Po pikërisht, se niveli i rreshjeve ka qënë i zakonshëm për dimrin, madje kanë rënë më pak rreshje se një vit më parë. Unë mendoj se situata është keqmenaxhuar. Përmbytje do të kishte pasur, por jo të përmasave të tilla. Janë hapur 3 porta, kjo ka ndodhur tepër rrallë, e sigurisht duhet të ishte ndërhyrë që kur u pa, se niveli i ujit në Fierzë u rrit dhe e tejkaloi normën e lejuar.
Përmasat e tilla që mori situata i adresohen neglishencës dhe mosvlerësimit të duhur të situatës nga KESH.
Nuk është i tyre faji nga një anë. Nqs në Shqipëri do të kishte ekzistuar ndonjëherë ligji, sigurisht që nuk do ndërtohej ku të mundej. Por kur e zaptoi Nanoja 8 vjet dhe e zhyti në korrupsion dhe kur ky babaxhani tjetër s'i lëshon kthetrat, populli do bëjë ç'të dojë.perse duhet te ndihmojme keto fshatare angjelina...kush i detyroi te ngrinin shtepi aty ku dihesh se do permbyteshin...kur jane ngritur keto hidrocentrale qeveria komuniste e enver hoxhes ka bere shpronesimet e te gjithe zones ne fjale..aty ku mendohej se pasojat e reshjeve dhe shkarkimet e kaskades se drinit do benin demtime ka qene vene vije e kuqe....dhe me ardhjen e demokracise o burra te ndertojme vend e pa ven...dhe mbi te gjitha duke qene te ndergjegjshem se mos sot neser do te permbyteshin..nuk e di si e kan marre guximin keta njerez qe pa asnje pergjegjesi vetjake per vehten e tyre por mbi te gjitha per pasardhesit e tyre te ngrenin ngrehinat e tyre ne mes te fushes...dhe ta haje dreqi kur e bere 20 cm mbi toke shtepine tende ngreje edhe 60 cm qe ti shpetosh lageshtires ...sot do kishim me pak deme...
Krijoni Kontakt