I vetmi hero i kombit Adem Jashari
Jo dajes jo. Nuk eshte pune patritizmi, po eshte pune impotence.
Kur magarin e ka honger ujku, ka thone ishalla jom n´anderr. Shkau po na dhjen ftyren, e ti po qeshesh. Kjo eshte per me kajt dit e nat o llap, po shyqyr qe nuk merr vesh gja nga kjo pune ti.
Shaj ne privat sa te munesh, se ti ma mire nuk din, nipi i dem ahmetit ( kumara i shkaut )
Ndryshuar për herë të fundit nga Daja-GONI : 06-01-2010 më 21:52
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Në "listën e zezë" amerikane politikanë e zyrtarë nga Kosova
Publikuar: E mërkure, më 06 janar 2010
*
Artikuj të ngjashëm
* Kosova ende pa Plan Veprimi për Partneritet Evropian
* Identifikohen sfidat në procesin e integrimit të Kosovës në BE
* SHBA-ja i kërkon Bangladeshit të njohë pavarësinë e Kosovës
* Qytetarëve të Serbisë e të Malit të Zi nuk u kërkohet pasaporta për hyrje në Kosovë
Prishtinë, 6 janar 2010 - Administrata e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka rifreskuar "listën e zezë" të personave të padëshiruar për SHBA të, në të cilën edhe më tutje vazhdojnë të figurojnë emra politikanësh dhe udhëheqës të institucioneve të Kosovës. Minitri i Transportit dhe Postë Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, anëtari i Kryesisë së PDK-së Azem Syla, Daut Haradinaj, zyrtar i AAK-së, deputeti nga radhët e PDK së, Rrustem Mustafa, kryetari i Komunës në Skënderaj, Sami Lushtaku, deputeti Emrush Xhemajli, e figura të tjera të jetës politike në Kosovë, për vite me radhë janë në "listën e zezë" të SHBA ve. Mirëpo, sipas "Kohës ditore" zyrtarë të Qeverisë së Kosovës nuk mërziten dhe aq shumë për përmbajtjen e kësaj liste, duke thënë se ajo nuk ndikon aspak në marrëdhëniet në mes të Kosovës dhe SHBA ve.
Gazeta citon zëvendëskryeministrin Hajredin Kuçi të ketë thënë se Qeveria e Kosovës është e interesuar për sqarime konkrete në lidhje me "listën e zezë". "Jemi të interesuar që të jepen sqarime konkrete për secilin rast. Natyrisht se përmbajtja e asaj liste nuk ndikon në marrëdhëniet tona me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe marrëdhëniet tona janë të shkëlqyera me SHBA të", ka deklaruar Kuçi. Ndonëse nga deklarimet e Obamas kjo listë mund të pësojë ndryshime dhe të eliminohen personat që tashmë janë shpallur të pafajshëm ose që kanë vdekur, një gjë e tillë ende nuk ka ndodhur. Në këtë listë janë të rreshtuar edhe një numër i ish ushtarëve të UÇK së, por edhe serbë të Kosovës, si Marko Jakshiq, ish kryetar i Këshillit Nacional Serb për Kosovë, ish komandanti i UÇK së, Rexhep Selimi, Gafurr Adili, i deklaruar si udhëheqës politik i Armatës Kombëtare Shqiptare, Avdyl Jakupi nga Shtimja, Sabit Gashi nga Suhareka, Safet Dërguti nga Rahoveci, i shënuar në listë me pseudonimin Abu Sumaya. Ndërkaq, në listën e organizatave jo të dëshiruara për SHBA të janë partitë politike, LKÇK ja, LPK ja, organizata islamike "Dora e mirësisë", "Thirrja për urtësi", "Al Haramain" dhe organizata të tjera islamike që veprojnë anekënd botës e që bashkëpunojnë me degët e tyre në Kosovë dhe mbarë Ballkanin.
Nga më 10.01.2010 në ora 18:25
Kryetari i Komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa, ka kritikuar Qeverinë e Kosovës për lejimin ose moskushtëzimin e Presidentin serb Boris Tadic, që krahas vizitës së tij në Kosovë të bëhet një gjë e tillë nga autoritetet kosovare në Luginën e Preshevës.
Mustafa ka thënë se duhet të realizohen vizita të tilla edhe nga qeveritarët kosovarë dhe shqiptarë në Luginë të Preshevës.
Sipas Kryetarit të Preshevës, në këtë mënyrë do të krijohet ndjenja më e mirë e sigurisë së shqiptarëve në këto treva.
Njëherit, Kryetari i Komunës së Preshevës, e konsideron të papranueshëm miratimin e buxhetit republikan të Serbisë në vlerën prej 40 milionë eurosh për strukturat paralele serbe në Kosovë.
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Krijoni Kontakt