Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-12-2009
    Postime
    7

Bashkepunime me www.botaime.tk

kush deshiron parteritet me www.botaime.tk le te shkruaj me poshte(jo kritika ju lutem

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga botaime.tk Lexo Postimin
    kush deshiron parteritet me www.botaime.tk le te shkruaj me poshte(jo kritika ju lutem
    Ca eshte parteriteti se nuk e kuptoj mire ca dmth?

Mendova se e kishe shkruar gabim vetem ketu po dhe tek webi dukej qarte :

PARTERET TANE

Kur kerkon bashkepunim atehere trego dhe cfare sherbimesh ofron ti qe te tjeret te jene te interesuar.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga botaime.tk Lexo Postimin
    Edhe cfare bashkepunimi pretendon te kesh me nje free domain? Me nje faqe e cila nuk te jep asnje sherbim, me mire te hapesh nje blog, sesa nje free domain. Edhe une kam disa faqe, te cilat jan commercial dhe network, po nuk kam userat e mjaftueshem, nuk kam kapacitetin e duhur per te kerkuar nje bashkepunim me ForumiShqiptar, e cila eshte nje nga faqet me te medha, me e madhja nga Shqipetaret duke pare dhe ngritjen nga viti ne vit. Hapi njehere syt mire, shiko mire, dhe pastaj kur te kesh kapacitetin e duhur, nivelin e duhur kerko nje bashkepunim me kete faqe vigane.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar mė parė nga ĘTIUS Lexo Postimin
    Edhe cfare bashkepunimi pretendon te kesh me nje free domain? Me nje faqe e cila nuk te jep asnje sherbim, me mire te hapesh nje blog, sesa nje free domain. Edhe une kam disa faqe, te cilat jan commercial dhe network, po nuk kam userat e mjaftueshem, nuk kam kapacitetin e duhur per te kerkuar nje bashkepunim me ForumiShqiptar, e cila eshte nje nga faqet me te medha, me e madhja nga Shqipetaret duke pare dhe ngritjen nga viti ne vit. Hapi njehere syt mire, shiko mire, dhe pastaj kur te kesh kapacitetin e duhur, nivelin e duhur kerko nje bashkepunim me kete faqe vigane.
    shume sakte e ke sqaruar

me nje domain free ske ku shkon dhe qe te besh partneritet duhet qe patjeter te kesh nje kapacitet te njejte me faqet qe i ofron partneritetin .

Legjend αlвαṡųυl Maska e Badboyuk
    Anėtarėsuar
    25-10-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    94
    Sa Perdorues Ke Ne Dite Ne Web?
    ILI РŐĹĨČĨ @AlbaniaRap.com

Nuk qenke aspak serioz!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •