-
i/e regjistruar
MAgjistarja nuk korr sukses me këtë grua......Përse?
Magjistaret nuk korren sukses me kete grua...perse?
Kësaj gruaje burri i saj deshi t'i bënte magji ngase ai kishte lëshuar fenë dhe nuk falte namazin.
Gruaja,muslimane e devotshme,kishte shkuar tek gjykatësi dhe i kishte thënë: Burri im nuk falet,dua te ndahem prej tij!Gënjen se unë falem-ishte përgjigjur burri në foltore.
Nuk e dua më atë,madje as për para-shtoi gruaja.
Atëherë ma kthe mehrin (dhuratën martesore)-insistoi burri.
Gruaja se bashku me babain e saj ia kthyen 40.000 euro.
Pas shkurorëzimit burri shkoi tek një magjistar dhe kërkoi t'i bënte magji asaj. U pajtuan se bashku me te por magjistari nuk ia arrinte dot qëllimit.
Pas një kohe,magjistari ra në kontakt me burrin dhe i tha:
Ka kohe qe unë lidhem me djaj dhe mundohem t'i bëj magji asaj gruaje por nuk mundemi.
Pasi qe shkove ti hyra ne dhome dhe me erdhën djajtë qe i dërgova tek shtëpia e saj.
Cfarë bëtë?-i pyeta.
Gjetëm melaike te shtëpia e saj,qe e kishin rrethuar atë dhe nuk lejonin askënd te hynte aty.
Kjo për arsye se ajo ditën dhe natën lexon Kur'an-iu përgjigjën .
Kush e ruajti këtë grua?Atë e ruajti Allahu,i Cili thotë:
... po All-llahu është Mbrojtësi më i mirë dhe Ai është Mëshirues i mëshiruesve".(Jusuf 64),
Kush i mbështetet All-llahut,Ai i mjafton atij ".(et Talak,3)!
Atë qe e ruan All-llahun nuk mund ta dëmtojnë as xhinët dhe as njerëzit andaj vëlla dhe motër mbështetuni ne All-llahun se Ai ju mjafton juve.
All-llahu na beft nga ata rober qe jetojm me Kur'an dhe Veprojm me te...
Amiin
-
-
INTERESANTE, e bukur dhe dobiprurese, por.....me thene te drejten jam pak skeptik per BURIMIN dhe ORIGJINEN e kesaj HISTORIE, ku e ke gjetur? ku e ke lexuar? Allahu te ruajte, esselamu alejkum
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt