Postuar mė parė nga
landi45
po sa shume qe i shani mo shqipetaret se vjedhin e bejne,,,,,
po pse vjedhin e bejne e dini valle,,,,,
se te punosh pa letra e te gjesh pune eshte e veshtire ne evrope,,,,,,
te ndihmoje ambasada apo shteti shqipetare,,,, hiqe nga mendja,,,,
te hash falas nuk ka,,,, po dhe te kesh familjen ne shqiperi qe skane as te bejne ,e as si te jetojne, po su qove ndonje leke,,,,
cdo besh ,,,,,
do vjedhesh sado i mire te jesh
ja jeta ime shkurt
nuk them se te vjedhesh e te shkelesh ligjin eshte mire po dhe te vdesesh per buke seshte kollaj..
jetoja ne ne nje qytet te vogel verior ,,,studijoja ne shkolle ne tirane po me vdiq babai dhe kisha motren,vellezrit, nenen pa shtepi tonen dhe asnje mundesi per pune po dhe kur gjeja pune sme dilnin as per buke,,,,,
u largova dhe dola jashte ,duke fjetur nen ura dhe me leket qe punoja ne te zeze,
ndihmoja familjen dhe haja e mbaja veten i thenshin....dhe shpesh me hiqnin nga puna dhe duke mos me dhene leket ,
dhe ik se therrasim policin me thonin,,,,punoja ne ndertim bashke me nje shoke qe kish babain e paralizuar ne shqiperi dhe familjen si mos me keq,,,,,
ne pune ky shoku u vra e theu kemben dhe ngeli si mos me keq se ne ishim ne te zeze,,,
bossi me hoqi dhe mua se sdonte probleme me inshurancen,,,
kerkova ndihme ne ambasaden shqipetare po filluan te qeshnin, sa ka si ju me thane, dhe konsulli zgerdhihej si idiot ktheu ne atdhe tha atje te ndihmojne,,,,
kerkoja e kerkoja dhe pune sgjeja,,, ngelem jashte flinim ne nje vend me makina te braktisura ne dimer ,,,,
borxhe kishim ne shqiperi dhe familjet si mos me keq,,,,
u detyrova te shkele ligjin per te mbijetuar jo vetem vete ,
por dhe shoku si dhe familja ime dhe e tij qe nga ne vareshin ekonomikisht.....
arrita te kem sukses se isha i zgjuar se ne shkolle ne vend qe profesori te me shpjegonte mua i shpjegoja une atij ,,,dhe qeni sma hante shkopin,,,
arrita te krijoj ca leke dhe te rregulloj letrat per vete shokun ,
si dhe kemi hapur nja 2 biznese te ligjsheme e punojme,,,,,,,po nga halli cfare skemi bere
aha harrova ati bosit qe na la ne rruge ja mora 10 fish me vone
po ashtu dhe ambasadorit
se donte nje ndihme pasi e la punen dhe o te une ,o ne te sembes se skishte si ta zgjidhte..
nga studente me 9.8 mesatare ne gjimnaz per 4 vite dhe vitin e pare universitet te gjitha provimet 9 e 10 ,,,,
mund te kisha dale dhe une ne gazeta,,,, po isha pak i zgjuar e sdola,,,, po nga halli qa nuk ben njeriu....
harrova tani 32 vjec kam filluar universitetin ne vendin ku jetoje bashke me familjen....
Krijoni Kontakt