Mirmengjesi ketty_f kalo nje dite te bukur edhe ti .
Alem_de pershendetje , si te kemi ty sot , flm per kaffe se ti ja din rendin per mengjes cfar duhet![]()
Mirmengjesi ketty_f kalo nje dite te bukur edhe ti .
Alem_de pershendetje , si te kemi ty sot , flm per kaffe se ti ja din rendin per mengjes cfar duhet![]()
Mendo dhe Pasurohu
alem danke per kafen
ju uroj nje dite te mbare te gjithve
JO SEKS PARA MARTESE
flm, kalofsh mire edhe ti tetovare,
komplimente per poezite, shume interesante...
- Frangar, non flectar
Per ju te dashur miq,qe ju kam mbi krye,nuk kursehem kurre edhe ne realitete ju kisha qeras me shume deshire.Ju deshiroj me gjith zemer, nje dite te suksesshme dhe pa brenga.
Me te mira.
[QUOTE=tetovarja87;2558651][COLOR="Indigo"][B][I]mirmengjesi,mirmebgjesi....
une sote me heret u zgova,
drejt e ne forum u inkuadrova,
thash miqte e mi ti pershendes,
nje dite te mbare t'iu uroj per bese,
uroj nje dite bukur te keni te gjithe,
une,ti,ajo dhe ai...
p.sh per rockstar,toni007,unejsa,elsaa,lisa12.Fk Partizoni,Bato,,Gloreta,Helena,Alem de,2043,goldian,xhamia,Sinfoni,skender76,Midja,aML e,Zogun dukagjinas,sueda,Il santo,Mbretin Artur,Endless,dhe gjithe antaret qe jan nga Maqedonia,sidhe teta Vera,Z.Metbala,Z.Ademgashi,Z.Valdetshala...etj,et
Pershendetje per gjithe listen,por edhe me shume per kete bukuroshen,yllin e Tetoves qe an thure poezi dhe na respekton cdo dite.Do te doja te pershendes edhe me shume po nuk di se si........... te deshiroj Fat dhe Lumturi.![]()
Pershendetje per gjithe listen,por edhe me shume per kete bukuroshen,yllin e Tetoves qe an thure poezi dhe na respekton cdo dite.Do te doja te pershendes edhe me shume po nuk di se si........... te deshiroj Fat dhe Lumturi.[/QUOTE]
ska menyr se si me shume Alem....mjafton me kaq...
danke...edhe une juve u deshiroj po te njejtat gjera...upss edhe dashuri +1 heh...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
pershendetje per Alem dhe faleminderit per kafen ,pershendes edhe tetovaren siper
Krijoni Kontakt