E dija qe fluturonim te dy nga i njejti aeroport per nje udhetim te gjate drejt nje lumturie pafund...
Buzeqeshjet qe ti me dhurove me bene te kuptoja qe ishim bere per te qene te dy ne kete bote te madhe ..
E dija qe fluturonim te dy nga i njejti aeroport per nje udhetim te gjate drejt nje lumturie pafund...
Buzeqeshjet qe ti me dhurove me bene te kuptoja qe ishim bere per te qene te dy ne kete bote te madhe ..
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
do doja te isha lot,
qe te lindja nga syte e tua,
te jetoja mbi buzet e tua,
e te vdisja prap aty,,,
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
te dua per ty vuaj
te dua per ty shkruaj
te dua per ty enderroj
deri ne vdekje ty ste harroj..
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
te bera dhurate zemren ti ma lendove
te bera dhurate dashurine ti se pranove
te bera dhurate syrin ti ma verbove
te bera dhurate jeten ike bashke me te u largove..
Per ZOGUN!
Cdo moment e falenderoj Zotin qe te solli ne jeten time,te cilen e mbushe perplote dite te lumtura dhe me shume buzeqeshje ne fytyren time.
Ishe ti qe me bere te kuptoj jeten ashtu sic duhet,qe te shijoje cdo gje te saj te bukur.Prej momentit kur ti u fute ne zemren time,dhe une te mbylla aty pergjithmone,ditet e merzise per mua moren fund.Cdo gje per mua tani ka vulen e lumturise dhe gezimit.Ne jeten time me nuk ka vend per zhgenjim dhe hidherim,sepse kam prane vetes njeriun i cili me bene te ndejehem personi me vleren me te madhe ne bote,te ndjehem personi me i lumtur ne bote.
Cdo fjale e jotja ZOGU me mbushe diten me gjera te bukura,me shtone buzeqeshjen ne fytyre dhe me bene te vazhdoje jeten me shume vullnet...
Cdo mengjes zgjohem me fytyren tende engjellore,dhe po keshtu me ze gjumi ne netet e vona dhe plote erresire te cilat i ndricon vetem ti.
Ke mbushur cdo skute te zemres sime,e cila para se te te njihte ty ishte shume e zbrazet dhe e vetmuar,ke zene vend ne te gjitha endrrat e mija,te cilat e kan larguar ankthin e neteve te gjata dhe plote vetmi.
Cdo rrahje e zemres sime tani eshte vetem per ty,sepse per ty jetoje,dhe ti per mua je jeta vet...je cdo gje me vlere qe kam,je arsyeja pse une zgjohem ne mengjes,dhe deshira qe te me zere gjumi,me shprese se do te te takoje diku ne endrra.
Cdo takim me ty,per mua eshte i shenjte,dhe kujtimet e kohes se kaluar me ty i ruaj me shume xhelozi,diku ne thellesine e zemres sime.Tani qe te gjeta TY cdo enderr e imja eshte bere realitet.
Je dhe do mbetesh deri ne fund te jetes,dhe ne boten tjeter kur te pushojme te marrim fryme,DASHURIA ime e vetme dhe me e madhe....Bukuroshje jote.
(kete leter e pata shkruar kur isha personi me i lumtur ne bote,por tani cdo gje ka marre fund,por une vazhdoje te ndjej te njejtat gjera per djaloshin tim(Sh. J.),qe tani i takon tjeter kujt)!
You are UNIQUE just like everyone else...
do te te dua deri ne vdekje ENGJELLI IM por ste premtoj qe do vdes nga dashuria
Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.
Ti je buzeqeshja ime,engjulli qe gjithnje me ndihmon te ngrihem ateher kur rzohem.Drita qe me shendrrit rrugen qe te vazhdoj edhe ne erresire...Je jeta per mua..TE DuA..
Don't take life too seriously because you never get out alive.
Ti je endrra ime qe kurr sdo mund te behet realitet.........![]()
Edhe pse teper vone,por vone po te shkruaj sepse ti kure s'do te mund te degjosh fjalet me te sinqerta te nje zemre...
Asnjeher s'tu shpreha ne kete menyre,sepse mendoja se ti c'ka d'm'th te ndjesh realishte se kuptove...
Asnjeher s'te thash se je frymarja ime...
Por ja sonte po te them,kur shohe shumica nga miqte e mi kan thene ate qe u'a ndjen zemra,perse te mos e them dhe une?! Edhe pse t'i s'je me,edhe pse je shume large meje,dhe aspak nuk e di ne me kujton apo jo...
Ishe bote e madhe ne boten time te vogel...
Te ndjeva aq shume dhe pas shume dhimbjesh,pas shume dashurive te humbura,une perseri mesova dhe arita te dashuroj.
Te mendoja dhe te krahasoja si nje trandofil ne kopshtin time plot e perplot me gjemba,drite ne erresiren time,gjak ne venet e mia,dhe endera me e bukur,mendimi me i mire,shpetimtar nga nje e kaluar e hidhur...
Ndoshta sote prane nje tjetre je,ndoshta ate akoma me shume dashuron,
por ti e din se diku ke lene nje pellumbe te vrare qe edhe ne frymen e fundit po te kerkon...
Une dashurin me ty njoha,e mesova se s'i i thon asaj gjeje,si e kishte ate emer,kur leshohet buza mbi buze e zemra mbi zemer...
Me vjen teper inat t'a pranoj,askujt nuk i'a kam thene,akoma me shume ty,
por une pas gjithc'kaje,perseri kam syte nga ty,
perseri kjo zemer rreh tani kur te shkruaj,keta lote ne sy pikojn,vec fleta kupton se sa vuaj.
Te meresh me nje te kaluar te hidhur,jo,nuk ka kuptim,jeta vazhdon,
por dije sote e 1000 vite,i pari ishe per mua,e jotja do te jem gjithmon....
Thuan se puthja e pare nuk harohet edhe nese zemra ne nje zemer tjeter dashurohet,
por une s'do te haroj asgje,asnje detal e asnje kujtim,
c'do fjal c'do frymarje do te mbaj fshehur brenda,ne thellsin e shpirtit time.
Ndoshta ndonje here,rastesishte ky shkrim te bie ne sy,
dhe pyetesh kush eshte kjo e cmendur kur pas gjithc'kaje ndjen dashuri,
KUJTO NJE HERE KUR TE SHIFJA SA TE BUKUR M'U BENIN KETA SY...
ndoshta ateher kupton se jam une,
por sote ne kundershtim me ate kohe,nuk jam duke fluturuar,por po xhytem ne lume,
ne lumin e zemres sime qe eshte shume i thell,nuk dua,dhe nuk dua t'i dal siper jo asnjeher...
Noshta asnjeher me s'te takoj,kur me nuk te shohe ne jete,
por dije se je ai qe ishte ne fillim edhe sikur ne zemren time nje zemer tjeter te ket...
( akoma per ty AS/)
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Sot pash dike qe te ngjante shume..syte, trupi, floket...trokitjet e zemres time...
Nuk e di cfare ndjeva ne ato çaste..frike mendoj.. frike sepse po e shihja dhe nderkohe po zgjohej dicka e fjetur brenda meje....Ai te ngjante shume, i çuditshem ishte fakti qe edhe ai po me shihte si dike qe njihte.. e shava me vehte ate njeri,sepse per pak çaste me beri te kuptoj se ende nuk te kam harruar...
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Krijoni Kontakt