Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    lapi-press na sjell lajmet , sikur tanugu qe i sjellte në at kohen e tites e milloshit.

Nëpër gazeta jugosllavia ishte shteti më i zhvilluar në botë , sikurse sot që është Kosova e hasë tasit!

Kan mi marr vesh kta pseudoplitikan antishqiptarë , se të gënjesh vetveten është gjëja më e keqe që mund të bëj dikush.

Ky , mi pas pas 40 cuba , ishte dashur të ishim të kënaqur , po unë dua të them se të gjith 41 cubat i kan nga së paku 400 cuba secili!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC , U KRYMB , E HASA ME SHOKË PO LAVDËROHET SE E KRYMBI KOSOVEN!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    kta jane ma shume se hajnat besomni..une personalisht njof nje familjar te fatmir limajt qe punon ne poste dhe ka rrogen 1000 euro,ai person eshte i pashkolle,nuk din shkrim lexim,dhe eshte perdorues i drogave te renda..ai person ka emrin "adem sertolli",nese nuk beson ndokush le te interesohet ne poste dhe le te pyet per kete person....kta jane me i blu ne maqine te mishit..kan vdek disa t`shkret e kta hajnat kishin pas ike nalt e posht me pshtu bothen...me ni fjal katunart qisi njerz jane,nuk vyjne as per pyka...
    sa i perket llapit,ai eshte qesharak(E),mos u merni me te,ai eshte qiko-djale...ai nuk din me shkrujt vetem qka lexon gazete shkruan...gllup osht aj asi qe ka vesh dimijat e nanes vet kur u kon vakti me u tregu burre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 06-01-2010 më 16:40

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga veli44 Lexo Postimin
    nuk shkon larg edhe Dubraven ka me fitu 100 perqind,
    kush dubraven njeriu qe ja ka ndru ftyren ballkanit,njeriu qe e qliroi Kosoven,njeriu qe e shpalli pavarsin njeriu qe ja ka fillu me ndertu rruge energji,jo ti kishi pas baballaret shkie e rugoviqin e millosheviqin e kishi qu ne dubrav e ne golli otok,po shyqyr ti e qaj qe pe flliq emerine drenices me nikun drenicak hani ut prej nishit e shihni si magari ander qe ju ka hanger ujku

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Ky qe e ka sjelle kete shkrimin poshte eshte dr.prof. i PDK-yse dhe ky eshte niveli i tyre ,keta udheheqin,drejtojne Kosoven.
    Me pas trurin e ketij doktori kisha ba vetvrasje sepse e kisha konsideru se me ka denu zoti .

Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    kush dubraven njeriu qe ja ka ndru ftyren ballkanit,njeriu qe e qliroi Kosoven,njeriu qe e shpalli pavarsin njeriu qe ja ka fillu me ndertu rruge energji,jo ti kishi pas baballaret shkie e rugoviqin e millosheviqin e kishi qu ne dubrav e ne golli otok,po shyqyr ti e qaj qe pe flliq emerine drenices me nikun drenicak hani ut prej nishit e shihni si magari ander qe ju ka hanger ujku

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    në koft qyky prof.dr. mesiguri e paska ble diplomen në barnatore!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC , U KRYMB , E HASA ME SHOKË PO LAVDËROHET SE E KRYMBI KOSOVEN!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Per Velin dhe disa klyshet e tyre,,
    Edhe nese vjedhin ja kan anen se e shpallen kosoven shtet,,e qka me ju be juve si ja vjedhet edhe dheun kosoves as kurr nuk deshtet ta shpallni shtet se ju konvenojke hajnija e juaj.......
    me keq ardhej ju shprehin ngushllimin e juaj klyshet e velit dhe drenicakut se juve ju ka cofe morri ne qafe me keq ardhje po koha e juaj ka mbaruar....ne vitin 1999

Livadhin e shkretë e hanë kuajt (kualt) qorra.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga liridoni703 Lexo Postimin
    Edhe nese vjedhin ja kan anen se e shpallen kosoven shtet,,e qka me ju be juve si ja vjedhet edhe dheun kosoves as kurr nuk deshtet ta shpallni shtet se ju konvenojke hajnija e juaj.......
    me keq ardhej ju shprehin ngushllimin e juaj klyshet e velit dhe drenicakut se juve ju ka cofe morri ne qafe me keq ardhje po koha e juaj ka mbaruar....ne vitin 1999
    o lridon kta komunistat e ish jugosllavis jane ba si magari,i ka hangar ujku e po kujtojne qe jan ne ander kta mujn qeshtu prej nishit internetit me hanger ***,shif qfare metoda perdorin tipike jugokomuniste,ne kohen e jugosllavis qdo opositar nacionalist eshte shpalur analfabet hajn se ndrysh kta smujn me fitu,perpara ju kan shit kto propaganda po tash si kan baballart shkie me qene te perjetshem ne pushtet,poshte komunistat e ish jugosllavis dhe rnofshin nacionalistat shqiptar me ne krye SKENDERBEUN dhe ADEM JASHARIN

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Edhe ky ishte azilant ne hajm dhe atje u ba patriot

Citim Postuar më parë nga liridoni703 Lexo Postimin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    A ka ndonjeri nga ju te me perkthene kete shkrimin poshte te ketij serbi

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    eu qkokan qart nipashat e shkinis krejt breee koka rrezik qe mos po e kafshoin ndokend prapa tinez siq e kan zakon zuzart haaaaaa

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •