Close
Faqja 14 prej 36 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 357
    Never say never Maska e besa.a.best
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Dashuria jeton perjetsisht por ndonjher ne e pranojm si te humbur por ajo thell ne zemrat ton jeton.....
    ... “Unë besoj se përkufizimi më i mirë i njeriut është dykëmbësh përbuzës.’..Fyodor Dostoyevsky..

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    dashuria nuk jeton kur perzihet me interes
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    e postova edhe ne nje tjeter me duket

Dashuria eshte si femija
    Ka nevoje qe te rritet
    E pasi e ke rritur me shume mundim, femija nuk eshte me femije , ai eshte rritur
    Dashuria gjithashtu kur rritet nuk mund te jete me ajo dashuria e dikurshme e pafajshme.
    Duhet te nderoje statusin(si femija) ose te heshti e te vdese.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    e postova edhe ne nje tjeter me duket

Dashuria eshte si femija
    Ka nevoje qe te rritet
    E pasi e ke rritur me shume mundim, femija nuk eshte me femije , ai eshte rritur
    Dashuria gjithashtu kur rritet nuk mund te jete me ajo dashuria e dikurshme e pafajshme.
    Duhet te nderoje statusin(si femija) ose te heshti e te vdese.

po ke te drejte se dashuria nuk qendron gjithmone si ne fillim por me kalimin e kohes fillon e dobesohet bashke me njeriun sa me shume vite kalojne ne plakemi dhe dashuria fillon dhe bie por (vdekje nuk ka)

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga lisa12 Lexo Postimin
    po ke te drejte se dashuria nuk qendron gjithmone si ne fillim por me kalimin e kohes fillon e dobesohet bashke me njeriun sa me shume vite kalojne ne plakemi dhe dashuria fillon dhe bie por (vdekje nuk ka)
    Dashuria,dhe dhembja jetojn aq sa jetojm edhe ne vet!Jane kto dy gjera qe ikun bashk me ne!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Pse hembet dashuria akoma pa filluar?!!!
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Përse dashuria nuk jeton "Përjetësisht"?!

Sepse dhe ne njerzit nuk jemi te perjetshem
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

edhe dashurite vdesin
    Anëtarësuar
    23-04-2010
    Postime
    46
    se, edhe sikur te ishte perjetesisht, njerezit vdesin dhe me pastaj vdes edhe vete dashuria me ta.
    The White House is the official residence and principal workplace of the President of the U.S.A.

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Shyqyr qe nuk jeton perjtesisht:

Se di a do mund ta duroja idene e te qenurit i zbudallepsur gjithe jetes !

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    E cfare gjeje ekziston ne pafundesi?!
    Njeriu eshte teper i cuditshem. Nuk eshte puna per egoizem, moral, papergjegjesi etj etj... Problemi qendron se njeriu dita-dites ndryshon e cfare eshte sot nuk eshte neser e pikerisht ky aspekt ben qe te ndryshojne edhe perparesite, jeta, levizjet e madje edhe dashuria.
    Nuk eshte e njejta gje si te duash ne moshen 15 vjec e si te duash ne moshen 30 apo me mbrapa. Jeta te perball me shume veshtiresi e zakonisht perkrah indiferentizmit kerkohet dikush qe te kupton, kerkohet dikush qe nuk shikon gjerat siperfaqesore, kerkohet dikush qe ke gjera te perbashketa por qe di te qendroje edhe me kembe ne Toke, pervecse te te beje te fluturosh neper endrra te lehta.
    Ndoshta me kohet qe kane ardhur, ne kohen e konsumizmit e ne fundin e sherbimeve, e vetmja lumturi eshte pikerisht ajo mes dashurive... nje emocion, nje shprese, nje zhgenjim. Njeriu eshte i predispozuar per baste edhe kur nuk eshte lojtar apo kur nuk mendon se rrezikon. Preferon te vihet ne prove, kundrejt monotonise qe shikon brenda vetes. Gjithmone syri drejtohet jashte dritares e ndoshta shpesh edhe gabohet...
    La vita è bella...

Faqja 14 prej 36 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •