E kush tha qe nuk jeton perjetesisht???.........
E kush tha qe nuk jeton perjetesisht???.........
...ka te beje me "fatin" e nje imagjinate te shfrenuar, prej ku e ka edhe piknisjen ngaterresa.
Mgjth, ne nje dashuri te vertete, pamvaresisht konceptimit tone te kufizuar ne lidhje me kohen, cdo moment eshte i perjetshem!
Ndersa ato çastet(here-here) "te dua, s'te dua" sipas rastit, jane thjesht kapriço.
Tani, bazuar ne eksperienca nga me te ndryshmet, dikujt i mjafton vetem vetveten, te dashuroje, sado egoistike te duket shfaqja!![]()
Po flasim për dashurinë në çift.
Nuk është e përjetëshme sado pasionante të ketë qënë në fillimet e saj.Me kalimin e viteve,nuk ndjehet më ajë dëshirë për të qënë pranë tij apo saj në çdo moment.Nuk ndjen më atë drithërimë prekjeje që ke ndjerë më parë.Nuk puth më me atë pasion për të mos thënë që nuk realizon asnjë puthje të tillë.Dalëngadalë,dashuria i lë vëndin respektit.Etj.Sigurisht që është një temë e gjërë dhe mund të mos jetë kështu si e shpreha unë.
jeton perjetesisht por fatkeqesisht jo tek te 2 ata persona
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
o jeton ore beso jeton se po e vuaj vete
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Dashuria eshte e perjetshme un mendoj se dashuria nuk harohet, dhe ti mund te dashurojsh shum por vetem nje e ke ne zemer.....
Po te jesh aq me fat sa te gjesh dike qe te mban "ne maje te gishtave" si thone Amerikanet me zgjuarsine, humorin, spontanitetin, deshiren e saj per jete e per ti bere gjerat me ty (ndonje fjale mund tja kem futur kot si shkrim) perse jo? Ok sjam totalisht i bindur vete por me pelqen te mendoj qe dashuria zgjat po te perpiqesh per te.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Edhe une njelloj mendoj,dashuria jeton,por me kalimin e kohes duke qene gjithmone prane te njejtit personi ndoshta zbehet pak ajo qe quhet pasion
,por po te provosh te jetosh ne distance per nje kohe te shkurter perseri deshiron te jesh me te njejtin person si ne diten e pare ,kjo eshte e gjitha qe edhe kur te jesh larg personit te ndjesh mall dhe deshire per te qene me te .Kur flitet per dashuri te sinqerte nuk vlen fjala ,,larg syve,larg zemres,,.
Dashuria eshte e vetmja drite qe sfiket dhe qe na mban ne jete,dhe kur e them kete mendoj per dashurine ne cift dhe dashurine ne familje qe te dyja jane hyjenore.
Krijoni Kontakt