S'ikur të ishte vetëm dashuria që njeriu ka nevojë në jetë, ajo do të ishte
perfekte, po ja që nuk jetohet vetëm nga dashuria. Kur vie tek ajo se kush
do të marrë më shumë "barrë", e kush "timonin", atëherë lindin problemet...
S'ikur të ishte vetëm dashuria që njeriu ka nevojë në jetë, ajo do të ishte
perfekte, po ja që nuk jetohet vetëm nga dashuria. Kur vie tek ajo se kush
do të marrë më shumë "barrë", e kush "timonin", atëherë lindin problemet...
gjithcka ne jete vdes, dhe dashuria eshte pjese e jetes
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Pyetja e temes nuk eshte ndertuar sakte mendoj, do ishte me e drejte " a jeton dashuria perjetesisht?"
Dashuria e vertete jeton perjetesisht, epshi jo, ai venitet ngadale derisa vjen nje moment dhe vdes
Por shume persona meshkuj dhe femra ngaterrojne epshin me dashurine, do te thote qe nuk kane dashuruar kurre, kane bere vetem sex, me pasion le te themi apo pa pasion.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 01-08-2010 më 17:25
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Dashurija vjene shume shpejte edhe ik shume shpejt ne qofte se nuke ja prene krahet qe mose te munde te fluturon,pra dashurin duheshe ta dishe ta mbajshe e ta freskoshe qe te mose behet monotone po se e le mu ba monotone atehere shume shpejte do te perfundon ok tung
nuk mendoj se ka dashuri te perjetshme......ashtu sic vjen iken....si thone dashuria me dashuri kalon
Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!
Ndoshta pyetja eshte bere pak me romantizem,por ne pergjithesi permedet respekti i ndersjellte se sa dashuria..........
Dija eshte injorance e mesuar.....
Femra eshte si hija;
Ajzberg;
Kur ti e ndjeke hijen ajo ik prej teje, kur ti ia kthen shpinen hija prape te ndjek mbrapa !
...njashtu edhe femra eshte e tillë si hija !
proverb e huaj !
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
asgje nuk jeton perjetesisht....pse duhet te jete e vecante dashuria?
Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!
Do te thoja qe kur shpejton dhe merr personin e gabuar normale qe sdo jetoje perjetsisht dashuria.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Krijoni Kontakt