Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2006
    Postime
    41

Nje emer estetik per pizzerine e re qe po hapet :)

Pershendetje.

Jam duke bere websitin e nje Pizzerie per nje kusheririn tim ne Londer dhe ai me ka dhene privilegjin qe ti vendos dhe emrin pizzerise meqe une kam kembe te mbare. Dhe meqe une jam partizan per team-work ju kerkoj ndihme per nje emer te goditur ne Anglisht.

Nja dy sugjerime te deritanishme kane qene:

The Pizza Bunker

Fat Joe's Pizza etj etj...

Me shkruani dhe ju ndonje emer. Komentet e tjera pa lidhje me emrin jane te panevojshme keshtu qe keep it short pls

Ai qe do gjeje emrin me te goditur, e ka te garantuar "mirenjohjen" e pizzerise kur ti bjeri rruga nga Londra

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Perfect Taste Pizza.
    Kientet kerkojne cilesi dhe vlere per lekun qe do harxhojne Emri i dyqanit do i terheqe klientet per cilesi picash.Mos vur dyqanit emra nonsense,bunkeri,morri pleshti lol
    Po ti vesh kete emer dyqanit do te vijne kliente ne tufa.
    Rendesi ka reklama e dyqanit ne rruge
    Reklama me emrin e dyqanit e ben te madhe Emrin e dyqanit jashte e shkruan ne shkronja blu te medha ne sfond portokall(ngjyre taksie) qe terheq shume vemendjen e klienteve ne rruge.
    Reklama e dyqanit ne rruge duhet te jete identike me koken e websajti qe do besh,ngjyrat dhe shkronjat si forme/stil identike.
    Kjo ka shume rendesi,kliente qe nuk e dine se ku eshte dyqani do lexojne te faqja e picerise per adresen ku ndodhet dhe kur ti afrohen zones do e shohin emrin e dyqanit nga larg dhe do ju kujtohet faqja e picerise ne internet dhe do e njohin picerine.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 04-01-2010 mė 22:05
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068

Nje slice for mua te lutem!

Keni shtruar dy pyetje dhe per web jam shume dacord me Ben7-11.
    Puna e emrit te pizzarise.
    Ne ndryshim nga restoranti pizzeria kerkon nje emer te shpejte (qe nxit, nenkupton, ofron, ngjall, zgjon) dhe perfundimisht jep sherbim te shpejte.
    Ndonjehere dhe e kunderta e shpejtesise nenkupton shpejtesi, ndaj vota ime eshte per emrtimin: "STOP" me shenjen e qarkullimit dhe picturen e nje pice te ndare ne gjashte slices. Vleresohe mendimin tim, degjoje plakun!
    Flm qe me lexuat!
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •