Close
Faqja 25 prej 37 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 367
    Je zemra ime, dita ime, buzeqeshja ime, qetesia ime, vogelushja ime, lepurushja ime, endrra ime e bere realitet, dashuria ime!
    Je Fantastike!

Te dua shume!
    Think Different! Think Again!

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    DI ANA.

Serish me duhet te jap per disaten here(rastesisht e ketu) pergezime me boten tende qe zoteron e permbledhur ne stilin magjepses duke i dedikuar dashurise fjalet e tua.

Nga kjo teme qarte del konkluzioni se meshkujt shqiptare s'jane aspak romantike,madje e njohin shume pak,por kete e mbulojne vajzat shqiptare me embelsine e tyre ne te shprehur.
    Per temen,edhe une me turmen.
    Per mos dale nga ajo c'do thuash?
    Te vleresoj ne shkallen me te larte ekzistuese,edhe nga kjo meriton respekt,dashuri,adhurim!

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558
    TE kam dashuruar vertete shume dikur............
    Por Sor spo ma ndien me te per ty........
    Sepse sjellja jote eshte e patolerueshme
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

i/e regjistruar Maska e stela81
    Anëtarësuar
    26-06-2012
    Vendndodhja
    Ne qiell
    Postime
    1,106
    I love u and i hate u....

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Dashuria ime për ty eshte e pakufishme dhe e përjetshme , ndaj te dua ne një vend ku s'ka hapësire as kohe... deri ne pafundësi..!!!
    Mendo dhe Pasurohu

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Per TY ....
    CDO GJE QENDRON ATY PREJ EUFEMIZMAVE FILLESTARE DERI TEK FJALET E FUNDIT NE TE CILAT CAKTOHET DATA DHE VENDI I DYLUFTIMIT TE SHPALLUR...
    SYTE LOTOJNE...dIKUSH DO TE '' VDESE'' ...EH TE GJITHE DO VDESIM NJE DITE.
    ASKUSH S'MUND TI KETHEJE GJERAT MBRAPSH....EDHE PO TE PROVOJE NUK MUNDET...ESHTE VONE TEPER VONE...
    NDODHI PIKERISHHT AJO QE ISHTE PARASHIKUAR TE NDODHE.....DIKU NE NJE ISHULL TE LARGET ....DERDHUR NE DETIN E HAPUR E MESDHEUT..ESHTE KERRUSUR,MERZITUR,PERGJUMUR,FRIKESUAR,KRISUR E CKA JO ME TEPER FLET E FLET PERCARTSHEM PA DITUR AS VETE SE NGA VJEN GJITHE AI DUF I TMERRSHEM QE BEN TE SHENOHET ME NJE PRECIZITET CDO LEVIZJE E BAROMETRIT...E TE DHEMBJES KOMIKE QE MBASE PER ''TY''QUHET DHE TRAGJIKE....
    AH...BREDHJET...BREDHJET MAGJIKE AQ TE DASHURA ,TE PAPERSERITESHME COJNE NE SHTIGJET VENDIMTARE....DHE ATE ,VETEM KUR NGJAJNE,DO TE THOTE BEHEN SI TE TILLE ,ME VETE PA U BRENGOSUR FARE SE KU ESHTE FUNDI I CMENDISE BREDHESE...
    ESHTTE E VERTETE QE SDO GJE FILLON PREJ CDO GJEJE QE QUHET ASGJE....Eshte shume e vertete qe cdo gje fillon prej cdo gjeje qe quhet asgje.Kjomund te vertetohet duke pyetur cdo njeri per cdo gje.Pergjigja rrjedh me rezultatin asgje.Duhet mposhtur guximi-vendimi per te mos luftuar me.Te gjitha duhen mposhtur per tu kthyer tek shpirti luftarak.Kaosi do te mundet.Rregulli do te jete gjeja e veteme,sa e tmerreshme,qe do te ballafaqohet me rregullat gati te njejta.Koha do te rrjedhe duke i mposhtur te gjitha deshirat e dikureshme per kthyerjen e serishme ne parakohen joekzistuese.Te gjitha keto jane marrezira.S'duhet falur asnje vendim i cili nuk te con askund,ne te bukuren apo te shemtuaren.Cila duhet gjetur mes te dyjave?' ''Pakuptimesia''...E bukur apo e shemtuar a shkojne ato pa njera-tjetren? Sado te kryqezuara dhe mbizoteruese qe duken ,jane setepermi jologjike.Ku del guximi qe dikuj ti vidhet dicka dhe me pas te shitet.Te shitet ne menyren me te tmerreshme fjala,liria,trupi,truri,dhe e ashtuquajtura dashuri.E me pas keto ekspozohen si ca modele vitrinash qe perhapin shije vrasese me shkelqimin e helmuar perjetesisht.Po nga vjen ky shkelqim aq deshperues? Me e lehta thuhet nga kaosi i keq..
    duhet mohuar se te gjithe budallejte e pavdekshem jane imponuar dhe do vazhdojne te imponohen...sipas tyre loja e imponimit do te vazhdoje,me pare e pervetesuar e me pas e permiresuar ne kaosin e lartpermendur...
    Duhen mallkuar te deshperuarit vdektare te cilet diagnostikojne dhembjet e kaosit te keq sepse per ata ska as kohe dhe as parakohe...PER ATA KA VETEM REBELIM DESHPERUES.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga HEN-RI : 03-12-2012 më 14:46

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Njehere e doja shume nje vajze, aq shume sa qe kur e shifja me zihej fryma e me ndalonte zemra. I ndertoja aq shume endrrat rreth saj sa qe, kur devijuan rruget tona luftoja aq shume me vehten dhe rashe ne depresion aq te thelle, sa qe kalova shume kohe ne stacione intensive. Zemra nganjehere me ndalonte dhe mjeket donin te ndermirrinin dic dhe une vendosa te mos ndermirret asnje gje, nese kjo eshte rruga e zemres atehere le te jete keshtu.

Zakonisht mundohem tu ike bisedave dhe personave te mos ndjejne per mua, nuk eshte se ik se nuk me pelqejne ata persona, por kam frike se i lendoj dhe jo se sme pelqejne apo nuk e meritojne, eshte se une nuk mund tu dhuroj ate qe e meritoni. Nese une ndjej se jam duke lenduar dike, atehere me duhet te ik.

PS: E barta nga nje teme tjeter, me shpresen te mos zbehet aq shpejte. :/
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Do te te dua sa te kem jete
    Pavaresisht nese ti me do apo jo
    Pavaresisht nese ti do te me duash apo jo.
    Kjo nuk varet nga Ty
    As nga une.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anëtarësuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424
    Dua te jem dielli, keshtu qe mund te te zgjoj nga gjumi cdo mengjes me nje Perqafim te nxehte dhe te embel...dua te jem era, keshtu te mund te shperndaj rete qe mjegullojne syte e tu... Dua te jem hena qe te ndricoj ne erresire... Por jam vetem nje njeri dhe ate qe mund te bej eshte, qe mund te dhuroj dashuri te nxehte si dielli, te Forte dhe te vendosur si era, e te vetme si hena...
    ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    .......TY nuk te them te dua, por:
    ma fal trishtimin, te fali shpresen,
    ma fal dhembjen, te fali lumturine,
    ma fal lotin, te fali buzqeshjen.

Faqja 25 prej 37 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •