Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Jo Fisnik, se kete e kemi muslim
    Paraja dhe kushtet materiale qe ia ofrojnë masonet, teper me qenë nje njeri me bote te pasur shpirterore se zor qe i shpeton.

Imagjinoje e njejta procedure ka vazhdu tash e qindra vjetë. Masonet apo Rockfelleret vazhdimisht monitorojn univerzitetet dhe studentet ne per botë dhe jan shume te shpejt ne keto raste dhe menjeher i vjedhin.

Keshtu ka ndodh ngjajshem edhe me shkencetar tjere si Ajnshtajn etj.

Ky Lavdim Gashi, i cili konsiderohej si nje gjeni i madh ne fushen e shkencave natyrore, pasi qe ia jepnin te drejten qe akoma pa e kry te mesmen, te hynte ne fakultet menjeher. Tash ky djalosh thuhet se eshte nje Insitutucion shkencore ne lamin berthamore ne Amerikë(ne dore te rockfellerve)

Keshtu qe edhe ky djalosh nuk ka per ta pasur larg, kjo vetem qeshtje kohe, pasi qe eshte veshtire ti refuzohet nje oferte qe ta japin ata edhe pse te mos perjashtohet mundesia edhe si imponim te ja bejne nese shofin ndonje te pazakont te ky djalosh.

Nese nuk e di Rockfelleret kan zyre ne prishtine dhe poashtu nese te ka ra ta shikosh emisionin "Jeta ne Kosove", ateher ky emision ka si spozor Rockfelleret .
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Po po Fisnik e di shume mire se kush jane ata dhe cfare bejne, por nese Valmiri ka Islam te sinqerte, ate nuk mund ta mashtroje tere pasuria e dunjase.

Gjithesesi All-llahu e ruajte prej djajve te personifikuar sic jane keta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Tash Rockfelleret e kapin kete dhe dergojn ne Amerikë, sikur qe e morren edhe at djaloshin Lavdim gashin a si quhej.

Keshtu edhe me pare i merrni njerzit e dalluar sikur shkencetar tjeter dhe pastaj beheshin Mason
    Qendrim Gashi jep msim edhe nFSHMN, po mdhimet ky djal qe ka ardh nPrishtin, se kta nuk ja din vleren, nuk e vlersojn edhe ja kan inat se ka mrri shum. Ky kaq munet me dhon se ktu ska institucione berthamore me kontribu ky ne at fush. Un e vlersoj qe merr mundin me ardh pi Amerikes nPrishtin, mundohet shum mi ndimu studentit ja din hallet studentit.

Kurse per ket Valmirin kam veq fjal te mira, e njoh ket djal ,veq i uroj suksese te metutjeshme.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Si mund te permendni Allahun kur flisni per nje shkencetar?!!?!!
    Keyboard not found .... press any key to continue!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Tash Rockfelleret e kapin kete dhe dergojn ne Amerikë, sikur qe e morren edhe at djaloshin Lavdim gashin a si quhej.

Keshtu edhe me pare i merrni njerzit e dalluar sikur shkencetar tjeter dhe pastaj beheshin Mason
    Quhet Qendrim Gashi .
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Qendrim Gashi jep msim edhe nFSHMN, po mdhimet ky djal qe ka ardh nPrishtin, se kta nuk ja din vleren, nuk e vlersojn edhe ja kan inat se ka mrri shum. Ky kaq munet me dhon se ktu ska institucione berthamore me kontribu ky ne at fush. Un e vlersoj qe merr mundin me ardh pi Amerikes nPrishtin, mundohet shum mi ndimu studentit ja din hallet studentit.

Kurse per ket Valmirin kam veq fjal te mira, e njoh ket djal ,veq i uroj suksese te metutjeshme.
    Nuk jep msim ne FSHMN ....vetem nje ligjerat e ka mbajte ne Kosove , sepse punon ne Amerike , me saktesishte ne Filadelfia , ne qendren e Algjebres .

Valmiri ka marr doktoraturen , ende pa perfundu magjistraturen ...i uroj suksese te metutjeshme .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Quhet Qendrim Gashi .

Nuk jep msim ne FSHMN ....vetem nje ligjerat e ka mbajte ne Kosove , sepse punon ne Amerike , me saktesishte ne Filadelfia , ne qendren e Algjebres .

Valmiri ka marr doktoraturen , ende pa perfundu magjistraturen ...i uroj suksese te metutjeshme .
    Mu ne ket semester mka dhon Algjeber.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin

Qendrim Gashin nga Obiliqi pe njoh, matematicient i forte osht sa e di

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Jo Fisnik, se kete e kemi muslim
    Jo murator eshte, harrova se babain e ka pas murator, ka ndreq shtepi

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Bravo i koft Valmirit kom pas rast me taku me heret permes Faton Merovcit
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo murator eshte, harrova se babain e ka pas murator, ka ndreq shtepi
    E ti cfar je ?!! Keqefexhi?!!!
    Ik ore mbtytu, aman. Nqs nuk mund ta thuash nje fjale te mire, mos hajde ketu te mundohesh te perbuzish dike vetem e vetem se nuk paska qene i krishter!!!

Ae shikon veten tende me pasqyre ose jo, more cun?!! E shikon se je shendruar ne ultra ultra extra ultra super ultra fundamentalist fetar!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •