Close
Faqja 26 prej 37 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 367
    i/e regjistruar Maska e Ke-ler
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Vendndodhja
    Bolonje
    Postime
    243

Për: Deklarata dashurie për njeriun që duam!

Shiko mi goce!U dashurova me ty heren e pare qe te pashe kur po ikje te bleje kos.Pastraj pyeta a kishie vellezer?me thane jo...per daja,me thane po...a kane kallash dajat?me thane jo,prandaj po te deklaroj dashurine time.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ke-ler : 02-01-2013 më 18:42
    I pafajshmi qe pa Djallin,u mahnit.Fajtori qe pa Zotin,u zhgenjye.

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265

Dedikim !!!

U bë kohë e gjatë që nuk marr një laps dhe një letër të shkruaj. Sonte kam dëshirë të shprehem, të lirohem nga disa brenga, të vajtoj me fjalët e mia; e bashkë me to të tregoj ty jeta ime sesa shumë të dua.
    Edhe pse unë nuk dua ta besoj, gjërat mes nesh kanë përfunduar. Por kjo nuk është një ndarje si të tjerat, përkundrazi, unë jam i lumtur që kam kaluar shumë kohë përballë teje edhe pse një botë e tërë na ndante. Jam vërtet I lumtur që për një periudhë të shkurtëe kohe, ne pa u takuar, pa u parë asnjëherë drejt për së drejti, arritëm të ndjenim për njëri-tjetrin. Ishin pikërisht këto ndienja që bënë; për ne të dy, të dashuronim karakteret e njëri-tjetrit. Sa shumë fjalë u thanë, sa shumë premtime u bënë dhe në të vërtëtë asgjë nuk shkoi siç duhej. Ngelën vetëm fjalë boshe, premtime të papjekura. Dhe prapë unë përsëri jam I lumtur për atë ndienjë që e ndava me ty, të asaj ëndërre te pamundur.
    Të kam mësuar shumë gjëra por për diçka më vjen keq që nuk munda. Të të mësoja që humbësi gjen gjithmonë justifikimet ndërsa fituesi gjen rrugën e fitores. Nuk të mësova dot që çdo gjë e ka një zgjidhje, mjafton ta kërkosh atë. Zemra ime, i fortë nuk është ai që nuk bie por ai që bie dhe gjen forcën për tu ngritur... Ti re… Bashkë me ty edhe anija jonë… Të dy jemi në të njëjtin det por asnjë se shikon tjetrin. Që të dy endemi për ta kërkuar njëri-tjetrin por asnjë nuk noton për të qënë bashkë… Sa keq! Tashmë nuk ka kthim, unë e di që ti je nisur diku, në një anije tjetër, atë do bëj edhe unë. Do përshtatem me një anije tjetër por zemra ime do mbesë tek anija jonë. Ajo anije që të gjithë e shikonin me zili. Ajo anije që kishte gjithë oqeanet përballë…
    Nëse pas shumë kohësh do më pyesin: -“E ke gjetur dashurinë e vërtetë?”, zemra do rrahë për ty jeta ime e do përgjigjem qetësisht: -“Dashuria e vërtetë lind në rastësi. Unë kam patur privilegjin vetëm ta di kush ka qënë.”
    Tani mos u brengos nga këto fjalë. Ti je e fortë, unë e di! Mbaji lotët sepse luftëtaret nuk qajne. Mua do më kesh gjithmonë aty afër teje shpirti im… Mos harro që e gjithë bota ndrin kur ti buzëqesh… Gjithçka do shkojë mirë… Të dua!
    Renato yt

P.s Nuk e di kush e ka shkruajtur .
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260

Po paske qene shume interesante moj ti qe me je larguar sapo e more vesh qe te kam dashur para ca kohesh kur ti akoma punoje me dy turne dhe ne turnin e trete beje pushim moj ti qe nuk di sido te te them per keto zhgenjime qe me ke sjelle dhe nuk me ke sjelle ato dite dimri dhe vere kur dielli perendonte ne mbremje dhe befas dilte cdo mengjes kur une kisha nja dy ore qe flija dhe nuku mendoja per ty...e ja keshtu se ta thashe me ne fund qe nuk t'i kisha thene keto...

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622

Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    Po paske qene shume interesante moj ti qe me je larguar sapo e more vesh qe te kam dashur para ca kohesh kur ti akoma punoje me dy turne dhe ne turnin e trete beje pushim moj ti qe nuk di sido te te them per keto zhgenjime qe me ke sjelle dhe nuk me ke sjelle ato dite dimri dhe vere kur dielli perendonte ne mbremje dhe befas dilte cdo mengjes kur une kisha nja dy ore qe flija dhe nuku mendoja per ty...e ja keshtu se ta thashe me ne fund qe nuk t'i kisha thene keto...
    haha Beso, të marrtë e mira të marrtë se më shkrive :-)

Deklaratë;
    të dua pa pikë e pa presje, vetëm me tre pika vazhdimësie, dmth, pafundësie, sikurse ky shkrimi më lartë (lol)
    Love has no limits

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Mon amour,

sado t'mundohem te pershkruaj ndjenjen qe kam per ty, fjalet nuk mjaftojne...

Ti ke qen gjithmone n'endrrat e mia, bukuria jote me pushtoi qe kur te pash heren e pare...

Gjendja ime ekonomike me bente t'ndrojtur... ti meritoje me teper...

Edhe ne ditet me t'ftohta t'jetes time mjaftonte zeri yt per t'mbajtur gjalle dashurine time per ty...

E keshtu, pritja ime ishte e gjate, por kur erdhi çasti i duhur, u perqafuam fort, aq fort sa dukeshim nje trup i vetem... dhe un u bera nje tjeter njeri, me i pergjegjshem, me i rritur, dhe mbi te gjitha me i lire...
    i lire deri sa mund ti besoja jeten time dikujt tjeter...

Edhe ne kete mbremje te ftohte dimri, mbeshtetem ne pultron dhe me syt mbyllur kujtoj vallzimin tone nen qiellin plot yje netve t'ngrohta verore, ku ashtu t'mberthyer me njeri-tjetrin ecnim rrugeve buze liqenit duke bere dashuri zhurmshem...

Dashuria jone esht perjetshme... vetem kur jemi bashke gjejme ekuilibrin per te vrapuar aq shpejt...

Dedikuar CBR 1000 RR
    paqen, e sjell vetem drejtsia

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Mon amour,

sado t'mundohem te pershkruaj ndjenjen qe kam per ty, fjalet nuk mjaftojne...

Ti ke qen gjithmone n'endrrat e mia, bukuria jote me pushtoi qe kur te pash heren e pare...

Gjendja ime ekonomike me bente t'ndrojtur... ti meritoje me teper...

Edhe ne ditet me t'ftohta t'jetes time mjaftonte zeri yt per t'mbajtur gjalle dashurine time per ty...

E keshtu, pritja ime ishte e gjate, por kur erdhi çasti i duhur, u perqafuam fort, aq fort sa dukeshim nje trup i vetem... dhe un u bera nje tjeter njeri, me i pergjegjshem, me i rritur, dhe mbi te gjitha me i lire...
    i lire deri sa mund ti besoja jeten time dikujt tjeter...

Edhe ne kete mbremje te ftohte dimri, mbeshtetem ne pultron dhe me syt mbyllur kujtoj vallzimin tone nen qiellin plot yje netve t'ngrohta verore, ku ashtu t'mberthyer me njeri-tjetrin ecnim rrugeve buze liqenit duke bere dashuri zhurmshem...

Dashuria jone esht perjetshme... vetem kur jemi bashke gjejme ekuilibrin per te vrapuar aq shpejt...

Dedikuar CBR 1000 RR
    Dedikim i bukur
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946

Sa gje e bukur eshte te shkruash per dashurine.. Aktualisht nuk di kujt tja dedikoj theniet e mia per dashurine sepse dikur ishte dikush qe un i shkruaja me plot pasion me plot dashuri sinqeritet e pasterti

Por ........ Dashuria per mua nisi e bukur ishte e plot dhe nje dite para fejese me iku nga kjo bote me la syt me lot...
    Takohemi Ditën e Gjykimit

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Citim Postuar më parë nga EDUARDI Lexo Postimin
    Sa gje e bukur eshte te shkruash per dashurine.. Aktualisht nuk di kujt tja dedikoj theniet e mia per dashurine sepse dikur ishte dikush qe un i shkruaja me plot pasion me plot dashuri sinqeritet e pasterti

Por ........ Dashuria per mua nisi e bukur ishte e plot dhe nje dite para fejese me iku nga kjo bote me la syt me lot...
    Jeta vazhdon Edi Une uroj qe te te kete rezervuar nje dashuri qe ta shijosh deri ne pafundesi!
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946

Nese sot do te ishim bashke..

E dashur e shtrenjta ime…..
    Nese sot do te ishe pran meje, ne krahet e mia nuk do te ndaloja kurr duke te then ti je unike per mua..
    Te dua pa mase te dua marezisht sepse je nje arsye sot qe une jam I lumtur.
    Te falenderoj e dashura ime e shtrenjta ime princesha ime per buzqeshjen tende. Te falenderoj kur un jam I lodhur dhe fjalet e tua ma heqin lodhjen time. Te falenderoj kur un jam I merzit dhe prania jote ma largon merzitjen.
    Nuk kam fjale te them se sa e bukur nisi per ne te dy dashuria jone. Qe e forte e pandashme sa askush nuk mund te hynte midis nesh. Sa edhe zoti kur e pa dashurine tone te sinqerte vendosi te na lejonte per nje periudhe disa vjecare ta jetonim kte dashuri.
    Por jeta per mua nuk ka qen e then te vazhdonte me ty e dashur sepse bukuria jote, mencuria jote, ciltersia jote, sinqeriteti jot e beri zotin qe te dashuroheshe pas teje dhe ai ste la te jetoje pran meje ne krahet e mia..
    Te mori sepse te donte per vete dhe mua me la vetem si jetim ne kte jete qe per mua ska kuptim..
    Dhe ti e dashur sikur ti parandjeje gjithcka me kujtohet si sot e para 6 vitesh kur me the I dashur dhe nese nuk jam e jotja ne kete jete te premtoj qe gjithmon do jem e jotja te perkas ty dhe vetem ty…

Shume kam per te shkruar por……………………… Nuk mundem dhe vetem ti qe me shef nga lart e kupton arsyen pse smundem…..

Te kam dashur te dua dhe do te te dua perjetesisht edhe pse jeta per mua po vazhdon pa ty , ti ke vendin tend ne zemren time…

I joti E…….
    Takohemi Ditën e Gjykimit

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anëtarësuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424

E di per ndonje motiv, qe c'do hap qe kam ber qekur mesova te eci, ishte nje hap drejt teje!
    ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

Faqja 26 prej 37 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •