ne 1 liber qe kam lexuar "vetmi ne rrjet"
libri fillon me nji thenije: "Nga gjerat e perjetshme, dashuria esht ajo qe zgjat me pak"
ne 1 liber qe kam lexuar "vetmi ne rrjet"
libri fillon me nji thenije: "Nga gjerat e perjetshme, dashuria esht ajo qe zgjat me pak"
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Dashuria nuk jeton perjetesisht se zemra e njerzve eshte shume e ngushte per te mbajtur gjalle per shume kohe nje ndjenje kaq te madhe!
objektivisht dashuron me fort Mashkulli, ndersa subjektivisht Femra, ose e thene ndryshe, Mashkulli dashuron me koken e poshteme, ndersa Femra nga qe s'ka koke poshte, me te lartemen, si e tille dashuria e Femres eshte e çmendur plot fantazi, xhelozi, e imoralitet, pra perverse
ndersa e Mashkullit esht impulsive, fizike, morale, pra budallaqe, ktu arim ne konkluzion qe Mashkulli esht i sinqert ne dashuri , ndersa femra e pasinqerte.
konkluzioni, kjo e thena ''dashuri'' perfundon, thahet, vyshket me kalimin e kohes
Perderisa ne nuk jetojme perjetesisht
pse dashuria duhet te jetoje perjetesish......
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Sepse Njerzit e kane humbur Dashurine per njeri tjetrit, e kane humbur rrespektin ndaj njeri tjetrit, nuk ka sinqeritet ne nje lidhje, Njerezit vetem mashtrojne dhe lendojne njeri tjetrin, Njerezit nuk i tremben Zotit per ate cka veprojne, dhe si rrjedhoje pasojat do te jene edhe me te renda ndaj Njerzimit.
"Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"
shum romantic si domos femrat tona shqiptare kam nje pytje per te gjitha ju lutem te jeni sa me relale a dote pranoni nje mashkull shqiptar kuptohet nese ky ka probleme fizike si psh.. ne te ecur siq i quajn ne kosove nese tapallon kto gjera ne perendim jan gjera te kaluara me koh nuk ka as nje paragjykim dhe e vetmja gje qe me ka pelqyer ne perendim nga femrat esht qe ato nese e duan nje mashkull edhe po te jet me probleme fizike nuk e kan problem as pak kurse ne kosove sidoms femrat nuk i shiqojn ose edhe i per qeshin edhe diqka kur nje femer shqiptare nga kosova ne ket rast dote lidhet
apo edhe dote martohet menje shqiptat ather femra shqiptare mund te qyhet e eduakuar dhe europiane ju lutem jam kurreshtar te di ket nga ju
lol, ne perendim edhe topall po te jete, e ka nje pasuri menjan dhe e ka te siguruar jetesen me se miri
ne Kosov nje topall nuk mban dot familjen me buke.
e kupton ndryshimin ti?
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
dashuri mund te ket nje femr dhe nje mashukll nese duhen sinqerisht vetem nesek an sa do pak interes material at,her egjitha e humb kuptimin ne kosove nuk ka dashuri femra shqiptare ne ks , te dashuron nese kupton se jenii pasur ju mund ta deomnstroni ket ne praktik
Krijoni Kontakt