Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 94

Tema: Filmi Avatar

Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Filmi Avatar ta shpifte ! Dukej me qesharak sesa perrallat per "trimerine" serbe .

Nje nga filmat me pak realist qe kam pare ndonjehere .
    Sa dukesh ti qe nuk di te shikosh nje film.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Filmi Avatar ta shpifte ! Dukej me qesharak sesa perrallat per "trimerine" serbe .

kam pare disa kuadro te filmit,besoj se ke te drejt,e tera qe po lexoj eshte "efekte shum te mira"! filmin nuk e bejn vetem efektet.efektet nuk mund te jen qellim i filmit por ne funksion te tij prandaj si duket ketu efekti eshte qellim'

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Epo pike e zeze, si nuk thot njeri. "Ky eshte mendimi im" po jo te pergjithesoni se filmi eshte shume kot. Ore nuk jeni me te zgjuar se 160 anetaret e Academy Awards qe e kan nominuar me 9 cmime Oscar. Po te ishte film shume kot, nuk do ishte filmi me i ndjekur dhe me fitimet me te medha ne te gjithe historin e kinematografis. Shikojeni njehere me 3D-MAX mos e shikoni ne shtepi format FLV apo AVI, qe filmi nuk te ngjall asnje emocion dhe nuk i jep efektet. Pastaj dhe morali i filmit eshte shume domethenes per ata njerez qe duan ta kuptojn, ka dhe nga ato qe e shikojn sikur filmi te ben te mendosh apo te krijosh idhujtare. Shiheni me nje sy pa paragjykime, me nje sy realist, shikoni teknologjin e re qe eshte perdorur, shikoni efektet dhe mizoskenen e filmit. Po hajde tani te shikojm thjesht si strukture ne kompjuter dhe emocionet i lem tek kafja e lagjes.

Citim Postuar mė parė nga MARGUS Lexo Postimin
    kam pare disa kuadro te filmit,besoj se ke te drejt,e tera qe po lexoj eshte "efekte shum te mira"! filmin nuk e bejn vetem efektet.efektet nuk mund te jen qellim i filmit por ne funksion te tij prandaj si duket ketu efekti eshte qellim'
    Eshte i njejti impakt me shikuesit sic ishte me The Day Earth Stood Still me Keanu Reeves.FIlmi nuk kishte si teme qe egzistojne alienet,apo ka shtepi te pabanuara ne pyll,apo dritat e gjata te makines jane shume te forta,po kishte nje mesazh.Edhe Avatar,vec mesazhit,qe si duket ti dhe gjinua nuk e keni kapur,ka edhe ato efektet qe vertete jane impresionuese po dikush ve ne plan te pare efektet e dikush mesazhin.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Shum shum filem i bukur e kam pare 2 here ne kinema me analiza 3D
    + qe filmi ka shum kuptime politike per ata qe din gjuhen e politikes ...
    Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.

i/e regjistruar Maska e sarandioti_
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131
    Ore do na e tregoj ndonjeri se ku mund ta shkarkojme qe ta shikojme edhe ne?
    Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga sarandioti_ Lexo Postimin
    Ore do na e tregoj ndonjeri se ku mund ta shkarkojme qe ta shikojme edhe ne?
    E ke dhe me titra shqip:

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079

Talking

Prandaj edhe ben pjese ne kategorine e filmave fantashkencore!!! Me ke shkri duke qesh me kete koment.

Sidoqofte e pashe filmin ne kinema, shume i bukur qofte ne permbajtje ashtu edhe ne efekte, qe jane dicka e re. Vecse kur dola nga kinemaja, me kishinin dale syte vendit. Keto filmat duhet t'i shikosh me rekomandim nga Okulisti
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Postime
    40
    duket bukur po ta shikoni ne kinema, dhe me syze 3D.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-06-2009
    Postime
    98
    Avatar mund ta shihni online me titra shqip.

http://www.google.com/url?q=http://w...IiKOG5H3XR4Ktg

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •