Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 153
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    nuk me lendon fare sepse sekam perjetuar
    Jetė e rėndė.......!!!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin

Dashuria e pamundur dhemb o Helene e Trojes . Se e mundura eshte qejf o qejf!
    Jam shume dakort me ty....
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-11-2010
    Postime
    10
    eshte me bukur te vuash nga dashuria, sesa te mos e provosh kurre...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-11-2010
    Postime
    10
    s'ka model ne dashuri, gjithnje ka dy njera te ndryshme, sepse asnjehere dy njerez s'jane njelloj.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga lajla Lexo Postimin
    eshte me bukur te vuash nga dashuria, sesa te mos e provosh kurre...
    sote si ka ardhurkoha me mire eshte te jetosh vete,me qete,me mire,biles edhe me e /i lumtur....

mija here me mire mos e provosh kurre,se sa te vuash......une kete mendim do kem me ne jete...pfffff
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    sote si ka ardhurkoha me mire eshte te jetosh vete,me qete,me mire,biles edhe me e /i lumtur....

mija here me mire mos e provosh kurre,se sa te vuash......une kete mendim do kem me ne jete...pfffff
    po nese nuk vuan kurr,si do ta dish vleren e dashurise ?!

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    dashuria si dashuri kur e ke lendon,por pse njeriu ateher verbohet nuk e veren kete,nuk i duket gje,

por pastaj per x-shkaqe kur ai/ajo shkon,ateher lendon...keshtu qe me mire mos ta provosh....
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

por pastaj per x-shkaqe kur ai/ajo shkon,ateher lendon...keshtu qe me mire mos ta provosh....
    Po pra !
    Njeriu eshte me i palumtur atėher kur i kujton momentet e lumtura qe kan ik ne pakthim.

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga Kėnga Lexo Postimin
    po nese nuk vuan kurr,si do ta dish vleren e dashurise ?!

po pse mi kenge ne femrat aq shpejt lendohena,a...
    e pse meshkujt asgje se marin seriozisht,perse pa mos dhene shkaqe ikin dhe i japin fund nje ndjenje....
    dashuria s'ka vlere nga ana e meshkujve,andaj sote e tujtje as une s'dua te i'a di vleren e saj...

ajo s'ka vlere,vuajtja dominon ne te.....si do te i'a dish vleren....kure i pari te tradhetoi,duhet te kesh frige me edhe nga lidhja e dyte....

po pse mi kenge ne femrat aq shpejt lendohena,a...
    e pse meshkujt asgje se marin seriozisht,perse pa mos dhene shkaqe ikin dhe i japin fund nje ndjenje....
    dashuria s'ka vlere nga ana e meshkujve,andaj sote e tujtje as une s'dua te i'a di vleren e saj...

ajo s'ka vlere,vuajtja dominon ne te.....si do te i'a dish vleren....kure i pari te tradhetoi,duhet te kesh frige me edhe nga lidhja e dyte....
    Jo mi xhan,
    Dashuria s'ka inate,te ze apo s'te ze.Lum kush ka fat te mos takohet me ate qe s'di per ate ndjenje.Perndryshe thone se eshte e bukur shume,qofte edhe nese te lendon !

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •