Close
Faqja 13 prej 36 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 357
    Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Dashuria nuk eshte perjetshme, sepse dhe njerezit vdesin, pra vdes dhe dashuria me ta.

Dashuri te perjetshme gjen vetem neper filma dhe telenovela.

i/e regjistruar Maska e pa-emer
    Anëtarësuar
    26-09-2009
    Vendndodhja
    ne parajse--aty ku sje Ti
    Postime
    257
    jeton jeton qysh jo edhe mir bile
    fotografia-hobi im

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Përse dashuria nuk jeton "Përjetësisht"?!
    Sepse ne fakt ajo nuk egziston...!Fakti qe ti thuash dikujt te dua ,do te thote te duash vehten tende...,me fjale je ti ,qendra e univesit rreth kujt rotullohet dyshira per te dashur dike ,dhe per te dashur dikush...,thjeshte eshte nevoje ne natyren e çdo njeriu, qe kerkon te plotsoje ate qe i mungon...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Dashuria nuk vdes por shperngulet nga nje person ne tjetrin.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    vetem ne boten tjeter ka dashuri te perjetshme dhe do jetojm pergjithmon kjo bot eshte test me shum sprovime qe te fitojm boten tjeter

JETA E KÈSAJ BOTE I NGJAN NJÈ URE QÈ DUHET KALUAR.MOS U MUNDONI TÈ RREGULLONI URÈN POR KALOJENI MENJÈHER DHE IKNI!
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Citim Postuar më parë nga i/regjistruar Lexo Postimin
    s'ka si te jetoj Perjetesisht, kur ka nje qellim, arrihet ai ''traguardo'' kalohet ne tjetrin, ligji i Natyres njeriut ky.
    po mendoja dhe them se: Dashuria per Femren ne nje lidhje, kushti kryesore (numer 1 dua te nenvizoj) eshte per te arritur qellimin e Dashurise per Femijen
    Ndersa Mashkulli, thell thell nuk i do femijet, keshtu te pakten thojn shkrimet mitollogjike, bota e kafsheve, ashtu si dhe plot shembuj nga Njerezit.Mbreterit njeher e nje kohe i vrisnin Femijte mos u zinin vendin, dhe kur nje mbret nuk e do femijen e tij, nuk ka si ta doje nje fshatar i thjeshte, ky i fundit veç genjehet, tek femija ai mban shpresen (per nje jete me te mire) qe nuk e gjet tek vetja.

e thene shkrurt dhe paster Mashkulli Dashuron me koken e poshtme, ne te shumten e rasteve.
    Kur e nxore kete konkluzion... apo "kshu kot ja fute"

Vazhdo meru me "mitollogji" ti se ne rregull je.

Dashuria egziston dhe e forte biles.

Dashuroni njeriun e zemres tuaj- dashuroni edhe njerezit qe ju rrethojne dhe do te shihni qe ajo (dashuria) do te shtohet.

Mos e mbushni veten me urrejtje.
    .................................................. ........................................

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    se asgje nuk eshte e perjetshme
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Po ska si te jetoje dashuria, kur njerzit skane pune tjeter, vec e vrasin ate ...
    Really Dude... Get A Life!!!

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    [I][I]E perjetshmja, e pamundura dhe lumturia
    1Nuk mund te quash dicka te perjetshme kur ajo dicka ka fillimin dhe mbarimin, eshte njesoj si te quash dicka te pamundur kur arrin ta kryesh ose te thuash qe jam i lumtur kur je i kenaqur.
    Dashuria eshte nje ndjenj dhe vepron si e till. Dashuria e perjetshme eshte vetem nje deshir per te dashur gjithmon, deshir qe eshte ne dispozicion te realitetit dhe jo te te ardhmes.
    Jam shume dakord me postimin e "BINDI" Te dashurosh eshte kujdesja dhe interesimi per vetveten per mirqenie. Dashuria nuk eshte nje struktur ne aparenc nuk ka as qellime por nje gje e dime shume mire qe te trazon dhe te shkund personin tend.
    Dashuria eshte e bukur kur eshte e jetshme ndersa ajo e perjetshmja eshte veper e fantazis sepse asgje qe na rrethon ne nuk eshte e perjetshme as vet perjetsia nuk ekziston eshte thjesht nje figur artistike krahasuese.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Dashuria ime:
    Rrahje zemre ..
    Lotë gëzimi

Jeta ime:
    Shpirt I dashuruar
    Lotë, brenga dhe shpresë.

Ëndrra ime :
    Sy i bukur
    Përjetësi e buzëqeshjes.

E ç’jam unë?!
    Ëndërr, dashuri apo jetë.
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Faqja 13 prej 36 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •