Do te them çdo dite te dua;qe ta ndjesh se sot te dua me pak se dje,edhe akoma me pak se neser.
Do te them çdo dite te dua;qe ta ndjesh se sot te dua me pak se dje,edhe akoma me pak se neser.
Qe nga ajo dit qe kam kuptuar se çka dmth te ndjesh dashuri,te kam dashur,te dua dhe gjithmon do te dua!
per nje caste u lodha nga jeta,
dhe m'u duke me embel vdekja,
por erdhi dikush ne jeten time,
dhe me tha jeto per mua o zemra ime,
c'deklarat tjeter done me degjuar?!
valle se kupton se per ty jam duke jetuar....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nga gjumi zgjohem ti nuk je aty, syt me lote me mbushen perse nuk jemi te dy, shpresoj duke hapur deren te te shoh, me ate buzeqeshje qe une te njoh, te puth fort te them sa shume ke munguar, eshte zemra qe kurre s'te ka harruar, kur shoh qe prane meje sje, syte ferkoj fort dhe me vete them: Dua te jem prane teje, ku je ,kur do te shoh perseri? te dua fort,dua te jem pran teje tani, dua te jem me ty tani dhe pergjithmone, jane buzet,zemra,trupi im qe te kerkon, sa dua diten tjeter kur te zgjohem ti te jesh aty, te te them te dua,une dua te rri vetem me ...
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Valle çfare dashurje eshte kjo e jona?Eshte kjo Dashuria e vertet?
Te dua!
Ti kam fal gabimet qe as kuj nuk ja kam falur.Edhe pse gabon,nuk dua kurr te te shohe te vuajtur.PSe esht keshtu?
Shahem,nxihem me njeri tjetrin.Jemi ploteisht te ndryshem...
Dhe akoma te dua dhe me don.
At moment kur un te leshova,ti me mbajte si kurr me pare.Dhe me deshte,ateher kur me se shumti te lendova.
Kjo gje me ty ska as nje kuptim,por ti ngele gjeja me e kendshmee e jetes time))
Te dua kur me dashuron
Te dua kur me perqafon
Te dua edhe kur s'e meriton.
Me mungon si shiu shkretetires.......
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Nese do ta dija qe sot do te ishte hera e fundit qe do te te shihja duke fjetur..do te te perqafoja fort,fort dhe do t’i lutesha Zotit qe te behesha roja e shpirtit tend. Nese do e dija se kjo do ishte hera e fundit qe do te te shihja te dilje nga dera, do te te perqafoja dhe do te te jepja nje puthje dhe do te te therrisja perseri qe te te jepja edhe te tjera. Nese do ta dija qe kjo do te ishte hera e fundit qe do ta degjoja zerin tend, do te regjistroja cdo fjale tenden qe te mund te te degjoja perseri,perseri.
Nese do te dija qe keto do te ishin momentet e fundit qe do te te shihja, do te te thosha “te dashuroj” dhe do te supozoja jo logjikisht se e dije me pare.Ekziston gjithmone nje e neserme dhe jeta na jep edhe mundesi te tjera qe t’i bejme gjerat sic duhet, por nese bejme gabime na mbetet vetem e sotmja.Do te doja te te thoja se sa shume te dua dhe se kurre s’do te te harroj.
E nesermja nuk eshte e sigurt per askend, si i ri, si i vjeter. Sonte mund te jete hera e fundit qe i shikon njerezit qe do. Prandaj mos prit me, beje sot sepse e nesermja nuk vjen kurre. Sigurisht do pendohesh per diten kur nuk gjete kohe per nje buzeqeshje, nje perqafim, nje puthje dhe sepse ishe i zene per te realizuar nje deshire te tyre.
Mbaji ata qe dashuron prane vetes, thuaju duke mermeritur se sa shume ke nevoje per ta, dashuroji, sillu mire,gjej kohen per ta, thuaju "me vjen keq", "me fal" , “faleminderit” dhe te gjitha fjalet e dashurise qe di. Asnjeri nuk do te te mbaje mend per mendimet e tua te fshehta...
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Ste kerkova asgje me shume se nje fjale te ngrohte ,se nje perqafim qe do me jepte krahe te fluturoja .E cfare me dhe ?Vetem dhimbje pa fund ..............Po si eshte e mundur qe ata qe na shkaktojne dhimbje i duam me shume?
Unë të dua përtej vdekjes,
sepse ashtu di të dashuroj unë,
por,kurë nuk i'a fali vetes,
pse s'te dua pak me shumë.
Krijoni Kontakt