mbaroi 0-3 ronaldinjo sikur kish rilindur sot mer sa i mire ishte
vari leshte
milani shkatron mes flakeve juventusin![]()
Hallall Milanit !
Ku je Puro se tani desha te te them : BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO !
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Bravo Milan bravo.
Urime Juventusi,teper agrisivetet.E merrni ate melon,ate diegon,bashke me ate rroveshatistin amaurin,i fusni ne tenxheri dhe i pini lengun pasi ti zieni mire e mire.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Te shkoj une te shikoj Ronaldinjon dhe mos ma bej qejfin eshte e pamundur. Bahhh sa shume qe e pelqej kete dreq, e shikoj me qejf te madh ne fushe. Nuk para dal ndonjehere me qellim per te pare ndeshje, sot e kisha taksur per te pare ndeshjen, dhe me plot kuptimin e fjales me ka kenaqur.
He ore shoku Polistren, cfare kishe per te thene si perfundim? Une vertet nuk marre vesh nga futbolli sa merr vesh ti, po te pakten mendohem mire perpara se te shkruaj per X apo Y lojtar, me aq informacion sa kam.
Urime gjithe Milanistave, dhe Ronaldinjo keshtu vazhdo se nuk do le ndeshje pa te pare![]()
Kemi skuader te pa pare ca ti bejme Interit qe fiton me fat se do ti shqepim edhe ata per kampionat do luftome deri ne fund ne e pame keq punen me kampionat nga halli do marrim ate qe eshte me e lete per ne CHAMPIONS LEAGUE.Forca MILAN
Krijoni Kontakt