Un votova JO!Kush ja votuar JO ?
Po
Jo
Un votova JO!Kush ja votuar JO ?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Po Iliriden ku po e liniiiiii!!!
Apollion te raft gripiiiiiii![]()
Me pamvarsin e Kosoves esht thy ajo pllako ai kufi qe i ka nda Kosov Shqiperi, populli esht ne rregull, por udheheqesit politik jo,shum nga ata jan servil, dhe nga mangesit e tyre si intelektual mbajn popullin peng,e aneksoin ne kendin e mjegullt,duke mos ditur ta exspozoin para botes vlerate keti populli dhe keti rajoni,
Pra jam per bashkimin Shqiperi Kosov dhe te gjitha trojeve shqiptare ne menyr graduale,ateher kur niveli politik dhe pariak esht nen vleren e kombit,e jo si tani qe Kombi esht harruar,dhe ne ball te kombit jan skenuar kacafytjet partijake.
Sa% energji politike perdoret sot per emancipim te kombi, dhe sa per ta sulmuar dhe asgjesuar njeri tjetrin si parti?te vlersoim ket dhe pastaj shofim se ku gjendemi.
Po kur nuk duan shqiptaret nje bashkim , ku mendoni se deshirojn te huajt ??
Une jam 100000000 % pro bashkimit , por jo vetem te Kosoves , sepse Shqiperia me Kosove nuk perfshin gjithe territoret shqiptare te 1878 , sepse kem ende toka ne Ilirid , Mal te ZI dhe Camerin .
Mallkue qoft ai bir shqiptari qe shet tokat e Shqipnis .
Po ti qe votove PO, na the noj arsye? Ose kta tjeret qe votuan PO, ku jan arsyet?
Skam deshire te bashkohemi, se shumica e kosovareve qe kam njoht, sme kan dal cuna te mire. Ta them troc, i kam inat! Po te votoja PO, do dilja kundra deshires time (gje qe nuk ndodh ndonjeher sikur nami te behet)!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Kush e ka hapur temen, mund te shtronte dhe disa pyetje si p.sh:
Cilat jan te mirat?
Cfare ndikimi do te ket?
Cfare politike do ndiqet?
Si do drejtohet shteti?
Me cfare te drejte kerkohet bashkimi?
Si mund te bashkohemi?
E shume e shume te tjera.
Une tani per tani e shikoj si nje enderr e parealizueshme, nuk e di po me duket thjesht nje iluzion asgje me teper. Tani qe po afrohemi me shume drejt Europes, e cila nuk i ka qejf kufit, ne kerkojm te bashkojm kufi. Nese ne ecim dy shtete nje komb, jemi te bashkuar. Po nese ne kerkojm nje qeveri, nje shtet dhe nje komb asgje nuk do behet, po thjesht do mbetemi pas, dhe te larguar nga te gjithe. Ne kemi nevoj me shume se kurre, te ecim me hapat e Europes, dhe ti tregojm se dhe ne dim te integrohemi.
Krijoni Kontakt