Arrestohen babë e bir, shfrytëzuan të renë si prostitutë në Greqi
» Dërguar më: 09/01/2010 - 10:23
ELBASAN - I ka propozuar një vajze fejesën e më pas janë nisur në Greqi, por pasi kanë arritur atje, "dhëndri" bashkë me babanë e tij e kanë shfrytëzuar si prostitutë. Pas tre muajsh torturë, vajza u ka shpëtuar nga tutela dhe me të ardhur në Elbasan i ka denoncuar në polici. Babë e bir nga Tepelena, banorë në lagjen "5 Maji" të qytetit të Elbasanit, janë shpallur dje në kërkim nga ana e Komisariatit të Policisë së Elbasanit, akuzuar nga një 23-vjeçare për kryerjen e veprës penale "shfrytëzim i prostitucionit në rrethana rënduese". Sipas burimeve zyrtare të policisë së Qarkut të Elbasanit, 23-vjeçarja M.B, nga qyteti i Elbasanit, ka denoncuar 29-vjeçarin Klodian Beci dhe babain e tij, Servet Beci, 68 vjeç, pasi ata në bashkëpunim më njeri-tjetrin e kanë kaluar për në Greqi në mënyrë të paligjshme, dhe më pas e kanë shfrytëzuar për një periudhë tremujore si prostitutë vajzën nga Elbasani. Ata e kanë mashtruar fillimisht, duke i propozuar fejesën me 29-vjeçarin. Pasi "të fejuarit" kanë shkuar në Greqi, babë e bir e kanë nxjerrë të prostituojë rrugëve të shtetit fqinj. Policia konfirmon se vajza është shfrytëzuar si prostitutë në periudhën tetor-dhjetor të vitit 2009. Gjatë kësaj kohe ata kanë arritur që ta shfrytëzojnë duke e dhunuar dhe nëpërmjet kërcënimeve. Ndërkohë që vajza bënte prostitutën, babë e bir merrnin përfitimet e kësaj pune. E dëmtuara, pasi ka arritur që t'u shpëtojë tutorëve, është rikthyer në qytetin e saj. Në ditët në vazhdim, babë e bir pritet të përballen me gjykatën për akuzën e ngritur ndaj tyre.
gazeta shqiptare
Krijoni Kontakt