Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Jo qė kjo qeveri e ka , si e vetme ,pėrgjegjsin pėr kėtė qØshtje, por unė me tė vėrtet nga tė tjerė nuk e kam pritur shumė.

himė gova , as qė mund tė pėrmendet nėkėtė qėshtje.
    Pra , deshem e nuk deshem , shumė ėshtė pritur nga ata qė kan luftuar.

e panjohur, megjith respektin pėr ju, dua tė them se ,nėnshkrimet (qė po pėrmend) mund edhe tė zhvlersohen me nėnshkrime tė reja.

Sa her nėnshkruhen , e pastaj nėnnshkruhen ... nuk duhet tė ngelemi me njė nėnshkrim dhe tė themi , paj ėshtė nėnshkruar dhe ska mė se cfarė bėjmė. Kjo ėshtė logjik shumė e gabuar!

alem , ballkani ėshtė , pėr fta tė kq ndryshe nga Evropa qendrore!
    Pse nuk po pret serbija , qė ė futemi nė Bashkimin Evropian ?!!!

Pse tė presim ne?!!!

Kėto janė vetėm disa ide politike tė mbrapshta , pėr tė zgjatur e stėrzgjatur problemin e Kosoves Veriore!

O le tė futet EULEX dhe tė dėboi tė gjith kriminelet shkije nga kjo pjesė eKosoves dhe tė hyhet me njė sistem militar civi tė Kosves deri nė stabilizimin e kėsaj pjese , ose lufta !
    E treta ėshtė ndarja e kėsaj pjese nga Kosova!

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC , U KRYMB, E HASA ME SHOKĖ PO LAVDĖROHET SE PO E NDIHMON KRYMBJEN!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    e panjohur, megjith respektin pėr ju, dua tė them se ,nėnshkrimet (qė po pėrmend) mund edhe tė zhvlersohen me nėnshkrime tė reja.

I nderuar,askush me teper se ne qe e vuajm kete ndarje nuk do te kishte deshire qe dicka te behet rrethe qeshtjes se Mitrovices,por pa krah nuk fluturohet i nderuar! Deshira dhe mundesija jane dy gjera.Me shkronja jame e para te luftoj,por per luft....humba shum e nuk do ma merrte mendja te humbi edhe keta qe me mbeten!
    Kurse per disa ndrrime teritoresh si lexova ne nje teme ketu ne forum,ajo do ishte gjeja me e keqe qe e mendon njeriu i menqur!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    A mendoni se vertet jeni te pavarur?? Vegel e fuqive te medha jeni (dihet se e kujt), deri sa te plotesoje strategjite e saj dhe t`ju hedhe si "limon i shtrydhur". Nese atyre u intereson lufta ju do te luftoni dhe do te vriteni "per atdhe", nese jo, vazhdoni keshtu..

Mesa verejme nga larg kemi te bejme me nje "shtet" i cili de fakto zoteron 80 % te territorit, dhe qe kurrsesi nuk mund te hyje ne ate pjese te territorit (vetem behet gam-gam), dhe qe edhe ne 80% te territorit sundon vetem nje lloj pavaresie por..."me kusht".

Fatet e popujve caktohen gjetke, kosovaret nuk kane gje ne dore. (vec ne dashte padroni).
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    A mendoni se vertet jeni te pavarur?? Vegel e fuqive te medha jeni (dihet se e kujt), deri sa te plotesoje strategjite e saj dhe t`ju hedhe si "limon i shtrydhur". Nese atyre u intereson lufta ju do te luftoni dhe do te vriteni "per atdhe", nese jo, vazhdoni keshtu..

Mesa verejme nga larg kemi te bejme me nje "shtet" i cili de fakto zoteron 80 % te territorit, dhe qe kurrsesi nuk mund te hyje ne ate pjese te territorit (vetem behet gam-gam), dhe qe edhe ne 80% te territorit sundon vetem nje lloj pavaresie por..."me kusht".

Fatet e popujve caktohen gjetke, kosovaret nuk kane gje ne dore. (vec ne dashte padroni).
    Je nji qelbanik ti, qi duhet me t'rraf dhjete here e me ta numeru nji here.
    Piskuriq. C'topuzin ke qi i fute hundte ne pune qi s'takojne?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin

E dij qe ty te dhemb qeshtja e ,,vellezerve tuaj ne veri''por realiteti eshte ndryshe,eja e lufto me kete 80%-ndshin pra e dilju ne ndihm ,,vellezerve'' tuaj!Po ty as qe te intereson qeshtja e Mitrovices,dhe mendon qe shkrove dicka me vlere a???E pra ti mos ban (gam-gam)mos krrokat kot se koti per dicka qe nuk te perket fare,perveq nese je ne mbrojtje te ,,vellezerve'' nga veriu!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    Je nji qelbanik ti, qi duhet me t'rraf dhjete here e me ta numeru nji here.
    Piskuriq. C'topuzin ke qi i fute hundte ne pune qi s'takojne?
    si ore s`me takojne, po ku bejme dot ne pa Kosoven! ti mos i shiko postimet e mia po s`te pelqyen. Me fyerjet qe ben tregon vetem kulturen tende dhe asgje me teper. Une flas realitetin sic me duket mua.

Paqe a lufte, s`ka c`ju duhet juve, rrini urte e beni si t`ju thone. Po ju ka marre koka ere per "lufte", dem vetem vetes suaj i beni.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin

E dij qe ty te dhemb qeshtja e ,,vellezerve tuaj ne veri''por realiteti eshte ndryshe,eja e lufto me kete 80%-ndshin pra e dilju ne ndihm ,,vellezerve'' tuaj!Po ty as qe te intereson qeshtja e Mitrovices,dhe mendon qe shkrove dicka me vlere a???E pra ti mos ban (gam-gam)mos krrokat kot se koti per dicka qe nuk te perket fare,perveq nese je ne mbrojtje te ,,vellezerve'' nga veriu!
    kush jane keta "vellezer" nga veriu se s`po marr vesh. Une vella kam vetem nje (natyral), vellezer te shpikur s`me duhen. Po interesant pse nuk pranoni qe te jap mendimet e mia por ktheheni me arrogance. Juve jeni plotesisht te lire te flisni edhe per gjendjen ne Shqiperi...etj. Kjo me duket mungese tolerance nga ana juaj (aq me teper ty si femer).
    Une nuk thashe se do te vij e te ndihmoj kete 80 %, sepse ajo eshte shtepia juaj, por mendim kam plotesisht te drejte te jap (ne fakt qellimi ka qene i mire).

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Me fal bashkatdhetare i nderuar,po ti qenke shume large realitrtit.Une jam i lindur ne Shqiperi dhe vij disa here ne vit ne Shqiperi.Keto mendimet tuaja ,une nuk i ndigjoj askundi.Po une njoh njerze nga farefisi im,qe kane luftuar per Kosoven.Edhe une jam i lidhur me ceshtjen e Kosoves qe ne vitin 1982.Qe me refugjatet e pare qe kan ardhur ketu.Ne qofte se nuk mundish ti ndihmosh Kosovaret te pakten qau hallin.
    Me nderime Alem

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Tani pyetja eshte e thjesht a i knvenon politikes son qe mitrovica te bashkohet,sepse une nuk e shof si problem bashkimin dhe nuk me ka ren te ndegjoj ndonjeher se qeveria ka ber ndonje perpjekje per bashkim.
    Nese nuk beson shko pyeti vet banoret,ka me mijar rrug qe deri me sot mitrovica do ishte bashku.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    drenicaku , ki tė drejt plotėsisht, qeveria ka laverdi nga kjo gjendje.
    Nuk lejohet ndonjė gazetari hulumtuese , se msiguri do tė gjenden firma tė hases e tė fatkeqit 8po i pėrmendi kėta kryesort ) qė fitimet mė tė mėdha i bėj mu nga dy hyrjet nė veri.
    Eulexi , merr haraqin e vet, dhe krejt kėsj i thon mafi !

Pėr kėto arsye , unė mednoj se po qe se deshirojm ta bashkojm Kosoven , duhet populli tė riorganizohet.

Sonte , ky far kryeudbashi i Kosoves , dha fjal tė forta , ministri Zenun Pajaziti , se paskemi na , pra Kosova forca tė mjaftushme policore pėr intervenime.
    Kjo edhe njė rren pėr popullin.
    Kta nuk po munden mi ndal tadiqin me aedh nė Decan , e po mujkan me intervenu nė veri.
    Shkijet kan emru edhe policin pėr Kosoven , e ky idoti , po thot se na kemi forca pėr me intervenu.

Deri kur me rrena do tė mashtrohet ky poull nuk e di, por Kosova , e pra edhe Mitrovica me rrena nuk bashkohet mesiguri!

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC U KRYMB, E HASA ME SHOKĖ LAVDĖROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES!

NB!
    Mua mu duk reagim i panevojshėm nga disa nė kėtė tem nė lidhje me postimin e ilia spiros
    Ai cfarė tha ai pėr teritorin jan tė sakta, bile pėr pėrmirėsim , duhet ti tregohet se mbi 20% e Kosoves kontrollohet nga shkinia!
    kjo mbetje e teritorit ėshtė kontrabandim i eulexit dhe qeveris sė Kosoves.

Se ne duhet ulur koken , kjo nuk vlen ilia. Ne kemi pas pushtues e regjime shumė mė tė egra e nuk kemi ulur koken qė tė na dirigji dikush kur tė doi e kah tė doi, mbaje nė mend!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •