Si mund te jetoje perjetesisht diçka qe nuk ekziston?
Nese marrim ne analize diçka qe ekziston, si psh pasioni,
pse pasioni nuk eshte i perjetshem?
Sepse nuk eshte krijuar per te qene i tille, wasn't supposed to be![]()
Si mund te jetoje perjetesisht diçka qe nuk ekziston?
Nese marrim ne analize diçka qe ekziston, si psh pasioni,
pse pasioni nuk eshte i perjetshem?
Sepse nuk eshte krijuar per te qene i tille, wasn't supposed to be![]()
Nejse....i respektoj te gjtihe ata qe kane dhene nje mendim per dashurine ...nuk dua ti kundershtoj apo te polemizoj me ata, mirepo une e shikoj ne nje kenveshtrim tjeter dashurine... Atehere...gjerat jane nuk jane kaq bardh e zi sa i shikojme neve...Ne te gjithe e dime se dashurine e duam te gjtihe, na pelqen te jemi te dashuruar , te dashurojme dhe te na dashurojne, mirepo une them se nuk mjafton me kaq... Vazhdimisht eshte folur dhe fliete per dashurine, mirepo te gjtihe e anashkalojne faktin se kush e ka shpikur dashurine? Kush na e ka dhuruar neve dashurine? As mos valle dashuria duket me sy te lire si nje objekt? Dashuria shikohet ne menyra te ndryshme nga njerez te ndryshem, une kurre nuk do ta barazoja dashurine e materialistave me dashurine e atyre qe besojne ne Zot dhe qe besojne se ekziston shpirti, pavaresisht se ai nuk shikohet me sy te lire, kjo eshte teme e gjate shume, mirepo nese keni deshire ta zgjerojme , jam gati...une them se dashuria e veretet do te jete pergjithmone, por jo ama ne konceptin e materialistave dhe ateistave nese dashuria jetohet ashtu sic ka urdheruar Zoti , Ai i cili na e ka dhuruar ate, atehere ajo nuk do te perfundoje kurre, sepse Zoti nuk vdes kurre, Ai eshte i gjalle dhe i perjetshem, edhe pse kete gje nuk e besojne ateistat dhe materialistat...nuk eshte teme aspak fetare...eshte me teper filozofiko psikologjike
Me sa shikoj te tere shkruajne dashuri dhe nenkuptojne pasion. Pasioni vdes relativisht shpejt. Dashuria nuk ka te beje asgje me pasionin, ne fakt ajo nuk mund te jete me larg se sa ndodhet kur ne fushe vepron pasioni.
Dashuria eshte ndjenja qe kalitet ne shpirtin e njeriut dhe qe e detyron ate te ndihmoje qenien tjeter te arrije realizimin e vet qofte kjo edhe ne dem te thelle personal.
Shumica kane kaluar nderkohe ne pasionin e 10-te. Eshte shume me e thjeshte, jashtezakonisht me atraktive dhe me zero dem personal. Me pak fjale, jo te gjithe mund te dashurojne ne jete, ndersa mendojne se kane.
Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 07-03-2009 më 08:38
Hej po ska si te ekzistoje dashuria e "perjetshme"...Te merzitet gjith jeten nje person
Shum pak persona ne kte bot e kan njohur vertet ndjenjen e dashurise,edhe kta pak se kan kuptu se ca ishte,ose skan pas koh tiu tregojn te tjerve se kan vra veten...
Pastaj kjo "dashuria" tjeter ose eshte obsesion,fiksim,ose eshte pasion,ose rahatllek...
Kshuqe nuk mund te jetoje dicka qe nuk ekziston...
Really Dude... Get A Life!!!
dashuri e perjetshme ne adoleshence rralle mu nd te ndodh ose me mir themi nuk ka.adoleshenca eshte mosha kur ne nuk dim cfar duam mgjth mendojm se duam .Mbas moshes 20 vjec shumica e njerzve provojne dashurin e vertet qe e mendojne te perjetshme dhe qe mund te jet e till.
Me erdhi kjo teme ne mend duke par nje film shum interesant,dhe pyeta veten a mundet te jet Dashuria e Perjetshme?
Esht e mundshme te duash dike edhe pas 20-30 viteve?
Ose koha ndryshon gjithcka?
Esht edhe ne realitet ashtu ose vetem ne filma?
Si mendoni ju?
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
Dashuri te perjeteshme mendoj se nuk ka,se me kalimin e kohes edhe dashuria ndryshon formen e saje.
Mund ta duash, por jo ne te njejten menyre, me te njejtin zjarr. Me kalimin e viteve dashuria merr tjeter kuptim, tjeter forme.
Kur nuk jemi vete te perjetshem, as dashuria nuk eshte e perjetshme.pyeta veten a mundet te jet Dashuria e Perjetshme?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Pse, ca ka bere dashurija qe meriton te jete e perjetshme???
Po te ishte e perjetshme, a ka kush mundesi ta pys sesi mund te jetoje perjetsisht, se kot na shkrepet te mos vdesim![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Krijoni Kontakt