As ne vete nuk jemi te perjetshem.. Njeriu eshte gjithmone ne kerkim te emocioneve te reja,keshtuqe asgje s'mund te zgjase perjetesisht.
As ne vete nuk jemi te perjetshem.. Njeriu eshte gjithmone ne kerkim te emocioneve te reja,keshtuqe asgje s'mund te zgjase perjetesisht.
un kom ni teori....ateher, menoj qe qdo krijes njerzore ka gjysmen e saj n'ket bot por jon pak ata fatlumat qe e takojn pra kur kto dy pjes takohen dashuria osht e perjetshme...prsh kur per fatkeqsi njona pjes vdes, pjesa tjeter nuk arrin dot me dasht askon tjeter mo n'ket jet dhe mbet besnik gjithmon kujtimit te dashnis qe ka vdek...
duhet mu thon amo qe shumica e krijesave nuk takojn dot pjesen binjake qe i kompleton kshtu kalojn tan jeten me njerz te nryshem, pa kan kurr plotsisht t'lumtun..edhe pse noshta nuk e vrejn ket gjo, nuk kan vetdije qe nuk kan perjetu kurr lumtunin qe sjell dashnia e perjetshme...nuk e din qe ate dashnin qe perjetojn me ata meshkuj/femna gjat jetes se tyne nuk munet me u krahasu as sa ni picerr me dashnin e perjetshme..s'kan qysh bojn krahasime kur nuk njohin ndjenjat qe jep dashnia e perjetshme...gjo e trishtushme kjo por ne ni far menyre edhe e mir se me taku dashnin e perjetshme, mu kon e detyrume mu nda prej saj dhe me jetu afer dikujt tjeter osht ma keq se me vdek...
MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON
dashuria komandohet nga ne sa me e forte te jete ndjenja jone aq shume do jetoje dhe ajo
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Cdo gje eshte e perkoheshme.Keshtu dhe dashuria
Dashuria mendoj se duhet pare me gjere,ashtu si puna urave qe nuk duhen pare si lidhese ndremjet dy brigjeve.
Dashurite jane te ndryshme p.sh. ndryshe per nenen,ndryshe per vellane,ndryshe per motren,ndryshe per bashkeshorten,ndryshe per femijet e tu,ndryshe per ate qe keni folur ju ne kete teme per te dashuren ose te dashurin.
Une nje gje di me siguri qe DASHURIA E NENES NUK VDES KURRE.
Per mua eshte thjeshte nje episod, ndonjehere zgjat me shume e ndonjehere me pak, por gjithsesi PERFUNDON nje dite!!!ashuria e perjetshme eshte si fantazma e viles, te gjithe flasin per te, por e ka pare kush?!
Cudi e madhe ,mua dashuri me vjen nga zgjedhimi i foljes ''dua'',por ne kohen e shkuar.....![]()
Dija eshte injorance e mesuar.....
Dashuria eshte si zjarri.
Po nuk e ushqeve, shuhet![]()
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
sepse ka njerez te ndyre qe nuk dijne ta ndjejn ashtuu si duhet:@
Bigger D
Ashtu Loti
Asgje nuk ka të përjetshme me njeriun.
Krijoni Kontakt