e pash, njerzit qe e pan me mua e pelqyen shume, biles than qe duan ta shikojm perseri...pervete me duke "ok"...sme pelqeu dhe aq shume :/
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ishte vertete film i bukur ,une nuk mund ta shof perseri se e kam shikua ne 3D dhe gjithe naten kam pa endrra
Ishte nje film me efekte tridimencionale por me nje tregim njedimencional qe eshte treguar shume here. Ky regjizori krijon fima me nam te madhe por shume te merzitshem.
Hidhjani nje sy kesaj, se si eshte bė ky film
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
pse more po e luan rolin e magarit kur ske nevoje?
'alienet perngjanin me zezaket' -hahahaha... ke pare gje ti ndonjehere zezak tirkiz.
Ne rast se mendon ta quash film racist, sepse filmi ishte kunder tokesoreve, urdhero quaje! -Por kjo ty te ben 'zezak alien' ngjyre tirkizi.
E cka more qe paska thene antagonisti i filmit: 'blue monkeys'? Kjo i ben regjisorin dhe filmin raciste, apo?!
Hahaha...
Po ata filmat ku del hitleri dhe thot "Juden...xxx" edhe ata na qenkan filma racist antisemitist?!!!
Ku ke kullotur qe je bere kaq i gjelber pash nderen. -Cka di ti per filmin njehere?
Ku gjen ti paralele mes: 300, last samurai dhe dance with the wolves; po me Aleksandrin???
Sepse paska nje i bardhe ne radhet e 'alienve'; pse luftoka nje pakice me shumice ne 2-3 syresh, apo pse ilustrokan ne mase edhe kulturen e vendoreve?
Cka mund te na thuash per Animet japoneze - perse gjithe heronjte kane tipare mbi 60% te races perendimore?
Apo nuk e ke idene se ky eshte 'grep' i domosdoshem per suksesin masiv e komercial edhe jasht kufijve regjional.
Qenkan raciste dhe japonezet se ata urrekan racen e vet?!!
Pse mor sharlatan rras hundet ku s'kupton as sa nje femi 6 vjec?
Thuaj "me pelqeu s'me pelqeu" kaq, e mos u gjat ne gjerat qe s'merr ere.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt