėr Shqiptarėt e Shqipėrisė pėr arsye se nė anėn tjetėr kam vėrejtur njė mikpritje tė jashtėzakonshme andaj skam se si t'u them tė kėqinjė atyre qė mė mirėpritėn shkaku i disa manjakave tė rruges tė cilėt dalin dhe i plaēkisin turistėt nga Kosova.

Pėrshėndetje!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    epo si ka mundėsi ata tė jenė ēuna tė mirė! personalisht jam nga Kosova pėr pushime ēdo herė vij nė Shqipėri ndonėse kam parė shum grupe mafioze qė bashkpunojnė me Italianėt dhe njerėz tė kėqij prapė nuk paragjykoj pėr Shqiptarėt e Shqipėrisė pėr arsye se nė anėn tjetėr kam vėrejtur njė mikpritje tė jashtėzakonshme andaj skam se si t'u them tė kėqinjė atyre qė mė mirėpritėn shkaku i disa manjakave tė rruges tė cilėt dalin dhe i plaēkisin turistėt nga Kosova.
    Atehere pse e do bashkimin kur paske gjith kto ankesa?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •