Kush tha qe nuk jeton "Perjetesisht"?????
Nuk jam dakort pasi varet nga kendveshtrimi i secilit prej nesh!
Kush tha qe nuk jeton "Perjetesisht"?????
Nuk jam dakort pasi varet nga kendveshtrimi i secilit prej nesh!
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
si mund te jetojne ndjenjat tona perjetesisht kur as ne vete njerezit nuk jetojme dot perjetesisht?
Ska asigje ne kete bote qe te jetoje perjetesisht sic e tha dhe Mitik si mund te jetoje dashuria kur ne do vdesim![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Mund te duam shume gjera ne kete bote....duam jeten,njerezit,natyren,bukurine tokesore ne pergjithesi...por mbi te gjitha na ndodh te duam njeriun e zemres!
Por dashuria duhet te jete nje pakt i fshehte i dy zemrave qe bashkepunojne per te bere njera_tjetren te lumtur...
Pse dashuria nuk ka perjetesine qe na premtohet?!
Pse njerezit duhet te tradhetojne ate te cilit/ciles i kane premtuar aq shume dashuri dhe pasion?!
Perse?!
Sepse perjetesia ka nje çmim te shtrenjte dhe jo te gjithe jane te gatshem te sakrifikojne aq shume!Perjetesia eshte nje bote me vete brenda qindra loteve dhe te futesh tek ajo duhet te heqesh dore nga te tjerat,por njerezit jane kureshtare dhe sfidues te jetes,prandaj kjo nuk mund te ndodhe!
"Carpe Diem"
Kush tha se nuk jeton dashuria perjetesisht?? Njerezit nuk jetojne perjetesisht...por dashuria e vertete jeton.
Konfuciu ka thene : Cdo njeri jeton ne nje dimension. Ata qe dashurojne jetojne ne te treja dimensionet....dhe kush rresht se dashuruari jeton ne dimensionin e 4-rt.
Me dimensionin e 4-rt konfuciu ktu simbolizon vdekjen...ose erresiren.
Per mu dashuria jeton aq sa zemra do te jetoje me te...nqs zemra e shpirti jone nuk e do ate...ajo thjesht largohet pa e kuptuar qe ishim tamam ne ata qe e larguam.
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-12-2009 më 02:52
Çdo individ ka menyren e vete te te qenit i dashuruar dhe te ndjerit dashuri. Per disa njerez dashuria behet permes fjaleve, pra fjale te cilat te thena nga partneri i bejne te ndihen te ledhatuara. Per te tjere eshte thjesht nje veprim, per shembull njeriu i zemres u përgatit nje filxhan çaj, apo u vendos në sfond muzike te lehte dhe joshese dhe ndoshta edhe i thote nje poezi dashurie ne mbremje.....
Ndersa per individe te tjere dashuria eshte nje forme komunikimi mes prekjes dhe seksit, strukur prane njëri tjetrit, duke ledhatuar partnerin plot eksitim....
Gabimi qe bejne çiftet ne nje marredhenie eshte se flasin me gjuhen e marredhenies se tyre, ne vend qe te flasin me ate te partnerit!!
"Carpe Diem"
Njeriu evoluon , perjetesia eshte dicka konstante, s'ka si te jetoje perjetesisht dashuria.
Kam vetem nje limit: qiellin!
ndoshta ngaqe vet njeriu s'eshte i perjetshem...
megjithate nje dashuri vertet e fort zgjate gjate gjithe vazhdimit te jetes tende..keshtu mendoj une...
Dashuria si ndjenje mund te zgjase perjetesisht , por ama jo vetem per nje person . Mendimi im ky .
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
....Nje gabim,nje moment dhe jeta merr nje drejtim krejt tjeter!
Futet ne autostrade,çiftoset dhe kahu ndryshon gati perjetesisht.Ne mendjen tone nuk duhet te ekzistoje frika per te thene qe mund te duash pafundesisht.Mund te duash perjetesisht duke pasur mall shume mall....
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt