Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Një temë e till ndodhet në këtë forum.

http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=120163
    po eshte por tema e jote e ka pas titullin kryekput rren propagand te poshter
    e antishqiptare more quni tani dikush paska intervenue e ta paska permirsue marrin tane

tema e juaj eshte titullut tadiqi viziton Kosoven pa e pyet kan

ndersa kjo tem ka qen se dadiqi morri leje nga qeveria e Kosoves per ta vizitue Kosoven
    pra kan qe dy tema krejtsisht te kunderta
    ne njeren jeni knaq tuj u gezue e tuj sha qeverin se kinse tadiqi po hyn pa e pyet kend
    ndersa ne tjetren ka pas mundesi njeriu te diskutoi normalisht
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Paj kush është kryediplomat i Kosoves!

hasë tasi dhe cjapi ( atë që e ka pjell dhia : minsrti i jashtëm)
    Ku din këta me bo politik?!!!

Kjo cdo ditë e më shumë po na jep argumente se kemi të bëjm me politikan të tipit të Zululandit.

Këta politikan levantin kokëzbrazët(për politikë se jo për hajni) po i bëjn dëm Kosoves në të njëjten shkallë sikur në kohen e millosheviq-himes!
    Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC , U KRYMB , E HASA ME SHOKË PO LAVDËROHET SE E KRYMBI KOSOVEN!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Tadiç po qëndron në Manastirin e Deçanit

Nga Express më 06.01.2010 në ora 14:07
    Presidenti i Serbisë, Boris Tadiç, po qëndron për një vizitë në Kosovë, sikur është thënë, të karakterit fetar.

Mediat serbe raportojnë se ai ka mbërritur në Manastirin e Deçanit, për të marrë pjesë në ceremoninë e Krishtlindjeve Ortodokse.

Ceremonia mbahet në mesnatë dhe të nesërmen në mëngjes, përcillet me liturgjinë e shenjtë.

Qeveria e Kosovës nuk ka marrë kërkesë direkt për vizitën, por thotë se e ka lejuar vizitën me disa kushte. Presidenca e Serbisë ia ka dorëzuar kërkesën Zyrës së Përfaqësuesit të Bashkimit Evropian, e cila ia ka përcjellë autoriteteve të Prishtinës.

Zëvendëskryeministri Ramë Manaj ka thënë për gazetarët se Qeveria e ka marrë kërkesën nga Zyra e Përfaqësuesit të Bashkimit Evropian dhe pasi e ka shqyrtuar, ka vendosur të lejojë vizitën, por me disa kushte. “Ai vjen në shtetin e Kosovës dhe nuk mund të keqpërdorë qëndrimin e tij për fjalime politike. Në këto rrethana i lejohet vizita presidentit të Serbisë”, ka thënë Manaj.

Një "kusht" i ngjashëm i ishte vënë edhe vjet Tadiçit, por ky i fundit nuk e kishte respektuar.

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme ka thënë se për përcjelljen e Tadiçit do të angazhohet, përveç KFOR-it dhe policisë së EULEX-it, edhe Policia e Kosovës. Por, për shkak të ndjeshmërisë së vizitës, nuk jepen detaje të tjera.

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Nice_Boy , nuk ka lidhje sa tema qelen, edhe pse ma mir me qen vetëm një .

Për qeverin e rrenes , korrupcionit dhe tradhtisë le të hapen 100 tema , që të dalin sa më shumë e sa më shumë her këto maskaralloqë në dritë!

Për dikën , e din aj mir për kë , ardhja me leje e tdidiq në Kosovë është e mirseardhur.
    Bile , më duket është në Decan tu e prit me lule, se e paska leju hasa dahsmirin e Kosoves tadiqin me hy në Kosovë!

Për disa njerëz nuk ekziston turpi!

Kili

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Qe , vetëm erdh lajmi nga Decani!

Kili

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    enkas per nipashin e tadiqit

Tadiç dërgon vetëm mesazhe fetare

Nga Express më 06.01.2010 në ora 17:17
    (Update) Presidenti i Serbisë, Boris Tadiç, i cili po qëndron për një vizitë të karakterit fetar në Manastirin e Deçanit, ka qenë i kujdesshëm gjatë adresimit për gazetarët.

Ndryshe nga vizita e vjetme që i kishte bërë Kosovës, sot Tadiç ka përcjellë vetëm mesazhe paqeje me rastin e festës ortodokse të Krishtlindjeve.

"Duke shënuar lindjen e Jezu Krishtit, u dërgojmë mesazh paqeje të gjithë njerëzve pa marrë parasysh identitetin, mesazh paqeje për të gjithë ata që sot dhe nesër shënojnë këtë festë të krishterë, por edhe atyre që nuk festojnë. Kjo është një mundësi për ata të cilët ishin në mosmarrëveshje dhe keqkuptime, t’ia zgjasin dorën njëri-tjetrit", tha Tadiç në Deçan.

”Unë si president i Serbisë, sot në Deçan dërgoj një mesazh paqeje kudo dhe në emër të të gjithë qytetarëve të Serbisë, në emër të shtetit serb dhe në emër timin, duke besuar se paqja është më shumë se çdo gjë e nevojshme në këtë hapësirë të përbashkët në të cilën jetojmë, se paqja është e nevojshme për të gjitha kombet, tërë njerëzve që ndajnë fatin e përbashkët në këto hapësira shumë të vështirë dhe komplekse të Ballkanit”, ka shtuar presidenti serb.

Tadiçi, i cili është pritur nga klerikët e manastirit të vjetër mesjetar, tha se gjendja e manastireve serbe, klerit dhe monumenteve, si dhe statusi i tyre në Kosovë e Metohi, sikur e quajti ai, kanë rëndësi thelbësore për ruajtjen e identitetit kombëtar serb.

“Disa nga manastiret tona në Kosovë nuk ishin vetëm një pjesë e trashëgimisë sonë kombëtare dhe fetare, ata janë pjesë e trashëgimisë kulturore botërore, dhe prandaj nuk janë vetëm tonat, por pasurisë kulturore të gjithë botën dhe të gjithë njerëzit që jetojnë në këtë botë. Në këtë kuptim, është obligim i ynë i veçantë për të ruajtur trashëgiminë kulturore dhe themeli, si identitet tonin dhe si pjesë e trashëgimisë kulturore të botës", ka thënë Tadiç.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Postime
    2

Ku jan patriotat e luftes?

O Te Nderuar Ne Nuk Duhet Te Merremi Me Tadiqin Po Ne Duhet Te Merremi Me Vet Veten E Te Shofum Se Kush Po Na Qeveris,kush Jan Keta ,qfar Qellimi Kan .apo Vall Jena Qorru E Nuk Po Shofum Fare Para Syve Tan.thuhet Se Qeverija Se Nuk Ka Mundsi Te Na Baj Kosven Parajs .kerkush Nuk Po Kerkon Kete .po Te Pakten Te Punoj Per Intersin E Kosoves Deri Me Tani Shume Pak E Hiq.deri Sot Serrbija Ka Fut Mallra Pa Kontroll Ne Kosove ,ku Do Ket Per Popullaten E Kosoves Pasoja Shum Te Madhja Shendetsore E Kjo I Duket Dikuj Shum Apsurde Po Esht Shum E Vertet. .rrym Nuk Ka Te Mjaftushme Pse Vidhet ,shendetsia Alarmante Pse Vidhet Qdo Gje ,policija E Korruptuar Edhe E Involvuar Ne Vrasje ,jurispodenca Krimi Me I Madh I Organizuar,arsimi Ne Nivelin Me Te Ult .e Keto Jan Te Gjitha Gjeneratoret Krysor Te Nji Shteti ,keto Nuk Funksjonojn Si Me Te Vertet Duhet Me Funsionu ,e Perata Nuk Muj Me E Marr Me Mend Se E Gjithe Kosova Jan Pajtu Me Ket Te Keqe E Nuk Esht Kerkush Ne Gjendje Te Dale E Ta Bashkoj Popullin Ne Protesta Masive Kunder Kesaj Te Keqe Qe Ju Ka Katandis Kosoves Ose Ndoshta Po Gaboj E Nuk E Meritojna Ma Shume

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Serbia na e ka dërguar pavarësinë në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë në Hagë.
    E lufton shtetin tonë përmes strukturave paralele.
    Nuk i lejon mallrat tona në tregun serb.
    E konsideron Kosovën tokë të sajën.
    Kërcënon fqinjët që bashkëpunojnë me ne.
    E ka prioritet kombëtar shkatërrimin e shtetësisë së Kosovës.
    Nuk na e njeh as presidentin, as kryeministrin, as parlamentin, asgjë kosovare.
    Na e mban peng veriun.
    Nuk na paguan asnjë cent për mallrat që kalojnë në doganë.
    Na lufton pandalshmërisht në çdo tryezë ndërkombëtare.
    Emëron gjyqtarë, prokurorë, komunarë, agjentë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
    Nxit revolta, bojkot, dhunë në enklavat serbe.
    Na i ndal dërgesat postare.
    Nuk na tregon për fatin e shqiptarëve të zhdukur gjatë luftës me urdhër të shtetit serb.
    Nuk na ka kërkuar kurrë falje për mbi 10 mijë të vrarë gjatë luftës, miliarda dëme materiale.
    Megjithatë, Tadiq,eshte i sigurte ne Kosove kur asnje qytetar i saj nuk e ka te sigurte as kafshaten e sotit e lere jeten e eshte i sigurte fale qeverise hashimit e dajes sheremet.

E MENDIMI IM ESHTE KESAJ QEVERIE DUHET ME JA QI NANEN SE PLASA

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    le te shkoje edhe ndonje perfaqsues i qeverise se Kosoves apo te Shqiperise per vizite ne Bujanovc dhe pastaj bejme komente................
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    enkas per nipashin e tadiqit

Tadiç dërgon vetëm mesazhe fetare

Nga Express më 06.01.2010 në ora 17:17
    (Update) Presidenti i Serbisë, Boris Tadiç, i cili po qëndron për një vizitë të karakterit fetar në Manastirin e Deçanit, ka qenë i kujdesshëm gjatë adresimit për gazetarët.

Ndryshe nga vizita e vjetme që i kishte bërë Kosovës, sot Tadiç ka përcjellë vetëm mesazhe paqeje me rastin e festës ortodokse të Krishtlindjeve.

"Duke shënuar lindjen e Jezu Krishtit, u dërgojmë mesazh paqeje të gjithë njerëzve pa marrë parasysh identitetin, mesazh paqeje për të gjithë ata që sot dhe nesër shënojnë këtë festë të krishterë, por edhe atyre që nuk festojnë. Kjo është një mundësi për ata të cilët ishin në mosmarrëveshje dhe keqkuptime, t’ia zgjasin dorën njëri-tjetrit", tha Tadiç në Deçan.

”Unë si president i Serbisë, sot në Deçan dërgoj një mesazh paqeje kudo dhe në emër të të gjithë qytetarëve të Serbisë, në emër të shtetit serb dhe në emër timin, duke besuar se paqja është më shumë se çdo gjë e nevojshme në këtë hapësirë të përbashkët në të cilën jetojmë, se paqja është e nevojshme për të gjitha kombet, tërë njerëzve që ndajnë fatin e përbashkët në këto hapësira shumë të vështirë dhe komplekse të Ballkanit”, ka shtuar presidenti serb.

Tadiçi, i cili është pritur nga klerikët e manastirit të vjetër mesjetar, tha se gjendja e manastireve serbe, klerit dhe monumenteve, si dhe statusi i tyre në Kosovë e Metohi, sikur e quajti ai, kanë rëndësi thelbësore për ruajtjen e identitetit kombëtar serb.

“Disa nga manastiret tona në Kosovë nuk ishin vetëm një pjesë e trashëgimisë sonë kombëtare dhe fetare, ata janë pjesë e trashëgimisë kulturore botërore, dhe prandaj nuk janë vetëm tonat, por pasurisë kulturore të gjithë botën dhe të gjithë njerëzit që jetojnë në këtë botë. Në këtë kuptim, është obligim i ynë i veçantë për të ruajtur trashëgiminë kulturore dhe themeli, si identitet tonin dhe si pjesë e trashëgimisë kulturore të botës", ka thënë Tadiç.
    lapi-press , pasi që e kosnideron Kosven pjes të serbis , nuk i doket porosi politike , thënjet e tadiqit qe po i transmetojn TV në Kosovë.
    Ai paska thënë se Kosova do të hyj në Evrop me serib , sepse është pjes e saj.
    Me këto pohim del , se lapi-pres dhe qeveria e hases nuk e konsideron këtë si deklarat politike !
    Cka nënkuptojm me këtë?!
    Le ta thot lapi-press!

Kili

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •