Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    enkas per nipashin e tadiqit

Tadiç dërgon vetëm mesazhe fetare

Unë si president i Serbisë, sot në Deçan dërgoj një mesazh paqeje kudo dhe në emër të të gjithë qytetarëve të Serbisë, në emër të shtetit serb dhe në emër timin, duke besuar se paqja është më shumë se çdo gjë e nevojshme në këtë hapësirë të përbashkët në të cilën jetojmë, se paqja është e nevojshme për të gjitha kombet, tërë njerëzve që ndajnë fatin e përbashkët në këto hapësira shumë të vështirë dhe komplekse të Ballkanit”

Kjo a nuk eshte deklarate politike?
    Shume kjarte po e thote se mesazhin e dergon nga teritori i serbis "”Unë si president i Serbisë, sot në Deçan dërgoj një mesazh paqeje kudo dhe në emër të të gjithë qytetarëve të Serbisë, në emër të shtetit serb dhe në emër timin,
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Kjo a nuk eshte deklarate politike?
    Shume kjarte po e thote se mesazhin e dergon nga teritori i serbis "”Unë si president i Serbisë, sot në Deçan dërgoj një mesazh paqeje kudo dhe në emër të të gjithë qytetarëve të Serbisë, në emër të shtetit serb dhe në emër timin,
    Per ate qe ka tru, di te lexoj dhe te kuptoj, po. Eshte deklarate kryekeput politike. Por edhe vet prezenca e kryeshkaut eshte levizje politike dhe asgje tjeter. Po hajt e shpjegoja kryetulit te forumit qe e ka verbu partia e nuk sheh asgje tjeter.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Per ate qe ka tru, di te lexoj dhe te kuptoj, po. Eshte deklarate kryekeput politike. Por edhe vet prezenca e kryeshkaut eshte levizje politike dhe asgje tjeter. Po hajt e shpjegoja kryetulit te forumit qe e ka verbu partia e nuk sheh asgje tjeter.
    dajok
    patriotave me bateria te zbrazta motiiiiii u ka dal moda
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    dajok
    patriotave me bateria te zbrazta motiiiiii u ka dal moda

Jo dajes jo. Nuk eshte pune patritizmi, po eshte pune impotence.

Kur magarin e ka honger ujku, ka thone ishalla jom n´anderr. Shkau po na dhjen ftyren, e ti po qeshesh. Kjo eshte per me kajt dit e nat o llap, po shyqyr qe nuk merr vesh gja nga kjo pune ti.

Shaj ne privat sa te munesh, se ti ma mire nuk din, nipi i dem ahmetit ( kumara i shkaut )
    Ndryshuar për herë të fundit nga Daja-GONI : 06-01-2010 më 21:52

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Kur magarin e ka honger ujku, ka thone ishalla jom n´anderr. Shkau po na dhjen ftyren, e ti po qeshesh. Kjo eshte per me kajt dit e nat o llap, po shyqyr qe nuk merr vesh gja nga kjo pune ti.
    jo me kajt po me qesh edhe ate me za te lart bile kurr ne historin e shqiptarve punt ma mire na shqiptaret si kemi pas
    e judisa patriota me bateria spo u pelqen hajt more bane ma mire ju kush eshte kah u nal qy
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    jo me kajt po me qesh edhe ate me za te lart bile kurr ne historin e shqiptarve punt ma mire na shqiptaret si kemi pas
    e judisa patriota me bateria spo u pelqen hajt more bane ma mire ju kush eshte kah u nal qy

Po de, mire e ki. Ta kallxova historine e magarit.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887

Shaj ne privat sa te munesh, se ti ma mire nuk din, nipi i dem ahmetit ( kumara i shkaut )
    postim i fort, e sakt, bile e ka tradit nga partija dhe nga familja sharjen ne privat,

pdk , krejt politiken e rugoves jan duke e perdor , te njejten komplet, dhe shum po vjedhin qetash edhe ashiqare.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Në "listën e zezë" amerikane politikanë e zyrtarë nga Kosova

Publikuar: E mërkure, më 06 janar 2010

*

Artikuj të ngjashëm

* Kosova ende pa Plan Veprimi për Partneritet Evropian
    * Identifikohen sfidat në procesin e integrimit të Kosovës në BE
    * SHBA-ja i kërkon Bangladeshit të njohë pavarësinë e Kosovës
    * Qytetarëve të Serbisë e të Malit të Zi nuk u kërkohet pasaporta për hyrje në Kosovë

Prishtinë, 6 janar 2010 - Administrata e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka rifreskuar "listën e zezë" të personave të padëshiruar për SHBA të, në të cilën edhe më tutje vazhdojnë të figurojnë emra politikanësh dhe udhëheqës të institucioneve të Kosovës. Minitri i Transportit dhe Postë Telekomunikacionit, Fatmir Limaj, anëtari i Kryesisë së PDK-së Azem Syla, Daut Haradinaj, zyrtar i AAK-së, deputeti nga radhët e PDK së, Rrustem Mustafa, kryetari i Komunës në Skënderaj, Sami Lushtaku, deputeti Emrush Xhemajli, e figura të tjera të jetës politike në Kosovë, për vite me radhë janë në "listën e zezë" të SHBA ve. Mirëpo, sipas "Kohës ditore" zyrtarë të Qeverisë së Kosovës nuk mërziten dhe aq shumë për përmbajtjen e kësaj liste, duke thënë se ajo nuk ndikon aspak në marrëdhëniet në mes të Kosovës dhe SHBA ve.
    Gazeta citon zëvendëskryeministrin Hajredin Kuçi të ketë thënë se Qeveria e Kosovës është e interesuar për sqarime konkrete në lidhje me "listën e zezë". "Jemi të interesuar që të jepen sqarime konkrete për secilin rast. Natyrisht se përmbajtja e asaj liste nuk ndikon në marrëdhëniet tona me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe marrëdhëniet tona janë të shkëlqyera me SHBA të", ka deklaruar Kuçi. Ndonëse nga deklarimet e Obamas kjo listë mund të pësojë ndryshime dhe të eliminohen personat që tashmë janë shpallur të pafajshëm ose që kanë vdekur, një gjë e tillë ende nuk ka ndodhur. Në këtë listë janë të rreshtuar edhe një numër i ish ushtarëve të UÇK së, por edhe serbë të Kosovës, si Marko Jakshiq, ish kryetar i Këshillit Nacional Serb për Kosovë, ish komandanti i UÇK së, Rexhep Selimi, Gafurr Adili, i deklaruar si udhëheqës politik i Armatës Kombëtare Shqiptare, Avdyl Jakupi nga Shtimja, Sabit Gashi nga Suhareka, Safet Dërguti nga Rahoveci, i shënuar në listë me pseudonimin Abu Sumaya. Ndërkaq, në listën e organizatave jo të dëshiruara për SHBA të janë partitë politike, LKÇK ja, LPK ja, organizata islamike "Dora e mirësisë", "Thirrja për urtësi", "Al Haramain" dhe organizata të tjera islamike që veprojnë anekënd botës e që bashkëpunojnë me degët e tyre në Kosovë dhe mbarë Ballkanin.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Tadiç po qëndron në Manastirin e Deçanit

Nga Express më 06.01.2010 në ora 14:07
    Presidenti i Serbisë, Boris Tadiç, po qëndron për një vizitë në Kosovë, sikur është thënë, të karakterit fetar.

Mediat serbe raportojnë se ai ka mbërritur në Manastirin e Deçanit, për të marrë pjesë në ceremoninë e Krishtlindjeve Ortodokse.

Ceremonia mbahet në mesnatë dhe të nesërmen në mëngjes, përcillet me liturgjinë e shenjtë.

Qeveria e Kosovës nuk ka marrë kërkesë direkt për vizitën, por thotë se e ka lejuar vizitën me disa kushte. Presidenca e Serbisë ia ka dorëzuar kërkesën Zyrës së Përfaqësuesit të Bashkimit Evropian, e cila ia ka përcjellë autoriteteve të Prishtinës.

Zëvendëskryeministri Ramë Manaj ka thënë për gazetarët se Qeveria e ka marrë kërkesën nga Zyra e Përfaqësuesit të Bashkimit Evropian dhe pasi e ka shqyrtuar, ka vendosur të lejojë vizitën, por me disa kushte. “Ai vjen në shtetin e Kosovës dhe nuk mund të keqpërdorë qëndrimin e tij për fjalime politike. Në këto rrethana i lejohet vizita presidentit të Serbisë”, ka thënë Manaj.

Një "kusht" i ngjashëm i ishte vënë edhe vjet Tadiçit, por ky i fundit nuk e kishte respektuar.

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme ka thënë se për përcjelljen e Tadiçit do të angazhohet, përveç KFOR-it dhe policisë së EULEX-it, edhe Policia e Kosovës. Por, për shkak të ndjeshmërisë së vizitës, nuk jepen detaje të tjera.
    Po qysh nuk po qendron,po qendron edhe mire bile,edhe njeher tha se serbia nuk hjek dor prej kosoves

Thumbs up Hajdeni në Preshevë

Nga më 10.01.2010 në ora 18:25

Kryetari i Komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa, ka kritikuar Qeverinë e Kosovës për lejimin ose moskushtëzimin e Presidentin serb Boris Tadic, që krahas vizitës së tij në Kosovë të bëhet një gjë e tillë nga autoritetet kosovare në Luginën e Preshevës.

Mustafa ka thënë se duhet të realizohen vizita të tilla edhe nga qeveritarët kosovarë dhe shqiptarë në Luginë të Preshevës.

Sipas Kryetarit të Preshevës, në këtë mënyrë do të krijohet ndjenja më e mirë e sigurisë së shqiptarëve në këto treva.

Njëherit, Kryetari i Komunës së Preshevës, e konsideron të papranueshëm miratimin e buxhetit republikan të Serbisë në vlerën prej 40 milionë eurosh për strukturat paralele serbe në Kosovë.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •