Pavarsisht ku me rrenojne valet e jetes,ty,te kam gjithnje ne zemer!
Pavarsisht ku me rrenojne valet e jetes,ty,te kam gjithnje ne zemer!
Kur une dhe ti te mos jemi me se bashku..a do me mendosh ndonjehere?
Kur te mos kesh cfare te besh mbremjeve te vona…a do te te mungoje zeri im ne telefon?Kur te kesh degjuar 1 kenge te bukur do te me kerkosh qe te ma dedikosh?Do te jem une i pari mendim ne mengjes serish?
A do te jem une ajo qe te ben te mendosh gjate?
Kur te mos jemi me ne…a do ti ruash fotot e mia ende?
Po gjerat qe une kam shkruar dhe i ruaje ne portofol a do te mund ti mbaje me gjate, ashtu sic i ke mbajtur dikur?
Kur te mos jem me…a do te me kujtosh ende…?
Do te mendosh qe dikur ka qene dikush qe te ka dashur…por qe ti s'mund t'ja ktheje me te njejtin intensitet?
Kur ne te mos jemi me bashke a do te me telefonosh per ditelindjen time?
A do te kem mundesine te degjoj serish zerin tend… qofte edhe si nje shok i se kaluares?
A do te te kujtohen me gjerat qe une beja…dhe nese do ti degjosh nga dikush tjeter, a do te te marre malli per mua??
Pyes veten cfare vendi do te te kem une ne zemren tende?? ..gjithmone nese do te me ruash si nje kujtim…
Nuk e di a do tja falesh vetes te gjitha heret qe kam qare per ty?
Kur te mos jemi me…do te me mungojne te gjitha gjestet e tua….
Kur te mos jemi me…do te me mungoje personi qe me keshillonte per cdo gje…edhe pse une atehere do te jem rritur…
Kur te mos jemi me…do te me marre malli…do te me marre malli per ate personin qe nuk ishte perfekt por qe e doja me gjithe zemer…
Do te me marre malli per te gjitha heret qe kam qeshur me ty..edhe per ato here qe kam qare…
Do te me marre malli per dashurine time,per te tera heret qe me ke dhene kurajo,per te foluren tende…
Kur te mos jemi me…do te me marre malli… por do te vije edhe nje dite kur une nuk do te jem me per ty.. do te jem diku tjeter…
Por tani te them me krenarine me te madhe dhe sinqeritetin ne infinit…
-TE KAM DASHUR SHUME ... DO ME MUNGOSH!
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Bukuroshe ime! Kur ti të tërheq dhe nuk të lë të qetë, duhet ngritur nga gjumi edhe në mesnatë, që të shkruash dy fjalë, ndoshta edhe pambarim! Çdo gjë nganjëherë prej rastësisë bëhet realitet dhe bëhet shumë që nuk mundesh dot të shkëputesh edhe nëse dëshiron, sepse nuk të lënë ndjenjat, emocionet e zjarrta.
Dua ta justifikoj këtë deklaratë dashurie me takimin që zhvilluam mbrëmë... Më ke mahnitur..! Me ato foto të bukura përsëtepërmi, të ëmbla dhe magjepsëse, aq më tepër, kur sodisja fytyrën tënde të bukur, atë buzëqeshje e cila më merrte zemrën, ato flokë dredharake që valëviteshin si dallgët e detit, ata sy të zi që ndriçonin sikur yjet e natës, ato vetulla që merrnin një trajtë spirale duke u ngritur poshtë-lart, ato buzë qershie, atë fytyrë të njomë... të një vajze të butë, të ngrohtë, të mençur dhe të kompletuar...E unë, të shikoja dhe mahnitesha me bukurinë tënde. Vërtet u ndjeva mirë. Më dukeshe sikur kemi kohë që njihemi. Je shumë e mirë! Më pëlqen kur të shoh, me atë buzëqeshje, me atë thjeshtësi, të ndjeva kaq shumë..!
Flas dhe shkruaj me të vetmen gjuhë; atë të zemrës dhe shpirtit. Po nga ky burim, të shpreh ndjenjat e mia. Të donë pafundësisht, i yti përgjithmonë...
Ndryshuar për herë të fundit nga Dar_di : 07-12-2010 më 14:13
"Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri
Edhe pse thone se koha hakmerret me harrese ndaj kujtimeve, dashuria ime per ty kurr nuk do te zbehet.
Dhimbje e madhe per mua do te ishte t’i harroj ditet me te lumtura te jetes sime.
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
...Je shpirti im, bukuroshe, je gjaku qe kam neper vena. je shkelqimi ne syte e mi, edhe atehere kur me mbyt merzia e kur trishtimi s'njeh kufij...
Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre
Kurre nuk kam pasur njeri te me beje te ndjehem keshtu, kurre.
adventure in dreamland
Nuk mund te kthehem mbrapa ..e di por te them vetem ''Me fal''!
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
dashuria eshte gezim per tu bere dy
dashuria eshte frike per tu bere tre
dashuria eshte tmerri per te ngelur nje
dashuria eshte dobesia fizike e shpirtit
dashuria eshte poezia e ndjenjave
Une nuk di deklarata, po kjo e Baudelaire me pelqen goxha..edhe kjo flet per dahsurine tek e fundit..
Vampiri
Ti qe, si një thikë që shkëlqen
K'të zemrën time vajtonjëse ke shpuar
Ti që, si një grumbull djajsh vjen
E fortë,e marrë , plot nur e zbukuruar
Me të vetmen dëshire që të cyt
T'ma bësh shtrat zemrën e poshtëruar
-Oh, se tek ty dhe tek çnderimi yt
Si një hallkë zinxhiri jam shtrënguar
Si pas lojës lojtari kokëfortë
Si pas shishes pijaneci i bërë bosh
Si krimbat pas një kufome të ndot
-Ndaj e mallkuar, e mallkuar ti qofsh!
T'më ndihte jetën e pa shpresë
Iu përgjërova shpatës - vetëtimë
E iu luta helmit të pabesë
Te ma kthente përsëri lirinë
Po shpata dhe helmi ashtu qetë
Oh, medet! Plot përbuzje më thanë:
“Ndarja s'mund t'i japë dinjitet
Skllavërisë së mallkuar ku të mban!
Budalla! - Sikur me gjithë mend
Të të ndanim prej saj një herë e mirë
Ti prapë kufomën e vampirit tënd
Do ta ngjallje duke e puthur dhe lëpirë!”
https://www.behance.net/robberysk1100
ndoshta kisha frike te puthja buzet e tua
dhe dridhesha i teri prane fjales te dua
por tani e kuptoj qe kam nevoje per ty si njeriu i verber qe kerkon sy
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
Krijoni Kontakt