Close
Faqja 21 prej 36 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 357
    Nuk mund te jap pergjigje "formule". Ketu gjithesecili flet sipas eksperiences se vet dhe te gjithe e perjetojme ndryshe.

Te gjitha dashurite midis nje mashkulli e nje femre vdesin, ajo qe i mban dy vete perjetesisht (dhe kete deshiroj ta idealizoj) eshte vetem perkushtimi dhe respekti.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    nese 'perjetesisht' nenkupton 'pergjithmone' atehere po. dashuria jeton pergjithmone
    Ndryshuar për herë të fundit nga broken_smile : 04-09-2011 më 04:39

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    perjetsisht ne thojza= dashuri deri ne fund. Sipas shumices ketu, i bie, qe nuk ndodh te duash dike nga fillimi deri ne fund te jetes tende, atij/asaj?

besoj ne kete dashuri.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Ne fakt per disa qe i besojne dhe disa qe si besojne....besoj se ka nje ndryshim ne konceptin e te parit te dashurise ne nje grup tek tjetri.

Cfare menduat kur dhate pergjigjen tuaj?

Dashuri e perjetshme me dike qe do e kesh ne krah gjithe jeten?
    Dashuri e perjetshme me dike qe duheshit shume dhe vdiq papritmas dhe fatkeqesisht sdo ta kesh me?
    Dashuri e perjetshme me dike qe sdo ta kesh kurre me tendin?

Ku bazoheni ju qe thoni qe ekziston apo nuk ekziston?

Une u bazova tek e para, ajo qe eshte reale dhe praktike, tek ai qe do kesh gjithe jeten ne krahe. E ketu them qe nuk ekziston e perjetshmja, sepse fillimi eshte dashuri (kuptohet nqs nuk eshte interes qe ne fillim) me pas ajo ndryshon forme, kthehet ne perkushtim e respekt, qe jane pjese te dashurise, por zemra nuk ka me ndjeshmerine e diteve/viteve te para
    Ndryshuar për herë të fundit nga benitaa : 04-09-2011 më 13:05

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Kuptohet që fjala bëhet për dashurinë e përjetshme kushtuar njeriut që do ta kesh në krahë përgjatë gjithë jetës. E sa për dashuriçka të mos flasim më mirë, një njeri që ku mbillet s`korret, është si një pemë që filiza s`lëshon.

Përsa i përket përkushtimit dhe respektit... që thotë benitaa, vërtet kështu të duket nganjëherë... provo të jetosh larg tij vetëm përkohësisht, do ta kuptosh sa shumë e dashuron, se s`mund të jetosh dot pa të, madje s`mund ta imagjinosh jetën pa të, ndihesh jetime, pa mbështetje... nuk e di... ndoshta këtë ndienjë kam vetëm unë... ndaj nuk e di... shpresoj kjo ndienjë të mos më venitet kurrë.
    Love has no limits

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Dashuri Perjetesisht???

Nuk ekziston me as neper libra jo me ne jete reale.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    menyra si e konceptoj une eshte kur perjeton dicka aq te vecante qe nuk perseritet me gjate jetes tende pervec se ne ate kohe , dite , moment qe e ndjen ...pastaj ca mbetet eshte vetem kujtesa e momentit asgje tjeter ... pjesa tjeter eshte thjesht rutina e jetes ..megjithate secili ka menyren e vete te perjetuarit

Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    menyra si e konceptoj une eshte kur perjeton dicka aq te vecante qe nuk perseritet me gjate jetes tende pervec se ne ate kohe , dite , moment qe e ndjen ...pastaj ca mbetet eshte vetem kujtesa e momentit asgje tjeter ... pjesa tjeter eshte thjesht rutina e jetes ..megjithate secili ka menyren e vete te perjetuarit
    shume bukur e the,
    Pra duhet te presim fundin e jetes qe ti japim pergjigje kesaj pyetjes mbi dashurine e perjetshme.
    Ne cdo moment 1 person na duket bota, e mendojme se do ta duam perjete, por dicka ndodh e perjetesine se kam pare nder te gjalle deri me sot. .

Kur flitet per dashuri te perjetshme me kujtohet vetem Romeo e Julietta (por kishte vdekje), Tristan e Izolte (por kishte vdekje) Titaniku (por dhe kjo me vdekje). Njoh dhe dike qe ka tatuazh inicialet e te dashurit qe ka vdekur, edhe pse tani eshte me dike tjeter, por ate do ta dua gjithe jeten -thote- edhe pse ka vdekur.

Pra nder te gjalle, dashuria vdes, heret e vone. Uroj mos te behet e perjetshme per asnje, do te ishte e dhimbshme

p.s. koha i kthen pergjigje dhe pyetjeve mbi perjetesine
    Ndryshuar për herë të fundit nga benitaa : 04-09-2011 më 14:42

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Po ka dashuri te perjetshme,me pas fat takon ate, e ky ose ajo jane njerzit e vetem ne ketre bot.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    po kot nuk thon e kajta eshte dobesia me e madhe e njeriut ...kurr nuk ngopemi me ate qe kemi afer kerkojm gjithmone diqka te re...

Faqja 21 prej 36 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •