Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 107
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Populli i Shkodres,edhe njeher e injoroi edvinin e rames! I tregoi se ska nevoje per fytyren e dhimbshme para mediave,e qe pas mediav e fyente ne menyre te paskrupullt!

Bravo Shkodrane!

i/e regjistruar Maska e majla
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    Nuk mendoj se eshte momenti te behet politike. Rendesi ka qe te gjithe te organizohen ne menyre te tille qe te permbyturit te kene sa me shume ndihma e mbeshtetje nga te gjithe.
    Nuk mendoj se qeveria ne kete rast ka faj, pasi kush jeton ne Shqiperi e ka pare se si ka qene koha kete fundvit...Vetem nje mendje e semure mund te mendoje qe gjerat jane bere per te perfituar.
    Pastaj ajo zone historikisht ka qene nen uje, cdo vit ka pasur permbytje. Asnje nga qeverite qe sot e 20 vjet nuk e ka marre mundimin ta zgjidhe kete problem. Keshtu qe te gjithe politikanet duhet ta mbyllin gojen se asnjeri nuk eshte me i mire se tjetri...Mjere ata qe kane humbur gjithcka.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga majla Lexo Postimin
    Nuk mendoj se eshte momenti te behet politike. Rendesi ka qe te gjithe te organizohen ne menyre te tille qe te permbyturit te kene sa me shume ndihma e mbeshtetje nga te gjithe.
    Nuk mendoj se qeveria ne kete rast ka faj, pasi kush jeton ne Shqiperi e ka pare se si ka qene koha kete fundvit...Vetem nje mendje e semure mund te mendoje qe gjerat jane bere per te perfituar.
    Pastaj ajo zone historikisht ka qene nen uje, cdo vit ka pasur permbytje. Asnje nga qeverite qe sot e 20 vjet nuk e ka marre mundimin ta zgjidhe kete problem. Keshtu qe te gjithe politikanet duhet ta mbyllin gojen se asnjeri nuk eshte me i mire se tjetri...Mjere ata qe kane humbur gjithcka.
    edhe kur thuhet se eshte katastrofe ekologjike, eshte dhe behet politike ...

edhe kur thuhet se kesh ka vepruar mire, ashtu e keshtu, behet perseri politike "teknike" ...

as mos te prese njeri se salis do te marre pergjegjesi, apo shtangisti do te lejoje sakrifikimin e priftit ...

keto shprehjet e tua, majla, kane helm, dhe helmi i vertete qendron ne status-quo qe ti e te tjere zombi saliste kerkoni te mbani ne gjendjen alarmante, perhere e me te veshtire ne Shqiperi, nga zgjedhje hajdutore, ne ekonomi te rrenuar, ne administrate te korruptuar, ne sali te gerdecizuar ...

e njerezit duhet te mbyllin gojen ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    ANDI BUSHATI
    I biri kujt eshte ky Bushati more? Nipi i kujt eshte ky more? Cfare te kaluare ka more? Me cfare eshte marre more? Hiqi nga skena keto aktore se na mori lumi, jemi 2010 dhe me pjella komunistesh merreni apo me tipa si Koco Kokeloqja, qe e njohim ne Fieraket rrenje e dhemball. Amani o njerez cdo fatkeqesi, cdo tragjedi do e politizoni, apo ndryshe nuk ka sesi te shtyhet dita. Dergoni ndonje 5€ ose 5$ tek numri i llogaris qe kan vendosur, dhe beni gjen me te mire sesa merreni per te zbardhur ku ishte gabimi, u mesuam qe ne Shqiperi nuk merr askush pergjegjesi per permbytje, shperthime, vrasje etj...

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga ÆTIUS Lexo Postimin
    I biri kujt eshte ky Bushati more? Nipi i kujt eshte ky more? Cfare te kaluare ka more? Me cfare eshte marre more? Hiqi nga skena keto aktore se na mori lumi, jemi 2010 dhe me pjella komunistesh merreni apo me tipa si Koco Kokeloqja, qe e njohim ne Fieraket rrenje e dhemball. Amani o njerez cdo fatkeqesi, cdo tragjedi do e politizoni, apo ndryshe nuk ka sesi te shtyhet dita. Dergoni ndonje 5€ ose 5$ tek numri i llogaris qe kan vendosur, dhe beni gjen me te mire sesa merreni per te zbardhur ku ishte gabimi, u mesuam qe ne Shqiperi nuk merr askush pergjegjesi per permbytje, shperthime, vrasje etj...
    ti merresh me pjella, nipa e mbesa ... kur kryeminister ke ende nje komunist ...

'97 pa autor (ata jane ne qeveri); gerdeci ka autor (ata jane ne qeveri); permbytja ka autor (ata jane ne qeveri) ...

ketu behet fjale per pergjegjesi, dhe jo "politizim"; çfare pret ti, qe kur te asgjesohet Shqiperia, ahere ti do te politizosh ...

i/e regjistruar Maska e majla
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    Nuk e bera te mire Saliun pasi nuk eshte se kam simpati te madhe per te. Bile te them te drejten per bindje politike anoj nga e majta. Por ama logjika ime ma ndalon te mendoj se po te ishte Edi Rama ne vend te Saliut gjerat do ishin ndryshe. Fatkeqsia jone eshte se gjithmone kemi qene dhe jemi ne dore te zotit .Kete radhe dora e Zotit ishte e pameshirshme. Edi Rama do ishte mire qe ashtu sic jane njerezit ne keto momente ti kursente demagogjite e veta pasi nje qe ka humbur gjithcka nuk do t'ja dije per llafet e tua por kerkon si e si te rikthehet ne shtepinee vet...
    Pergjegjsite ndahen me vone...eshte normale qe duhet te kete shkarkime, por ama keto gjera me vone, jo tani.
    Persa i perket gjerave te meparshme nuk kam nderment te pergjigjem pasi nuk kane lidhje me kete teme.
    Nqse per ju te thuash ate qe mendon qenka helm ndoshta duhet te mesoheni pasi do kete shume helm rreth e rrotull.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Fashizem i gjalle more. Cojne nja 5 bashibozuke qe ti dalin perpara Rames e ta shajne dhe ja se priti Shkodra. Menyre me fashiste ska per te bere propagande.
    Dhe te mos flasin njerezit.
    Se keshtu duan demoleshet e qeverise, vrit ata populli tju ferkoje krahet shyqyr qe na shpetove o qeveri, mbyt ata prape populli tu ferkoje krahet qe na shpetove koken.
    Edhe opoziten e duan ta beje ate pune me gisht, po ajo puna behet me tjeter gje.
    Kam thene une keta jane 2 here me te ligj keta se enveristet vete. Llumit i llumit jane.
    Mir tha ai palloshi gjate i ps keta edhe ujin per drite ta bejne uje me te myt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga juanito02 : 11-01-2010 më 09:25
    Albania Uber Alles

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    ti merresh me pjella, nipa e mbesa ... kur kryeminister ke ende nje komunist ...

'97 pa autor (ata jane ne qeveri); gerdeci ka autor (ata jane ne qeveri); permbytja ka autor (ata jane ne qeveri) ...

ketu behet fjale per pergjegjesi, dhe jo "politizim"; çfare pret ti, qe kur te asgjesohet Shqiperia, ahere ti do te politizosh ...
    Kush e zgjodhi komunistin te na drejtoj?

Kush e riktheu komunistin ne pushtet?

Kush ja dha votat ne Gerdec?

Si do ta gjesh pergjegjesin me hipoteza forumore, dhe pa investiguar ne terren dhe te marresh vesh sesi ndodhi, pa futur eksperta dhe prokurorin te hetojn? Si mund te gjehen pergjegjesit me fjale tymi kafeneje apo me bindje politike?

Une e politizoj atehere kur e shikoj, qe faji vjen nga politika dhe jo nga shkaqet natyrore. E njejta situat ka ndodhur dhe ne 2004, nuk u gjet asnje pergjegjes, ju vu faji natyres, po e njejta gje po ndodh dhe ne 2010, fajin po prap natyra. Tani, ku jan keto ekspertet e digave, ku jan keto hetuesit, ku jan prokurorit ne hetime? Cdo gje inekzistente dhe pa pik fuqie qendrojn pas karrigeve te marrin ndonje lemosh nga pushtetaret dhe opozita, sic po ndodh 20 vjet rresht.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Une e politizoj atehere kur e shikoj, qe faji vjen nga politika dhe jo nga shkaqet natyrore. E njejta situat ka ndodhur dhe ne 2004, nuk u gjet asnje pergjegjes
    O ska faj qeveria per kte qe ndodhi me ujrat ne hidrocentrale, fajin e kan mendjet e semura qe cdo gje e lidhin me PD apo PS!

Bie debora 1 meter edhe shkrin brenda dites, sdiskutohet qe do kete permbytje, po kta mendojn se edhe deboren qe bie e ka ne dore Saliu apo Edi.. Eh medet o vlla.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    O ska faj qeveria per kte qe ndodhi me ujrat ne hidrocentrale, fajin e kan mendjet e semura qe cdo gje e lidhin me PD apo PS!

Bie debora 1 meter edhe shkrin brenda dites, sdiskutohet qe do kete permbytje, po kta mendojn se edhe deboren qe bie e ka ne dore Saliu apo Edi.. Eh medet o vlla.
    Po cfare ti them ketyre une o Apollyon, njeri i bie patkoit dhe tjetri gozhdes. Nuk e shikojn qe ne Europ po ndodh akoma me keq, po vdesin me qindra njerez, do te thot qe dhe andej fajin e ka politika, hajde ti mesojm ne, qe kemi 20 vjet me politike berje, ato qe kan nga 2 mije vjet politik berje.

Vdesin ne France, nga i ftohti. Vdesin ne Gjermani nga i ftohti. Ne Angli deklarohet gjendje e jashtzakonshme, se nuk ka me skorje per tu hedhur ne rruge, hajde tani ti vihemi perpara ne politikes. Po kur do natyra, nuk pyet je i pergatitur apo i papergatitur. Masat merren ne radhe te pare per shpetimin e jeteve, keshtu sic eshte vepruar, i jepet ndihma e pare, strehohen diku deri sa te stabilizohet gjendja, pastaj fillon kompesimi.

Bahhh, sa te keqinj paskemi qene ne shqiptaret, nuk duam t'ia dim per pasojat, po per politiken. TURP!

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •