Eh ta dish sa shume te dua
do te rrije veq me mua,
dua ti ndjej buzet e tua,
dhe fjalet qe vetem ti mi thua.
Une dhe ti
ti dhe une
me nje fjal te
DUA SHUM
Eh ta dish sa shume te dua
do te rrije veq me mua,
dua ti ndjej buzet e tua,
dhe fjalet qe vetem ti mi thua.
Une dhe ti
ti dhe une
me nje fjal te
DUA SHUM
Tash a me njeh?
tash a e din se kush jam un?
tash a e kupton se zemra ime te ka dashur shum?
un bera gjdogje te mundur per ty tash mund tme kuptosh pse kam pasur aq shum lot ne sy!
vetim ti je vetem ti ke qen gjithmon ne ket zemren time dhe kjo kurr nga vetja ste largon,edhe pse sjemi bashk un ma te leht e kam pasi qe ta kam deshmuar se si un askush ne bot ste don,dikur neve na ndajten nderhyn ne dashurin ton a thua tash jan penduar dhe me zdot na lendojn,gjithmon e pyes veten pse ?
pse?
pse nuk e pata at guxim me koh pse lejova qe dikush tjeter te na e nderprej dashurin ton...
Un gjith mon tr desha ashtu si edhe ti a dot vij ndonjeher ajo dit te kem ty ne perqafim,lotet e mi nuk kan pushuar as nje her se derdhuri per ty edhe ket vet ti zemer e di,tash jemi shum larg te dyt te vetmuar smund ta gjejm as nje tjeter dashuri se per ne gjdo person tjeter shpejt na u bahet i huaj,kam provuar por nuk provoj me dot se ekam kuptuar se ta dashuroj dike tjeter esht shum e kot,prandaj kshtu po rri mes vetmis dhe dikuj tjeter e zgjodha vetmin sepse ma e mir per mua esht vetmija se sa zavensimi yt me dike tjeter te kam dasht-te dua-do te dua-gjat gjith jetes.....???
Dy sy shum lot,
Dy zemra qe s'bashkohen dot,
Dy sy qe shpesh shikohen,
''Valle do vi nje dite qe te dashurohen''..!!
1+1=2 Të dua vetëm ty
5+5=10 Të dua për jet
1-1=0 Mend mi more shero
Ndash plus,ndash minus
Ndash pjestim,ndash barazim
Të dua shpirti im.
Pash shum gjëra Degjova shum zera....
Njoha shum sy aty ku ishe dhe ti.........
Por nga e tera zgjolla për zemër...........
Vetëm një gjë,,,,,, Vetëm një Ze...........
Vetëm Dy Sy,,,,,,,,,vetëm Ty.................
Të Dua Të Dua
Me sy te perlotur........... .........
Dhe me zemër te coptuar........
Ty i Dashur po të them qe te Dua..
Eeeeeh cna la truri ne kte ore... Bukur apo jo???... Nje muaj shi...qe diten qe jam kthy ... Thone qe shiu sjell merzi, melankoli... Vetem une pashe nje rreze drite... Sa e bukur... e adhuroj ate pak drite te mekur...
Ecja rruges sot dhe mendoja...me pikat e shiut qe trokisnin bute e tmerrsisht melodioz ne cader... Mendoja per veten, prape per veten, e prape per veten... Mos po behem shume egoist??? po edhe po u bera ska problem, e meritoj, e meritoj te qesh, te kercej nen pikat e shiut, te shof ate rreze drite qe askush nuk po e shef dot... E shef vetem syri im, vetem zemra ime... Pse valle pikerisht ne kto momente u shfaq kjo drite???Mos po iluzionoj, mos jam ne enderr??? Pickoj veten dhe jam une, shpirti im, qenia ime, e gjalle si kurrehere me pare, e mbushur me shprese me optimisem, me ndjenje...
Jam e lumtur kshu si jam, dhe sdua te me cosh ne parajse... Vetem idea qe eshte dikush aty ulur ne nje cep te nje bari ,me nje pakete cigare perpara qe mendon per mua, qe ndjen per mua, pavarsisht cdo gjeje me lumturon... E si mos ta dua une engjellin tim mbrojtes??? Prap mos po behem shume egoiste??? NDOSHTA... por ska rendesi...
Ka nje rreze drite ne gjithe kte shi....
Really Dude... Get A Life!!!
E di qe ndonjeher fjalet jan budallallik!!
Duhet te ndjesh zemren time se sa te dua. Duhet ta kuptosh se ajo pushon kur ti sje prane.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Te dua sapo cohem ne mengjes .
Te dua kur shkoj te fle .
Por me shume te dua kur pran meje je .
Ne ket jetë të deshta vetem ty dhe do te dua sa ta kem frymen e fundit te jetes time.Te deshta sikur askend ne ket jet te dhash dashurinë me te madhe nga un te dhash jeten,zemren dhe këtë shpirt. Ike ngadalë, shkatrruam endrren e ardhmerisë, ike per te mos u kthyer me kurr duke mos kuptuar se me le lot vetmi dhe vuajtje.Unë premtimin tim do mbaj do jesh e para dhe e fundit ne jetë dhe do te dua gjithmon, per mua me nuk ka ardhmeri pervec se kaluares time sepse aty te kam ty dhe do jetoj me ato fjal te embla qe mi the dikur dhe kurr nuk do lejoj dikush ti fshi .... dhe do te dua gjithmon deri sa te vdes ...!!!!!
Mendo dhe Pasurohu
te dua sa qielli.sa gjithesia,
te dua sa gjithe pafundesia,
te dua ne c'do hap ne c'do drejtim,
te dua,te ndjej ne shpirtin time...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Kam shpjegim per gjithcka qe me ndodh perdite, vetem ate qe me ndodhi me ty nuk di ta shpjegoj. Kur u takova me ty rastesisht...me more nje pjese timen me vete. Dhe me ndjek kudo ne mendime...ahhh sa shpirt te trazuar m'ke shkaktu.
Je shum i pashpirt...si mund te qendrosh pa mua?
I don't like you, I just can't get you out of my head.
Krijoni Kontakt