Postuar më parë nga Xhuxhumaku ik boje petanikun, se sharrum neser me honger.... hahha me radhe mo ti se skam karige ne shtepi hahaha
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Postuar më parë nga HELEN OF TROY hahha me radhe mo ti se skam karige ne shtepi hahaha po dush, boje pa rradhe, se s'pres dot une, kemi pune ne, s'jemi forumaxhinj....
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga Xhuxhumaku po dush, boje pa rradhe, se s'pres dot une, kemi pune ne, s'jemi forumaxhinj.... hahha i poshter ajde pa radhe se te mbaj une ne gjunj
Postuar më parë nga HELEN OF TROY hahha me radhe mo ti se skam karige ne shtepi hahaha ska gje se e anulloj une .
Postuar më parë nga HELEN OF TROY hahha i poshter ajde pa radhe se te mbaj une ne gjunj ok, kshu po, ke ballkon gje zotrote?...lol
Postuar më parë nga Xhuxhumaku ok, kshu po, ke ballkon gje zotrote?...lol po po ne katin e kater me mire ne dollap
Postuar më parë nga King_Arthur ska gje se e anulloj une . na mo ti cpate ftesa eshte ftese shpija ime mer shume veta karigen per ty e kam bere gati une me kuror si king qe je ti je djale namusqar na duhesh se ke paje lere xhulen eshte bagabont
Postuar më parë nga HELEN OF TROY po po ne katin e kater me mire ne dollap pse te vjen burri nga stani, kshu?... thuj te flej tek kojshia, sa te mbarojme petanikun...lol
Nuk po ju kuptoj ketu ,une sapo e lac duahanin qe naten e vitit te ri dhe ky ishte postimi ma i fundit qe do kerkoja ta shikoj
Postuar më parë nga Xhuxhumaku pse te vjen burri nga stani, kshu?... thuj te flej tek kojshia, sa te mbarojme petanikun...lol hahhaha bagabond sili burre mo .. jom beqare e hu sa te palosim petet ne ka kohe...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt