Ti vdes per mua , un vdes per ty , thua i behet vone kujt sa shume duhemi ne te dy ?
Ti vdes per mua , un vdes per ty , thua i behet vone kujt sa shume duhemi ne te dy ?
"Aj llav u more than my life" - will do per mua- deklarate me sakte e shkurte nuk ka. Fjalet e teperta jane fukarrallek. Kalojme ne stepin tjeter which is (? )![]()
deklarata ime esht : te dua shume,sa e mire je mer zot, edhe ne fund i them hup.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Sa e gjat eshte nata kur syri loton sidomos kur vuan per ate qe e do.
Dashuria eshte si nje kerpudhe, qe te lodh duke e kerkuar dhe kur e gjen ke frike se mos eshte e helmuar...................
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Ti, je ylli im i mengjesit. Ai qe diti te me nxirrte nga labirinthet e dhimbjes ku kisha gjetur prehje, ai qe me kujdes me fshiu lotet e me mesoi te buzeqesh. Ti je ai qe mbushi boshllekun e zemres sime me lumturi, dashuri e embelsi te pafund. Me mesove se ç’eshte dashuria e vertete, me bere te kuptoj sa bukur eshte kur te dashurojne. Ti je endrra ime e bere realitet. Asgje dhe askush askush s’me ndan nga ti. FALEMINDERIT per ate qe je dhe per ate qe jam une kur jam me ty zemra ime. FALEMINDERIT qe me mesove te besoj tek njerezit dhe tek forca e DASHURISE! TE DUA MARREZISHT, CMENDURISHT ENGJELLI IM! JE JETA IME!
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Ta dish ti sa te dua une harron sa me do ti mua.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Jetoj i harruar ne mes
te kesaj bote...
Valle mos me mallkoj
dashuria jote???
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Zemren ma shkaterrove...
shpirtin ma pervelove...
syte me kane lene...
mandja me eshte c'mend!!!
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
nje dit kur do te zgjohesh mos i laj syt me lot
dikush do te tregoj se nuk jam ne ket bot
mos pyet si vdiqa mos pyet si jetova
por pyet per ditet qe pa ty i kalova...
Ndryshuar për herë të fundit nga davidd : 21-01-2010 më 07:17
dashuria eshte si nje kerpudhe
e veshtire ta gjesh
por edhe kur e gjen
ke frike se mos eshte helmuse...
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt