Epo pike e zeze, si nuk thot njeri. "Ky eshte mendimi im" po jo te pergjithesoni se filmi eshte shume kot. Ore nuk jeni me te zgjuar se 160 anetaret e Academy Awards qe e kan nominuar me 9 cmime Oscar. Po te ishte film shume kot, nuk do ishte filmi me i ndjekur dhe me fitimet me te medha ne te gjithe historin e kinematografis. Shikojeni njehere me 3D-MAX mos e shikoni ne shtepi format FLV apo AVI, qe filmi nuk te ngjall asnje emocion dhe nuk i jep efektet. Pastaj dhe morali i filmit eshte shume domethenes per ata njerez qe duan ta kuptojn, ka dhe nga ato qe e shikojn sikur filmi te ben te mendosh apo te krijosh idhujtare. Shiheni me nje sy pa paragjykime, me nje sy realist, shikoni teknologjin e re qe eshte perdorur, shikoni efektet dhe mizoskenen e filmit. Po hajde tani te shikojm thjesht si strukture ne kompjuter dhe emocionet i lem tek kafja e lagjes.
Eshte i njejti impakt me shikuesit sic ishte me The Day Earth Stood Still me Keanu Reeves.FIlmi nuk kishte si teme qe egzistojne alienet,apo ka shtepi te pabanuara ne pyll,apo dritat e gjata te makines jane shume te forta,po kishte nje mesazh.Edhe Avatar,vec mesazhit,qe si duket ti dhe gjinua nuk e keni kapur,ka edhe ato efektet qe vertete jane impresionuese po dikush ve ne plan te pare efektet e dikush mesazhin.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Shum shum filem i bukur e kam pare 2 here ne kinema me analiza 3D
+ qe filmi ka shum kuptime politike per ata qe din gjuhen e politikes...
Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.
Ore do na e tregoj ndonjeri se ku mund ta shkarkojme qe ta shikojme edhe ne?![]()
Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.
E ke dhe me titra shqip:
![]()
Prandaj edhe ben pjese ne kategorine e filmave fantashkencore!!! Me ke shkri duke qesh me kete koment.![]()
![]()
Sidoqofte e pashe filmin ne kinema, shume i bukur qofte ne permbajtje ashtu edhe ne efekte, qe jane dicka e re. Vecse kur dola nga kinemaja, me kishinin dale syte vendit. Keto filmat duhet t'i shikosh me rekomandim nga Okulisti![]()
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
duket bukur po ta shikoni ne kinema, dhe me syze 3D.
Avatar mund ta shihni online me titra shqip.
http://www.google.com/url?q=http://w...IiKOG5H3XR4Ktg
Krijoni Kontakt