Me qe eshte shkruar nga nje njeri qe e radhit veten..me
Migjenin...
Ismailin
Lazgushin
Naimin
Ta pranojme..Mi Corazon..si te bukur...jetojme ne vite moderne...
Dreqi e mori sa injorante vdiqen poetet tane...
Migjenin...
Ismailin
Lazgushin
Naimin
muzg i heshtur
u kenaqaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
jam tu ardh prap, duroni.
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
Dreri!!!!!!!!!!!!!Ø
Ai Agimi i rreshtuar nuk jam unė!!!!!!!!!!!ØØ
Ėshtė Agim Vinca, Agim Shehu, Agim Gjakova, Agim Hila, Agim Cerga, qė mbajnė kėtė emėr!!!!Ø
Por unė aty kam futur emrin Agim se ka qenė njė poet tepėr i madh qė mbante kėtė emėr dhe sot nuk rron mė!..........
Agimi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 08-02-2003 mė 03:02
Duke lene menjane komentet e fundit....
Macka, ke derdhur fjale shume bukur...ato fjale qe ne i shperdorojme perdite...u vikan bashke ne nje sinteze qe te behen shume te pelqyeshme. Rrofte DELIRI!!! Vetem deliri te shpeton nga kthetrat e rutines...Deliri qe ja transmetove edhe Gimit, qe zbrazi te veten....
Agim, tekstet e kengeve nuk ti kam pelqy ndonjehere (pa te keq), po ktu ne forum ke botu gjona shume te bukura.
Do shkeputja kete fraze nga Macka... qe eshte nje nga ato te vertetat qe te ndjekin si hija pas supeve...qe nuk i do me veten tende, por qe nuk ju shmangesh dot...
"Te gjitha gjerat lidhen me mua
edhe kur nuk dua."
Falmani menyren e te shprehurit...nuk kam dell poeti![]()
Summertime baby!
Komentet dhe opinionet ne lidhje me largimin e maces_blu mund ti diskutoni tek forumi "Verejtje dhe Keshilla". Deshiroj t'ju kujtoj qe ketu eshte forumi i letersise, prandaj permbajuni komenteve ne kete fushe. Faleminderit.
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
"Ne" e kemi ne gjak?! poezine sidomos ate qe se meriton kurrsesi te quhet e tille...
Dreri te pershendesPostuar mė parė nga Dreri
Migjenin...
Ismailin
Lazgushin
Naimin
komenti jot po qe eshte tamam poezi!
Sepse ti i permend me respektin e duhur emrat e atyre qe poezine e dashuruan pa e perdhunuar!Si ne te tjeret...
Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
K.G
Ranė tre kėmbana nė trishtim
ky procesion pse bėhej vallė?
I vdekur shkoja nė varrim,
mė kishte mbajtur vargu gjallė!...
Po ja tani, nga pas kurrizit
dikush qėlloj nė pabesi
ka njė vend bosh tej Paradizit
ku dijnė tė shkruajnė poezi?!.......
Agimi
qė e shkruajti kot si lajthitje, si antipoezi, si pėrdhunues i letrės sė bardhė...
hej.... pershendetje te gjitheve qe kane shenuar ketu .
macia!
i elxova edhe njehere mbasi iu pershendeta
dhe pashe "se kam dasht me fjete jashte" heh, shume miq te mijte real qe jane dhe virtual ketu ne forum e dine se poezia shpesh me vjen si telepati (telepatite dhe enderrat me dalin gjithmone) dhe..... pra e hengra fjeta jashte (forumit) ca dite) .
po nuk me vjen keq qe ky kthim i permallshem me ben me mire.
edhe nje here , ndihem e boshesi te madhe (shans, pa telepati) ndaj po shkruaj si brockulla (por te verteta ama )
macia qe ndihet ndryshe . (te pakten sonte)
Krijoni Kontakt