Close
Faqja 8 prej 36 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 357
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    "E vetmja armike e imja eshte injoranca,
    e vetmja gje qe i trembem eshte tradhetia."

Se ekzistojne keto te dyja,ndaj dhe rrezikohet dashuria!
    "Carpe Diem"

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Shpirti i njeriut jeton me Dashuri vetem. Nqs nuk ekziston me dashuria shpirti i njeriut vdes...jeton vetem trupi...ne kte moment nuk jemi me qenie te gjalla por vetem vegjetative !!!
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga LlaCiPaCi Lexo Postimin
    Shpirti i njeriut jeton me Dashuri vetem. Nqs nuk ekziston me dashuria shpirti i njeriut vdes...jeton vetem trupi...ne kte moment nuk jemi me qenie te gjalla por vetem vegjetative !!!
    Shume bukur e ke thene....Pa dashurine vdesim.
    "Carpe Diem"

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028

Question Perse dashuria iken dhe nuk qendron mes nesh ?!

Jeta ndalet kur nuk enderrojme,shpresat ndalen kur nuk besojme dhe dashuria ndalet kur nuk kujdesemi per te.

Nese besimi eshte pjese esenciale e dashurise.Atehere çfare ndodhe nese ky besim
    qe e kishe dikur per dike behet shkaktar ( d.m.th. personit te cilit i besoje tash nuk i beson sepse e kupton se kur flet genjen , kur i besohet dicka te tradheton etj. ) qe dashuria te largohet nga keta 2 persona e qe ne fakt dikur ishin 1 ?!

Çfare te veprojme ne keto raste ?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 31-08-2008 më 12:47
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    s'besoj se mund te besh shume...nese personi tjeter(partneri) te ka tradhetuar,genjyer....nuk ben dot asgje vecse ta lesh te shkoje ne nje tjeter drejtim e mos vazhdoje te te shkaterroje jeten ty.....nese ne nje lidhje ska besim nuk ka me arsye per te vazhduar....sadoqe te duash te vazhdosh te kujdesesh per te....nese nuk kujdesesh ne dy....ne nje nuk ia vlen asnje sakrifice.....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Po nuk hongre...dobsohesh...dobsohesh...deri kur...

Dhe dashura thone qe eshte si njeriu...jeton deri kur ti do qe ajo te jetoje.
    Ti jeton jeten tende deri kur arrin te kesh endra...deshira...qellime...dhimbje ... dashuri..emocion. Kur ti nuk e ki me kto je thjesht vegjetativ...merr fryme kot jeton nje jete pa vlere..."je i vdekur".
    Nqs nuk existojne fenomenet qe e mbajne gjalle dashurine atehere pse iludojme veten mekot sikur dashurojm??
    Besimi per dashurine osht si fryma per njeriun.
    Tradhetia per dashurine osht vdekja e dashurise...!

Kurrsesi nuk ka me kthim ne dashurine e merparshme pas nje tradhetie...qofte edhe me mendje jo me trup...
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Gimi3 Lexo Postimin

Jeta ndalet kur nuk enderrojme,shpresat ndalen kur nuk besojme dhe dashuria ndalet kur nuk kujdesemi per te.

Nese besimi eshte pjese esenciale e dashurise.Atehere çfare ndodhe nese ky besim
    qe e kishe dikur per dike behet shkaktar ( d.m.th. personit te cilit i besoje tash nuk i beson sepse e kupton se kur flet genjen , kur i besohet dicka te tradheton etj. ) qe dashuria te largohet nga keta 2 persona e qe ne fakt dikur ishin 1 ?!

Atehere s'ka qene dashuri,ose me mire ka qene dashuri vetem nga njera ane.S'mund te pretendohet te ngrihet muret pa hedhur themelet.
    Elegance is an attitude.

Never say never Maska e besa.a.best
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga Gimi3 Lexo Postimin

Hmmmmmmm dashuria te verbon syt ndonjher qe shum gjera si shohim me mire, ku me pas nje realitet i hidhur zbulon nje mister qe ne nuk e kmei ditur me pare, vertet dashuria eshte si kristal mirepo e cila nvaret nga padronet e saj se si do ta ruajn ate kristal e vetem njeri prej tyre nese gabon ather kristali thyhet dhe si kujtim mbeten vetem pjeset e saj te rena ne dyshemen e dhomes.
    Prandaj koha te tregon se cka eshte reale poashtu ajo edhe te ndihmon ta sherojsh at plage te dashuris qe dikur dikush ka pas.
    Ndryshuar për herë të fundit nga besa.a.best : 01-09-2008 më 17:25

£u & £i Maska e xlindax
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Jemi njerez te cemendur dhe nuk kenaqemi me ate qe kemi por kerkojm me teper e me teper keshtuqe vjen nje dit e ti thua dua dashurin e vertet se kjo nuk me ploteson.

e boooooooooooooh, hajt ti gjesh kembet gjarprit!!
    e mira eshte mos ta vrasesh shum ungullin, do ta besh nje gje: mos e mendo dy her, po ama mos nderro mendje e shijon jeten.
    Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
    Xkè lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kurse un mendoj, se asnjer gjeje nuk duhet ti kushtosh me teper se 5 min vemendje nga jeta jote, sepse po i kushtove me shume, do ishte humbje kohe.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 8 prej 36 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •