Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661

Smile

Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    mendoj se shumica e shqiptare e duan kombin dhe atedheun e tyre...Por shqiptaret e kane nje dobsi te madhe...Atyre i mungon formula e bashkveprimit dhe kordinimit te punve...Qofte ne
    lufte apo ne paqe...!Rralle e ndoshta aspak mund te gjesh ne historine e shqiptare qe ato
    te kene vepruar unike, kur e ka keruar interesi kombetar...!Gjithmone nje krah ka vepru kunder ,duke sabotuar apo penguar krahun tjeter...Pikrishte mungesa e nje stategjie unike na ka bere neve shqiptareve qe te humbim shume territore e te mos flasim per deme tjera qe akoma po i paguajme dhe do ti paguajne dhe gjeneratat qe vijne pas...!

Shqiptari te tradheto ne vend, po ju prek interesi i tij.Lexo historin! Qe nga Skenderbeu dhe deri tek Ilir Meta!.Enver HOxha shkateroi gjithe Inteligjencen shqiptare pas luftes.Edhe pse s'kishte universitete si ato te Europes ku ishte shkolluar kjo klase.Enver Hoxha edhe per Kosoven nuk njdehesh se kishte hall mos hiqte ndonje siklet, ja la Jugosllavis.Shqiptari ka karakter te dobet haroje!!!.NUk kemi fakte te mburremi per patriot!Na pushtoi 500 vjet turku ca pret me!Ku ishin burrat ???
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Po more,e di qe ka varferi jo vetem aty por gjithkund ku ka shqiptare,mirepo beson se do te gjejne pasuri atje ku shkojne.Eshte tjeter pune kur njihen dy veta edhe dashurohen ndermjet vete,eshte normale,eshte qejfi i tyre,mirepo keto martesa po behen me nderlidhje te disa njerzve qe me siguri marrin para te majme.

Dashuri eshte dicka tjeter.Nqs zemra ndjen.nuk e komandon dot.Po kjo eshte histori fukaralliku qe thua ti!
    Fukarallik Maskarallik,Injoranca e rendon akoma me shume kete fenomen!.Eshte e tmershme !ato jan viktima ,duhet te vij keq per kete nivel femrash.Asnjehere ato nuk kan per te patur qetsine ne shpirtin e tyre.Jeta e eger i ka detyruar.Te martohesh me plak dhe jasht vendit tend pa e njojtur.s'ka me keq.Meshkujt duhet ta ndalojne kete fenomen .KU jan baballaret shqiptare????Apo po i gezojne lekeve!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    50 vjet izolim e kthyen shqiptarin nga qen besnik në çakall.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Dashuri eshte dicka tjeter.Nqs zemra ndjen.nuk e komandon dot.Po kjo eshte histori fukaralliku qe thua ti!
    Fukarallik Maskarallik,Injoranca e rendon akoma me shume kete fenomen!.Eshte e tmershme !ato jan viktima ,duhet te vij keq per kete nivel femrash.Asnjehere ato nuk kan per te patur qetsine ne shpirtin e tyre.Jeta e eger i ka detyruar.Te martohesh me plak dhe jasht vendit tend pa e njojtur.s'ka me keq.Meshkujt duhet ta ndalojne kete fenomen .KU jan baballaret shqiptare????Apo po i gezojne lekeve!
    e njoh nje njeri ketu,nga kosova,eshte i ngrati pak me te meta,dhe i kishte propozuar dikush,sigurisht ndonje matrapaz,ose me mire thene kriminel,qe tia ze nje nuse nga shqiperia pasi qe ktu nuk pranonte kush sepse e njihnin qe eshte me te meta edhe ja merr 500 euro qe tja lidh punen per martese.mirepo deshi zoti e nuk u be kjo pune,e vetmja arsye se edhe ky djali eshte i varfer,se po te kishte para nuk do pyeste kush a eshte me te meta apo jo

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Shqiptari te tradheto ne vend, po ju prek interesi i tij.Lexo historin! Qe nga Skenderbeu dhe deri tek Ilir Meta!.Enver HOxha shkateroi gjithe Inteligjencen shqiptare pas luftes.Edhe pse s'kishte universitete si ato te Europes ku ishte shkolluar kjo klase.Enver Hoxha edhe per Kosoven nuk njdehesh se kishte hall mos hiqte ndonje siklet, ja la Jugosllavis.Shqiptari ka karakter te dobet haroje!!!.NUk kemi fakte te mburremi per patriot!Na pushtoi 500 vjet turku ca pret me!Ku ishin burrat ???
    ooooooooo kadalë kadalë goce. Çdo luftë ka tradhëti, e me tradhëti nuk është mbushur vetëm historia jonë; Juda s'ka qënë shqipe (padashur t'i jap temës kahun fetar) I çorapose pak gjërat.

Ku e sheh ti që shqiptari ka karekater të dobët? Ne jo vetëm që kemi karakter të fortë, por edhe na dallon një temperament tepër i veçantë.

Nejse thua se "nuk kemi fakte të mburremi për patriotë", do të thotë, se atë historinë që tregove më sipër, s'e njeh fort mirë.

Kush ishte ai burri që e ndaloi përhapjen e morrave turq përtej Adriatikut?
    Elegance is an attitude.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Shqiptarët e Shqipërisë janë Materialista.
    Shqiptarët e Kosovës janë Nacionalista.
    Shqiptarët e Maqedonisë janë Islamista.*

*Nuk është shprehja ime, e hasa diku në internet, por më pëlqeu shumë si formulim ndaj e solla. Në vija të përgjithshme tregon realitetin.
    Life's too short to remove USB safely.

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    ooooooooo kadalë kadalë goce. Çdo luftë ka tradhëti, e me tradhëti nuk është mbushur vetëm historia jonë; Juda s'ka qënë shqipe (padashur t'i jap temës kahun fetar) I çorapose pak gjërat.

Ku e sheh ti që shqiptari ka karekater të dobët? Ne jo vetëm që kemi karakter të fortë, por edhe na dallon një temperament tepër i veçantë.

Nejse thua se "nuk kemi fakte të mburremi për patriotë", do të thotë, se atë historinë që tregove më sipër, s'e njeh fort mirë.

Kush ishte ai burri që e ndaloi përhapjen e morrave turq përtej Adriatikut?

Me duket Skenderbeu!Ate e tradhetoi Hamzai kunati me duket.Tani ti me nje po mba veten.Ti ke gjithe patriotet e Rilindjes te vdiqen jasht atdheut.Iken se pan interesat e tyre.Ja i fundit Ismail Kadareja.Edhe Ismail Qemali beri i xhiro ngriti flamurin se per te jetuar kan jetuar te gjithe jasht.Shqiptari le shqiperin pastaj behet patriot hahaha lere

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    njeriu nuk lind atdhetar por eshte edukimi qe merr gjat jetes qe vendos formimin e tij si atdhetar ose jo..

mendoj se forumi.. e kam then dhe me heret.. luan rol te madh ne kte ceshtje..
    dashje pa dashje cdo forumist aktiv behet pak e nga pak atdhetar..
    pse mblidhemi ktu..
    ?
    na bashkon atdheu se interes tjeter ktu ska..
    ktu tallona benzini apo djathi apo xhinsa nuk shperndahen..
    lol
    Disa vijne se gjejn ketu letersi shqipe disa se gjejn vend debati per politik shqiptare disa se gjejn gallat..po shqiptare.. disa me gjujt vajza..gjithashtu shqiptare.. e natyrisht disa ( vajzat) .. me gjujt djem shqiptar..
    te gjitha keto jan pjese te edukimit atdhetar..e prandaj le ti urojme drejtorit e moderatoreve te forumit jet te gjate e mbaresi..me kte rast..
    Pacin faqen e zeze ata qe vijne me qellime te kqija..

..

po ckemi .. a kini ki gjo per kte vit te ri..

se dhe qo pune eshte ceshtje atdhetarie..

mos leme qik te na kihet me te huaj..
    sa me shum djem shqiptar te na martonen me vajzat tona shqiptare te mrekullueshme..

qashtu..

lol

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Patriotizmi nuk është vetëm të luftosh për atdheun!
    Unë vte e kam shkruan në shkrimin tim në ketë tem puna e patriotizmit , ku mora shembullin e luftes Në Kosovë.
    Natyrish kur bie puna për të mbrojtur , apo cliruar vendin , dihet se të luftosh kundër armikut është patriotizëm i klasit të pare¨.

Po cafrë është tjetër patriotizëm?!

Blerja e prodhimeve vendore.
    Verimi në vendverimet tona.
    Investimet në atdhe.
    Ndihma familjeve tona në teritoret etnike.
    Pjesmarrja në forume shqiptare ( sic e theksoi edhe brari!)
    Afirmimi i qështjes shqiptare nëpër botë.
    ...edhe shumë veprime të tjera.

Sa më shumë që i bëjm këto veprime , bëhemi më patriota.
    Gjendja e sotme na len shumë për të bërë që të arrim atje ku duhet të jemi!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC , U KRYM, E HASA ME SHOKË PO LAVDËROHET SE E KRYMI KOSOVEN!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Deklarativisht jemi te paret ne bot,po punet i kemi pus,pra ne jemi mesu me i thur levdata vehtes e kush nuk na i pranon si te verteta.
    Shembulli me i mire eshte lufta ne kosove ku i pari te mramin se ka prit, kjo sa i perket trimeris
    E per tu lavdrua lirisht mund te hym ne librin e ginisit,ma shum na kan dal komandanta se ushtar edhe kjo te jep me kuptu se vdesum per pozit

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •