Kujtimet kthehen perseri
nata ndjenjat i ben me te thella
dashuria perseri kerkon folene e saj
Kujtimet kthehen perseri
nata ndjenjat i ben me te thella
dashuria perseri kerkon folene e saj
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Ruaj pak dashuri pėr nė fund, o njeri i mirė,
se shpejt gostia jote do venitet e mbarojė
mikeshat e djeshme do tė treten nė errėsirė
e nė mėngjesin e sprapsėm askush sdo tė tė kujtojė
nga dashuritė e mėdha njė copėz rrėmbeje dhe fshihe
nga sytė epshorė tė sirenės sė rradhės,
nė shpirtin tėnd struke nė zemėr mbille...
e po munde edhe nė pjesėn e padukshme tė hėnės
nėse njė ditė do tė ndjehesh i huaj
nė tė huaja gosti pa ndrojtje shko
e nė u ndjefsh edhe atje i paftuar,
sė paku veten do duash si dikur ato
©Artan Gjyzel Hasani
Ka vetem nje fjale
quhet dashuri
Je ulur prane meje
por nuk je ti ai
Vetem mos harron
sa te dua une
Ajo ty kurren e kurres
nuk te dashuron.
Nese s'te flihet ty edhe mua s'me flihet,nese zemra jote per mua mendon dhe zemra ime tenden kerkon,dhe pse jemi larg kuptohemi pa ze sepse une dhe ti jemi nje...
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Dashuria sheron njerzit,te dyja palet,edhe ata qe japin dhe ata qe e marin.
Nese me do, dua qe ta dish se nuk je i vetmi.
Ne rini jetojm qe te dashurojm ne pleqni dashurojm qe te jetojm.
Nese me duhet qe te zgjedh ne mes frymemarjes dhe teje un do te shfrytezoj frymarjen
time te fundit qe te them te dua.
Nuk duhet te provojme emocione qe nuk i ndjejme...
Fjalet e nje prindi ndaj femijes
Nese nje dite do me shohesh plak,nese behem pis kur ha apo nuk arrij te vishem...ki durim.Kujto kohen qe kam kaluar per te ta mesuar.Nese kur flas me ty te perseris gjthm te njejtat fjale,mos me nderprit....degjome...Kur ishe i vogel duhej te te tregoja cdo nate te njejten perralle qe te flije...Kur nuk dua te lahem,mos me bertit...Kujto kur te ndiqja dhe sajoja 100 histori sepse nuk doje te laheshe..Kur te shohesh mosdijen time mbi teknologjine e re,ki durim dhe me ndihmo..Mos me shih me ate buzeqeshje ironike por kujto sa kohe mu desht te te mesoja ab...Nese ne nje moment nuk arrij te mbaj mend,me jep kohe dhe mos u nervozo..Gjeja me e rendesishme nuk eshte ajo qe them por nevoja per te qene me ty gjthm....kur kembet e mia te mos me sherbejne me,mos me trajto sikur te isha nje barre per ty..me ndihmo njesoj si une e bera kur ti ishe i vogel....kur them qe dua te vdes...mos u merzit....nje dite do e kuptosh cfare me shtynte ta thoja...do kuptosh qe ne moshen time nuk jetohet por mbijetohet...Nje dite do te kuptosh qe pavaresisht gabimeve te mia,kam kerkuar me te miren per ty,qe gjithnje jam munduar te te ndihmoj...me jep pak kohe,me jep pak durim,me jep nje shpatull ne te cilen une te qaj ashtu si ti e ke bere sh here...me ndihmo te ec,me ndihmo te mbaroj ditet e mia me dashuri dhe durim....ne kembim une do te jap nje buzeqeshje dhe dashurine e pafund qe gjithnje kam pasur per ty...te dua shume dhe do te lutem gjithnje per ty.
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Nga ajo qe kishim nuk mbeti asgje
shpreses qe do kthehesh,afati i skadoi
do te doja te te them qe"nuk te dua me"
por je arsyeja e vetme qe ende jetoj
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Krijoni Kontakt