Close

Rezultati i Sondazhit: Cila nga kenget e shqiptareve ne Eurovision ju ka pelqyer me shume?

Votues
169. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • 2004 Anjeza Shahini "Pasqyra e vetes"

83 49.11%
  • 2005 Ledina Ēelo "Neser do te shkoj"

8 4.73%
  • 2006 Luiz Ejlli "Zjarr e ftohtė"

4 2.37%
  • 2007 Frederik Ndoci "Balada e gurit"

20 11.83%
  • 2008 Olta Boka "Zemrėn e lamė peng"

18 10.65%
  • 2009 Kejsi Tola "Me merr ne enderr"

16 9.47%
  • 2010 Juliana Pasha "Nuk mundem pa ty"

20 11.83%
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 84
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Nuk mė pėlqen kjo kėnga e sivjetshme dhe mė e keqja ėshtė se e kėndon anglisht.

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Te them te drejten, ndryshe nga mendimi im i pare, qe ishte qe kjo kenge sia vlente, tani qe e kam degjuar me me vemendje, dhe qe kam degjuar edhe 90% te kengeve pjesemarrese, them qe nuk jemi aq keq. Madje mendoj po tregohem opimist ketu them qe mund te dalim edhe ke dhjete te paret, ose edhe me shume.

Kenga e sivjetshme, eshte e bukur, edhe me e bukur se disa nga te meparshmet, dhe ishalla bene nje perfomance te arritur nga ana skenografike, se me keto performancat e fundit na turperuan
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Me rendesi ka qe edeh Sjqieria konkuron per nje vend, ska rendesi se cilin vend do ta zeje Juliana, rendesi ka pra pjesmarrja, ky eshet sukses....duhet pritur edeh disa dekada ndoshta qe te mendoje dikush se ku gjendet Shqiperia...
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Nuk mė pėlqen kjo kėnga e sivjetshme dhe mė e keqja ėshtė se e kėndon anglisht.
    Pikrishte kjo mund te jete nje arsye me shume , qe Shqipria te mos vlersohet sa duhet...Sinqerishte nuk e kuptoje, se ēka i ka hipur ne koke Shqiptarve,qe interpretimin nuk e bejne ne origjinal...,Kam pershtypjen se gjithēkafi i vjen nje erė e njefare servilizmi te shpifur ,qe vjen si pasoje e kompleksit se vleres s,ulet qe mund te vuajne shqiptaret...

Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    Pikrishte kjo mund te jete nje arsye me shume , qe Shqipria te mos vlersohet sa duhet...Sinqerishte nuk e kuptoje, se ēka i ka hipur ne koke Shqiptarve,qe interpretimin nuk e bejne ne origjinal...,Kam pershtypjen se gjithēkafi i vjen nje erė e njefare servilizmi te shpifur ,qe vjen si pasoje e kompleksit se vleres s,ulet qe mund te vuajne shqiptaret...
    Me shume vjen nje ere xhelozie e shpifur, dhe nje lloj ere ambicioze(t'ja bejme gropen njeri -tjetrit)

Une e kam permendur ne disa shkrime te mehershme ,qe per mendimin tim kjo ,jo vetem qe eshte nje kenge e arrire profesionalisht,por per te mos the me e mira , po nje nga me te mirat e kengeve ne EV 2010.
    Potenciali dhe interpretimi i Julianes meriton noten 10.
    Shpresoj qe jo vetem te kaloj vendin e 7 por edhe pse jo 2 ose 1.

Suksese Juliana Pasha
    Suksese SHqiperia
    .................................................. ........................................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2009
    Postime
    46
    Me pelqen Anjeza Shahini, megjithate besoj qe pas gjithe ketyre viteve ne Eurovizion mendoj qe do te duhej te kishim kuptuar se fitorja e saj nuk kishte te bente thjesht me te, por per faktin se ishte hera e pare qe merrnim pjese dhe njerezit u treguan bujare ne votimin e tyre. Te gjithe e dime qe sistemi i votimit ne Eurovizion nuk ka per te lejuar asnjehere te kete nje votim objektiv.

Juliana Pasha ka nje vokal te fuqishem, nje interpretuese shume vitale, dhe per mua eshte nje kengetare me e pjekur se Anjeza Shahini. Interpretimi i Julianes live nuk mund te kaloje pa lene mbresa te fuqishme tek ata qe e degjojne (e kam degjuar Julianen live disa here, dhe eshte e mrekullueshme).

A do te hyje ne 10-tshe kete vit? Nese vazhdon ai votim per fqinjet atehere nuk na mbetet thjesht te kenaqemi dhe gezohemi me pjesemarrjen e te pranojme faktin e hidhur se ky eshte Eurovizion ne fund te fundit, dhe te rritemi e te mos e mbajme Anjeza Shahinin si nje patkua kali sikur fati i pjesemarrjes se shqiptareve ne Eurovizion te jete i lidhur rreth qafes se saj!!!

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga eaglexxx Lexo Postimin
    Me shume vjen nje ere xhelozie e shpifur, dhe nje lloj ere ambicioze(t'ja bejme gropen njeri -tjetrit)

Une e kam permendur ne disa shkrime te mehershme ,qe per mendimin tim kjo ,jo vetem qe eshte nje kenge e arrire profesionalisht,por per te mos the me e mira , po nje nga me te mirat e kengeve ne EV 2010.
    Potenciali dhe interpretimi i Julianes meriton noten 10.
    Shpresoj qe jo vetem te kaloj vendin e 7 por edhe pse jo 2 ose 1.

Suksese Juliana Pasha
    Suksese SHqiperia
    sigurishte, kete ia uroje dhe une ,dhe ma thote mendja se kete e dyshirone ēdo shqiptar...

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    anjeza shahini ka qe me e mir se te tjerat,, kurse keto te tjeret kot qe i con , per te kenduar ne eurovision duhet te kesh nje ze te mir,, ejo si keto qe i cojn per kot, une per vete mendoj se stafi i rtsh nuk jep me merit vendin e pare per kete arsy rezultatet jan kaq te dobeta pasi nese zgjidhet kush eshte me i miri ateher , do ket suksese se ka plot kengetar/e shqiptare qe kendoj mir

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    Shqipėrisė i mungon nacionalizmi. Siē i ke parė, fqinjėt tanė, sidomos serbėt, por edhe kroatėt, malazezėt, etj., kėndojnė vazhdimisht nė gjuhėn e tyre dhe kjo nuk i pengon aspak qė tė zenė vende tė mira nė renditje.

Pėrveē kėsaj, edhe nga ana artistike nuk ėshtė mirė qė kėngėt tė kėndohen nė gjuhė tė huaj, pasi ashtu humb origjinaliteti. Ėshtė mė origjinale kur kėnga kėndohet shqip nga njė shqiptar, sesa e kėnduar anglisht nga njė shqiptar qė pėrpiqet tė kėndojė si anglez.

Pėrfytyro njė italian qė kėndon njė kėngė italisht, dhe po tė njėjtėn kėngė ta pėrkthejė dhe ta kėndojė shqip. Sado tė pėrpiqet italiani, tingėllimi i tij nė shqip ėshtė fals dhe tė bėn pėr tė qeshur.

Tek e fundit, tė huajt janė mė tepėr kureshtarė tė dėgjojnė se si tingėllojnė kėngėt nė gjuhėt e tyre pėrkatėse, dhe jo tė dėgjojnė pėrshtatje tė shėmtuara nė anglisht.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Me nuk behet fjale ketu per Anjeza Shahinin, te flasim per te ardhmen..
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •