Dashuria jeton perjetsisht por ndonjher ne e pranojm si te humbur por ajo thell ne zemrat ton jeton.....
Dashuria jeton perjetsisht por ndonjher ne e pranojm si te humbur por ajo thell ne zemrat ton jeton.....
... “Unë besoj se përkufizimi më i mirë i njeriut është dykëmbësh përbuzës.’..Fyodor Dostoyevsky..
dashuria nuk jeton kur perzihet me interes
HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!
e postova edhe ne nje tjeter me duket
Dashuria eshte si femija
Ka nevoje qe te rritet
E pasi e ke rritur me shume mundim, femija nuk eshte me femije , ai eshte rritur
Dashuria gjithashtu kur rritet nuk mund te jete me ajo dashuria e dikurshme e pafajshme.
Duhet te nderoje statusin(si femija) ose te heshti e te vdese.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Pse hembet dashuria akoma pa filluar?!!!
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Përse dashuria nuk jeton "Përjetësisht"?!
Sepse dhe ne njerzit nuk jemi te perjetshem
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
se, edhe sikur te ishte perjetesisht, njerezit vdesin dhe me pastaj vdes edhe vete dashuria me ta.![]()
The White House is the official residence and principal workplace of the President of the U.S.A.
Shyqyr qe nuk jeton perjtesisht:
Se di a do mund ta duroja idene e te qenurit i zbudallepsur gjithe jetes!
E cfare gjeje ekziston ne pafundesi?!
Njeriu eshte teper i cuditshem. Nuk eshte puna per egoizem, moral, papergjegjesi etj etj... Problemi qendron se njeriu dita-dites ndryshon e cfare eshte sot nuk eshte neser e pikerisht ky aspekt ben qe te ndryshojne edhe perparesite, jeta, levizjet e madje edhe dashuria.
Nuk eshte e njejta gje si te duash ne moshen 15 vjec e si te duash ne moshen 30 apo me mbrapa. Jeta te perball me shume veshtiresi e zakonisht perkrah indiferentizmit kerkohet dikush qe te kupton, kerkohet dikush qe nuk shikon gjerat siperfaqesore, kerkohet dikush qe ke gjera te perbashketa por qe di te qendroje edhe me kembe ne Toke, pervecse te te beje te fluturosh neper endrra te lehta.
Ndoshta me kohet qe kane ardhur, ne kohen e konsumizmit e ne fundin e sherbimeve, e vetmja lumturi eshte pikerisht ajo mes dashurive... nje emocion, nje shprese, nje zhgenjim. Njeriu eshte i predispozuar per baste edhe kur nuk eshte lojtar apo kur nuk mendon se rrezikon. Preferon te vihet ne prove, kundrejt monotonise qe shikon brenda vetes. Gjithmone syri drejtohet jashte dritares e ndoshta shpesh edhe gabohet...
La vita è bella...
Krijoni Kontakt