Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar më parë nga Selami2006 Lexo Postimin
    Lajmin e solla nga telegrafi.com sqarime me teper nuk ka se per qfar arsye jane ne listen e zez keta persona .
    Kete kishe thene qe ne fillim, pasi nuk isha i sigurt se per cfare. Ja nje faqe, e cila ka nxjerr publike se per cfare behet fjale. Se po te hapin lista te zeza per cdo gje, i bie qe te dalin hapur te gjithe ato qe kerkohen apo hetohen njekohesisht. Kjo eshte publike, per te frenuar njerezit, ndersa ato qe jan sekrete merret CIA & FBI, quhet material me rendesi, dhe nuk publikohet lajm se po krijojm lista te zeza.

Lexo ketu te informohesh plotesisht se per cfare behet fjal.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Në “listën e zezë” amerikane edhe një ministër e deputetë të Kosovës
    Administrata e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka rifreskuar “listën e zezë” të personave të padëshiruar për SHBA-të, në të cilën edhe më tutje vazhdojnë të figurojnë emra politikanësh dhe udhëheqës të institucioneve të Kosovës.
    Ministri i Transportit dhe Postë Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, anëtari i Kryesisë së PDK-së Azem Syla, Daut Haradinaj, zyrtar i AAK-së, deputeti nga radhët e PDK së, Rrustem Mustafa, kryetari i Komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku, deputeti Emrush Xhemajli, e figura të tjera të jetës politike në Kosovë, për vite me radhë janë në "listën e zezë" të SHBA-ve.

Mirëpo, sipas "Kohës ditore" zyrtarë të Qeverisë së Kosovës nuk mërziten dhe aq shumë për përmbajtjen e kësaj liste, duke thënë se ajo nuk ndikon aspak në marrëdhëniet në mes të Kosovës dhe SHBA-ve. Gazeta citon zëvendëskryeministrin Hajredin Kuçi të ketë thënë se Qeveria e Kosovës është e interesuar për sqarime konkrete në lidhje me “listën e zezë”.

“Jemi të interesuar që të jepen sqarime konkrete për secilin rast. Natyrisht se përmbajtja e asaj liste nuk ndikon në marrëdhëniet tona me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe marrëdhëniet tona janë të shkëlqyera me SHBA-të”, ka deklaruar Kuçi.

Ndonëse nga deklarimet e Obamas kjo listë mund të pësojë ndryshime dhe të eliminohen personat që tashmë janë shpallur të pafajshëm ose që kanë vdekur, një gjë e tillë ende nuk ka ndodhur. Në këtë listë janë të rreshtuar edhe një numër i ish ushtarëve të UÇK së, por edhe serbë të Kosovës, si Marko Jakshiq, ish-kryetar i Këshillit Nacional Serb për Kosovë, ish-komandanti i UÇK-së, Rexhep Selimi, Gafurr Adili, i deklaruar si udhëheqës politik i Armatës Kombëtare Shqiptare, Avdyl Jakupi nga Shtimja, Sabit Gashi nga Suhareka, Safet Dërguti nga Rahoveci, i shënuar në listë me pseudonimin Abu Sumaya.

Ndërkaq, në listën e organizatave jo të dëshiruara për SHBA-të janë partitë politike, LKÇK ja, LPK-ja, organizata islamike "Dora e mirësisë", "Thirrja për urtësi", "Al Haramain" dhe organizata të tjera islamike që veprojnë anekënd botës e që bashkëpunojnë me degët e tyre në Kosovë dhe mbarë Ballkanin. /qik/
    keto qka ke sjell ketu jan lista te krijura nga serbia nje lloj te librit te bardhe apo per ty ma origjinal "Bjella knjiga" te cilen e ka ber UDB-ja dhe rrjeti i saj ne Kosove
    Nese ke diqka origjinale nga gjuha angleze sille mos u mundo me hedh hi syve
    se ajo liste ti qe ke sjlell eshte e serbis jo e amerikes
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovelli : 06-01-2010 më 12:24

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    keto qka ke sjell ketu jan lista te krijura nga serbia nje lloj te librit te bardhe apo per ty ma origjinal "Bjella knjiga" te cilen e ka ber UDB-ja dhe rrjeti i saj ne Kosove
    Nese ke diqka origjinale nga gjuha angleze sille mos u mundo me hedh hi syve
    se ajo liste ti qe ke sjlell eshte e serbis jo e amerikes
    O bylbyl se shpika une ket lajm po e mora nga telegrafi.com.
    Me shprehjet qe ti i ke shenuar ketu del se ti paske personalisht lidhje me serrbin.
    Une nuk hulumtoj neper gazeta serrbe as nuk shenoj serrbisht siq e ke shenuar ti .
    Mos lejoni që imtësitë t’ua prishin disponimin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    O bylbyl se shpika une ket lajm po e mora nga telegrafi.com.
    Me shprehjet qe ti i ke shenuar ketu del se ti paske personalisht lidhje me serrbin.
    Une nuk hulumtoj neper gazeta serrbe as nuk shenoj serrbisht siq e ke shenuar ti .
    o hut mos shpik sene per qefi se ti e ke mesue mire gjuhen shqipe dhe merrsh me perkthime....
    kete mos u mondo kot me hedh hi syve

Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    o hut mos shpik sene per qefi se ti e ke mesue mire gjuhen shqipe dhe merrsh me perkthime....
    kete mos u mondo kot me hedh hi syve
    tipit si ty jo hi po prush duhet hedh syve .

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    tipit si ty jo hi po prush duhet hedh syve .
    O mos u merr me te se ai at nivel ka,neser ku me dit qka me ban nana parti e tij kunder kosoves e mbron se nuk ka tru fare.
    Kjo list eshte formua qe nga fillimi i luftes,por me intereson nese e kan rifresku me emra te rinje apo ata te vjetrit

Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Aty thot se eshte rifreskuar

Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O mos u merr me te se ai at nivel ka,neser ku me dit qka me ban nana parti e tij kunder kosoves e mbron se nuk ka tru fare.
    Kjo list eshte formua qe nga fillimi i luftes,por me intereson nese e kan rifresku me emra te rinje apo ata te vjetrit
    Mir e ke ti . Po nga nje her te hypin nervat disa behen patriota te mdhenje, mendon njeriu se ne spo jetojna ne kosov ose skemi qasje rreth asaj qe ndodh.

Aty thot se eshte rifreskuar
    Ndryshuar për herë të fundit nga Selami2006 : 06-01-2010 më 14:55

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    kjo liste fatkeqesisht eshte freskuar me fatmir limen dhe me nje shok te tij deputet!!
    kjo vjen nga administrata e obames le ta din azem syla se lidhjet e tij me cia dhe fbi pakan qen rrena te azem syles!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    eshte per tu "befasuar" se as lidhjet e kadri veselit nuk mund te ndryshonin rrjedhat e listes se zeze te bushit as tani te obames ne lidhje me kreret e shikut!!!!

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •